Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do objawów ciąży to też co miesiąc je mam. W cyklu ciążowym doszedł mi jeszcze niesmak do kawy, i teraz tak z każdym cyklem owulacyjnym tak mi zostało. Teraz też już dupka nie biorę, zrobiłam sobie kawę i stoi, myślałam że w końcu ze smakiem wypije Ale to dopiero jak @ się rozkręci. Ja dopóki nie zobaczę przyrostu bety to chyba tak do końca w ciążę nie uwierzę
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja jestem tak nastawiona, że jak zobaczę kreski to będe się cieszyć. Nie chcę z góry zakładać, że się nie uda. Nie mam takiego złego doświadczenia jak poronienie więc pewnie mi jest łatwiej.
Nie chcę sobie wmawiać ciąży, ale czy o niej nie myślę? Myślę ciągle. Mam etapy, że się cieszę, a mam takie jak teraz, że mam wszystkiego dość.
Negatyw 9 dpo, sama powtarzam każdej, że to za szybko, ale jednak euforia mija troszkę.
Dzisiaj lub jutro powinno sie pojawić już delikatne plamienie, a za dwa dni @.
To taki straszny nerw, okropny. Taki żal, ale nawet nie wiem do kogo. To już jednak pół roku i musze porobić badania hormonalne, brać hormony. Koleżanki, które rodziły nawet nie wiedzą o takich rzeczach... ciężka próba.
Cieszę się jedynie z jednej rzeczy, że zgłosiłam sie do lekarza szybko, że nie czekałam tego roku, bo przy moich zaburzeniach prawdopodobnie straciłabym czas.
Ach, czasami się musze Wam wygadać.
Tak bardzo cie rozumiem. Ja teraz ide do gina a jak przyjdzie @ to jedziemy na badanie nasienia. Nie chce juz tracić czasu
U nas w rodzinie 3 kuzynki wpadły w przeciągu 2 miesięcy. Cieszę sie bardzo ale.boli mnie ze nam nie idzie moja najlepsza przyjaciółka ostatnio zauważyła ze sie zmienilam ze boi sie trochę o mnie o prosi żebym juz poszła do specjalisty nie przeciągała tego. Więc cóż ide. Oby to pomogło. Tak bardzo chce być mama -
spioch wrote:Tak bardzo cie rozumiem. Ja teraz ide do gina a jak przyjdzie @ to jedziemy na badanie nasienia. Nie chce juz tracić czasu
U nas w rodzinie 3 kuzynki wpadły w przeciągu 2 miesięcy. Cieszę sie bardzo ale.boli mnie ze nam nie idzie moja najlepsza przyjaciółka ostatnio zauważyła ze sie zmienilam ze boi sie trochę o mnie o prosi żebym juz poszła do specjalisty nie przeciągała tego. Więc cóż ide. Oby to pomogło. Tak bardzo chce być mama -
sloneczkowa mama wrote:U mnie dziś delikatny spadek i włączają mi się najczarniejsze myśli już
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywszamanka wrote:Słoneczkowa, chcesz zobaczyć spadek to zerknij sobie na mój wykres, to u Ciebie to zwykłe wahanie, temp nie może ciągle rosnąć, bo w krótkim czasie wszystkie ciężarne chodziły by z wysokimi gorączkami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:rany ćwiczenia? dziewczyny jaką wy musicie mieć motywacje
ja z ćwiczeń to preferuje leżenie na kanapie a dieta to dużo słodyczy
aleksandrazz wrote:Mam takie pytanie do dziewczyn które są po ovu. Jak u Was ze sluzesluzem? Bo u mnie susza a nie pamiętam jak to bylo w 1 ciąży.
dobuska wrote:Ja mam w sobie taką smutną obojętność....
Jezeli chodzi o test to 9dpo marne szanse, zeby cokolwiek wyszlo. Stresujesz sie na wlasne zyczenie
Spioch. Ja wlasnie ten slub przyspieszylam, zeby miec zajecie dla glowy i nie myslec o ciazy Dziala, ale to tylko slub cywilny, wiec zbyt duzo zalatwiania nie ma i zajecie bede miala max na 2 cykle
Monika. Ten test jest negatywny ale juz za chwile powinien pokazac sie pozytyw. Zeby nie przegapic mozesz robic dwa razy dziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:27
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chce jutro zrobić sobie podstawowe badania tsh, ft3, ft4, żelazo, potas, magnez, sód (miałam w przeszłości duże niedobory). Co jeszcze zrobić w ramach starań? Jak już idę się kłuć to przynajmnniej niech będzie z tego pozytek. Moj 11 dc wiec chyba proga bez sensu badac?
Proszę o radyPiotruś
Helenka
-
Zamiast progesteronu prolaktyne jeszcze możesz
Ja jeszcze robiłam testosteron i DHEAWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:37
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄