Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i zapraszam do wspólnego testowania w styczniu.
Noworoczne życzenia:
1.
2.kaka470 @
3.
4.Anulka @
5.
6.Mami30 @; Niesia86
7.
8. KarolaFasola @, Klaudiia7@, AnaR @; Princesska
9. Moni91 @; Wszamanka@; Martaf
10.Gosia1989, Spioch @, Fruska; słoneczkowa mama@; Dobuska @;
11. Hoppeles @
12.mi-lejdi @
13.Zgredek@, Carper@; Mika1987 , Anet90
14.Ewka90@; Annie1981 ; Anet85@; floreczka @
15.Dag_Mara@, Pikselka@; Kejsaa ; Ania:)@
16.Migracja @; Aleksandrazz , swan @
17.Nadia83@; Anna Stesia @; zakocona; Pchelkaaa; Schelby
18.Meginka; skrzydlata @
19.Marta95; smeg ; srebrzysta @
20.evve @; Emily89 @; -Monika-; Aria40 @; theagnes27
21.basiliss; sierpniowe nadzieje; ; Kania85@;
22.Kimmy; Lady Savage @; agawera @
23.Kokardka, Anar @
24. Madziulla @; anciaa; kiki1916; Kaka470 ; Kawunia
25.Fresh Mm@; gosssiagabrysiowa; K01
26.Ktosiowa@; Anusiak5 @
27.Katiś@; Lola83
28.insulinka@; Nadey@; Uparciuszek ; existenz; Makowa Panienka
29.
30.Aicha4811 @; Karola - mama Julci i ... ?
31. Marciaa @, Lottie
Legenda
@ - okres
- ciąża
W styczniu mamy 22 zafasolkowanych mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 20:39
Migracja, Kamelkowo, Gosia1989, AJA_S, Anna Stesia, Kesjaa, Annie1981, dobuska, gosssiagabrysiowa, anciaa, Anulka0407, Bella_Bella, Kimmy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Lady to cos dla mnie bo u mnie nie bedzie grudniowego testowania wiec liczę ze w klinice szybko pojda badania i ze w styczniu bedzie IUI. Daty testowania nie podaje narazie bo nie wiem jak mi @ wypadnie bo ostatni cykl mialam kilka dni dluzszy.
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Madziu, ja też siebie na razie nie wpisuje, bo nie wiem jak w grudniu po tym antybiotyku wyjdzie mi okres. Ale na pewno przyjdzie, lekarz kazał sie wstrzymać z zachodzeniem w ciążę przy tym antybiotyku.
-
Witam jak ten czas leci już styczniowa lista trzymam kciuki za wszystkie testerki STYCZEŃ to dla mnie szczególny miesiąc, bo miesiąc urodzin, ale my wtedy dopiero powtarzamy męskie badania i wizyta u androloga
słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualnyja tez planuje tak szybko drugie dziecko (choc wiadomo najpierw musi w koncu z pierwszym sie udac..). z dwoch powodow. pierwszy taki jak u Baassi a drugi wazniejszy wsumie ze nie moge po pierwszej ciazy pozwolic sie rozwinąc endometriozie bo bede walczyla o drugie tak samo dlugo jak walcze o pierwsze.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny po dłuższej przerwie ( od sierpnia) w końcu i ja wracam do starań Brak ciąży od 2011 roku po drodze biochemiczna. We wrzesniu miałam laparoskopie z histeroskopia ( usunięta wada macicy, ogniska endometriozy i przepchane jajowody). Teraz czekam na @ po visanne i zabieram się z mężem do roboty Dzisiaj mija 39 dc i żadnych oznak nadchodzącej @.
baassiia oj u Ciebie to zapewne raz dwa i pojawią się dwie kreski - długo starałaś się o pierwsze maleństwo?
Paula czyżbyś wykasowała poprzednie konto? Dobrze Ciebie kojarzę jako Paulette?
Oj ja też bym chciała jedno po drugim ale będę szczęśliwa jak pojawi się tylko jedno. Jakie to dziecko jest przeze mnie i mojego męża wyczekiwane Swoją drogą, musze się dowiedzieć czy istnieje coś takiego jak "drzwi otwarte" w domach dziecka - by zobaczyc jak to wszystko wygląda, jakaś taka pogadanka, jakie są etapy itp. -
nick nieaktualnySia tak paula to Paulette
Ja tez mam endometrioze I wiele osób mi mówi ze jak juz jedna ciąża się szczęśliwie zakończy porodem to potem łatwo zajść w druga ciążę bo endometrioza jest wycùiszona wiec jak ktoś chce drugie dziecko to im szybciej zacznie się starać tym lepiej. Mój gin tez mi to mówił -
nick nieaktualnyMadziulla no właśnie ja te ogniska miałam usuwane podczas zabiegu i kiedy powinnam się starać to zatrzymuje mnie brak @. Poczekam jeszcze z tydzień, później dzwonię do lekarza.
Mój mąż też mówi, że od razu będzie chciał drugie. Zycie samo ułoży scenariusz. Po tylu latach starań będę przeszczesliwa jak zajdę w ciążę w 2017 roku i urodzę zdrowego bąbla Każdej z nas tego życzębaassiia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysua wrote:Madziulla no właśnie ja te ogniska miałam usuwane podczas zabiegu i kiedy powinnam się starać to zatrzymuje mnie brak @. Poczekam jeszcze z tydzień, później dzwonię do lekarza.
Mój mąż też mówi, że od razu będzie chciał drugie. Zycie samo ułoży scenariusz. Po tylu latach starań będę przeszczesliwa jak zajdę w ciążę w 2017 roku i urodzę zdrowego bąbla Każdej z nas tego życzę
Mi po visanne wróciła @ idealnie po 28 dniach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla haha Wiec tak: ostatnią tabletkę wzięłam w 28 dc. Dzisiaj mam 39 dc, a @ powinnam mieć mniej więcej w 30 dc wiec już +- 9 dni temu powinnam mieć @. Lekarz wspominał, że kolejny może być z opóźnieniem wiec czekam max do piątku.
Lady jak dostanę @ to będę mniej więcej wiedziała juz kiedy powinnam mieć kolejny w styczniu. Chyba, że po tej laparoskopii wszystko mi się poprzestawia -
nick nieaktualny