Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Dobuska nie rozumiem zdania :w środku jest różowo
jak w środku?
Annie niestety jest ok, to 9 dpo, a ok 10-11 zawsze mi się rozkręcaa @, poza tym może w ogóle nie było owulacji więc samo skończenie duphastonu mogło wywołać okres.
Jakoś nie jestem tak załamana jak się spodziewałam.
Obojętność pomaga:). -
nick nieaktualnyhttps://zapodaj.net/ee3f7c0860726.jpg.html
Zrobiłam znowu test w 19 dc o 10 i o 13 takie same.
Później zrobiłam jeszcze o 17 i już jaśniejsza, pierwsza kreska.
Ciekawa jestem co jutro pokaże, ale jak przyciskam brzuch to promieniuje na jajnik wieć cos sie chyba dzieje, ale temp. u nie dzisaj wzrosła szyjk ajaks taka ś-ś-ś no i sluz nie wiem jaki lepki, kremowy? Nie wiem w każdym badz razie ochotę taką nabrałam na ze mezowi jużnie popuszcze! -
dobuska wrote:przy szyjce:)
Annie niestety jest ok, to 9 dpo, a ok 10-11 zawsze mi się rozkręcaa @, poza tym może w ogóle nie było owulacji więc samo skończenie duphastonu mogło wywołać okres.
Jakoś nie jestem tak załamana jak się spodziewałam.
Obojętność pomaga:).
jak przy szyjce, ty jesteś w stanie się tak wygiąć? oo matko! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja nie mam problemu z badaniem szyjki, zresztą wiele z tutaj obecnych bada sobie szyjkę.
Dobra dziewczyny zatestuję z rana. Ja robiłam test za testem, bo miałam te paskowe z allegro zielone o czułości 10. Zawsze zaglądam do testów po kilku godzinach, ale te były zawsze białe. A teraz wyciągnęłam go ze śmietnika (masakra!!!) i tam jest mega bladzioch, ale różowy bladzioch!
Potem robiłam po południu jeszcze jakiś allegrowy ale czułość 25 i też coś pod światło widziałam, ale tego już bym nie uznała. Zastanowił mnie ten zielony pasek i okropnie kłują mnie piersi.
Poranek powinien wyjaśnić co i jak.
Nie nastawiam się, bo to po oczekiwanym czasie i już takie cuda widziałam, ale przy delikatnym plamieniu powinnam to sprawdzić. A że chyba mam nadżerkę, która już raz brudziła to może to to.
No nic, warto wierzyć w cuda. -
-Monika- wrote:Trzymama bardzomocno za Ciebie kciuki. Jak mozesz pokażzdjecia tych testów
Naprawdę cud by był, ale został jeden test więc rano go obsikam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny