Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobuska ten który pamiętasz to juz z kolejnego ranka a ten pierwszy to bylo tak, jak zawsze mi wysychały testy i mi kreska jakby schodziła, rozmazywala się do samego dolu zasychajac, a tam zatrzymalo się schodząc jakby więcej pigmentu w miejscu drugiej kreski...rany ale namotałam
W każdym razie kciuki trzymam! Nie ma innego wyjścia, 2017 jest nasz!!!
Annie sukienka jest prześliczna!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 21:19
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Annie sliczna sukienka
Dobuska i sloneczkowa mama trzymam jutro kciuki ja razem z wami zrobie test zeby byla razniej. Dobuska moj test z dzisiaj jak wysechl to nic nie bylo widac na nim a ty swoja kreske widzisz.sloneczkowa mama, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Annie niestety jest ok, to 9 dpo, a ok 10-11 zawsze mi się rozkręcaa
anciaa wrote:Annie1981 piękna jest! Ah jak ja bym chciała być wysoka i móc takie nosić. Zazdraszczam, oczywiście pozytywnie Będziesz cudną panną młodą
Ania witam imienniczkę Kiedy będziesz testować?
Dziękuję Wam wszystkim za komplementy
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Gratuluję bety!
Dobuska, cienie cienia nie biorą się z niczego, ściskam kciuki z całych sił za jutrzejszy test. I za pozostałe testujące!dobuska lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Partner wybzykamy teraz bedzie fajnie czuje ze sie uda
Lady trzymam kciuki -
Lady Savage wrote:Ciekawe co z Meli92, Morinath i Prinesska, Moni91
Anar i Wszamanka, śpioch ja ciągle trzymam za wasz dziewczyny kciuki.
Ale mimo wszystko dzisiaj przeglądałam galerię wykresów, żeby zobaczyć czy może choć jedna miała spadek temp jak na okres, a później odbiło
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spioch wrote:Fruska gratulacje!!!
U mnie tez juz skurcze powoli dają sie WR znaki. @ idzie do mnie wielkimi krokami
spioch co Ty tam rzępolisz?temp pięknie w górze a Ty marudzisz?
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny