Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd września 2015 do marca 2016 no to jak Ty bralas jedno opakowanie to może szybciej przyjdzie to dlatego dni cyklu liczysz bo u mnie ich nie było jak pół roku @ nie miałam . Tak miałam mdłości bóle głowy nerwowosc trądzik. Ale mdłości i bóle głowy miałam praktycznie odrazu przez jedno opakowanie potem ustały.
-
nick nieaktualnyAle fajnie pół roku bez @ ho ho przed laparoskopia miałam bolesne @ - a pierwszy po był rewelacyjny, nic nie czułam, żadnego bólu.
No właśnie tak bardzo bałam się tych skutków ubocznych. Z moim szczęściem byłam pewna, że wszystko się mnie uczepi A tu cisza, spokój
Madziulla trzeba zachodzić w ciążę w tym 2017 roku w końcu Na nas juz czas i pora -
nick nieaktualnyNo nie było fajnie pierwsze 3 tyg plamilam. A pierwsza @ po pół roku to koszmar... krwawiłam bardziej jak prży poronieniu. I bolało tez bardzo... dopiero kolejne @ pokazały ze visanne pomogło bo były mniej obfite i bolesne jak przed kuracja..
Tak ja za tydz mam wizyte w klinice i nam nadzieje ze lekarz da po badaniach zielone światło na inseminacje w styczniu najpóźniej lutym. -
nick nieaktualnyOj przykro mi, że swoje musiałaś przejść. Mam nadzieje, ze mój @ będzie przebiegał bezboleśnie.
Ooo IUI super czytając opisy w stopce to już niejednej staraczce udało się zajść w ciążę dzięki tej metodzie Trzymam kciuki za Ciebie W końcu przyzwyczaiłam się do tego, że dookoła innym się udaje tylko ja gdzieś tam zostaję w tyle
W 2012 roku miałam jedną inseminacje. Teraz po laparoskopii mieliśmy plan na drugą ale przez kilka cykli spróbujemy naturalnie. W końcu 3 przyczyny zostały wyeliminowane wiec jakiś tam % na powodzenie wzrósł -
sua wrote:Paula czyżbyś wykasowała poprzednie konto? Dobrze Ciebie kojarzę jako Paulette?
słońca łan, sua, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
sua wrote:Cześć dziewczyny po dłuższej przerwie ( od sierpnia) w końcu i ja wracam do starań Brak ciąży od 2011 roku po drodze biochemiczna. We wrzesniu miałam laparoskopie z histeroskopia ( usunięta wada macicy, ogniska endometriozy i przepchane jajowody). Teraz czekam na @ po visanne i zabieram się z mężem do roboty Dzisiaj mija 39 dc i żadnych oznak nadchodzącej @.
baassiia oj u Ciebie to zapewne raz dwa i pojawią się dwie kreski - długo starałaś się o pierwsze maleństwo?
Paula czyżbyś wykasowała poprzednie konto? Dobrze Ciebie kojarzę jako Paulette?
Oj ja też bym chciała jedno po drugim ale będę szczęśliwa jak pojawi się tylko jedno. Jakie to dziecko jest przeze mnie i mojego męża wyczekiwane Swoją drogą, musze się dowiedzieć czy istnieje coś takiego jak "drzwi otwarte" w domach dziecka - by zobaczyc jak to wszystko wygląda, jakaś taka pogadanka, jakie są etapy itp.
-
Lady Savage wrote:Witaj Mami30, widzę, że Ty też na 2 dzidzię się zasadzasz
tak upragniona druga kruszynke..Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyWitam wszystkie testerki:) Pierwszy raz jestem na wątku o testowaniu, ale w grupie na pewno raźniej;)
Proszę o zapisanie mnie na 16 stycznia. Co prawda @ jeszcze nie mam, ale najwyżej później zmienię datę.
Bardzo liczbę na styczeń, bo mam wtedy rozpocząć stymulację CLO. W sierpniu raz z CLO się udało i teraz liczę na powtórkę z lepszym zakończeniem. -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja tez planuje tak szybko drugie dziecko (choc wiadomo najpierw musi w koncu z pierwszym sie udac..). z dwoch powodow. pierwszy taki jak u Baassi a drugi wazniejszy wsumie ze nie moge po pierwszej ciazy pozwolic sie rozwinąc endometriozie bo bede walczyla o drugie tak samo dlugo jak walcze o pierwsze.
Hej, ja też ze względu na pracę wolę od razu starać się o drugie dziecko. Głupio mi wracać do pracy, aby po roku znów iść na zwolnienie;) Zresztą przy moim PCOS łatwo nie będzie i im szybciej, tym lepiej. Gin też twierdzi, że jeżeli chcemy więcej dzieci to mamy się spieszyć. -
Witajcie Gosiu i Karolciu życzę powodzenia
Mami30, zaciekawiło mnie to co masz napisane na dole każdego komentarza, zbyt krótki cykl po owulacji? Dobrze rozumiem, masz zaraz okres po owulacji?Gosia1989, KarolaFasola lubią tę wiadomość
-
lady savage tak moja faza poowulacyjna trwa okolo 7 dni dlatego nawet jak dojdzie do zaplodnienia to nie mam szans na utrzymanie zarodka bo dostaje juz okres. Podobno taka ma natura i taka sie urodzilam a corka jest jedynie cudem, zmienilam lekarke miesiac temu i biore dupka cykl wydluzyl mi sie z 23 dni na 29 wiec moze teraz bedzie nadziejaMama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
Mam nadzieje ze te nasze grudniowo/styczniowe cykle beda szczesliwe. Moje plodne wypadaja gdzies w okolicach wigilii wiec mam nadzieje ze bedzie jakis cud mysle zeby robic testy owu ale nie wiem czy to u mnie dziala i przedewszystkim od ktorego dc zaczac je robic ? Jak u mnie raz 26 dni raz 31 cykl trwa.