Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Aicha dziękuję ja też liczę na luty!:*
Jeju sloneczkowa testuj, czego się boisz? bez względu na to czy jesteś w ciąży czy nie to prawdy nie zmienisz.
Chce jeszcze z godzinę być w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 06:40
-
Sloneczkowa tempke powinnas zmierzyć po przebudzeniu, jesli to za wczesnie od twojej godziny to jest cos takiego jak korekta temperatury, az byłam w szoku ze wykres OF nie koryguje tempki po podanej godzinie. Mogę wytłumaczyć jak sie to koryguje jeśli trzeba mierz, zapisz, a potem wstawaj i testuj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj nic nie pisalam tylko was tu czytalam bo bardzo bolal mnie brzuch i nie mogłam wytrzymać. Dzisiaj rano temp nie spadła wiec myślę zatestuje. No cóż negatyw czekam na okres. Dobuska damy rade w końcu musi sie udać :*
Annie sukienka jest śliczna. Będziesz piękną Panią Młodą
Za resztę dziewczyn mocno trzymam kciuki :*
Ja musze zaopatrzyć sie chyba w ten żel conceive na przyszły cykl i upolować testy owulacyjne w rossmanie. Picie ziolek i jakiś różnych pierdol odpuszczam. Nie pomogło to juz raczej nie pomoze
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Śpioch no wszystko u mnie od temperatury zależy jak spadnie to nawet szkoda testu
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie sukienka prześliczna!!! Ja też miałam tylko cywilny ślub ale miałam biała suknie. Tylko dół sukienki był podobny. Bo do samego cywilnego nie pasowała mi tzw princeska. Ale miałam biała sukienkę z salonu sukien ślubnych. Ja sobie nie wyobrazalam nie pójść w białej. Mogę potem fotkę wstawić. Ale Twoja jest prześliczna!
Dobuska, śpioch tule ;(
Sloneczkowa to prawda temp jest niewiarygodna tym bardziej ze nie spałam w nocy. Dalej kciukam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:To ja już nic nie rozumiem. Wiesz, że temperatura będzie niewiarygodna i niepoprawnie zmierzona, a od niej uzalezniasz testowanie.
No nic, jak tam chcesz. -
Sloneczkowa mamo tak na przyszłość mierz zawsze po przebudzeniu a jak nie śpisz lub zle śpisz całą noc to odpuść tempke i tyle, a dzisiaj zrób tescior i nie trać wiary. Madziulla miło Cię 'widzieć' pamietan Cię z grudnia, wtedy odpusciliscie przed kliniką, jak wam tam idzie ? Testujesz w tym cyklu czy tylko towarzyszysz jeszcze? Wybacz nie spojrzalam na listę wiec nie wiem
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Wiesz ja się zbytnio nie znam na tym całym testowaniu więc pewnie źle wszystko robię
Mierzyć temp się powinno zaraz po przebudzeniu. Nie powinno się nawet leżeć w łóżku przebudzonym i mierzyć po 10 min. To jest temp niewiarygodna. A co dopiero po nieprzespana nocy.sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:Sloneczkowa mamo tak na przyszłość mierz zawsze po przebudzeniu a jak nie śpisz lub zle śpisz całą noc to odpuść tempke i tyle, a dzisiaj zrób tescior i nie trać wiary. Madziulla miło Cię 'widzieć' pamietan Cię z grudnia, wtedy odpusciliscie przed kliniką, jak wam tam idzie ? Testujesz w tym cyklu czy tylko towarzyszysz jeszcze? Wybacz nie spojrzalam na listę wiec nie wiem
Spójrz na wykres działania intensywne przy wsparciu kliniki z clo i ovitrelle ale testuje nie szybciej jak 14-15 dpo bo wiadomo po zastrzyku mogę mieć fałszywie pozytywny wynik. -
nick nieaktualnydobuska wrote:sloneczkowa przykro mi, ale nie ma @ jest nadzieja, to dopiero 10 dpo. Mogło wyjsc, ale nie musiało.
Szczerze to ja już straciłAm nadzieję.
Znając moje szczęście pojadę dziś do gina i się dowiem że w ogóle nie było owulacji i niepotrzebnie sobie nadzieję robiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 07:16
Madziulla lubi tę wiadomość