Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAicha tak w grudniu odpuścilismy ze względu na śmierć wujka....bardzo ciężko mi było i jest nadal bez niego...7 stycznia był miesiąc... ;( ale trzeba żyć dalej. I mam duże nadzieje na ten cykl. Po CLO mam tzn miałam teraz 3 pęcherzyki wielkości 18-20 mm każdy w 12 dc wiec lekarz mówił ze szanse duże. No i w sobotę mąż dał zastrzyk ovitrelle na pęknięcie
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Szczerze to ja już straciłAm nadzieję.
Znając moje szczęście pojadę dziś do gina i się dowiem że w ogóle nie było owulacji i niepotrzebnie sobie nadzieję robiłam.
Sory przez przypadek polubiłam
Powiedz mi ile się staracie? -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Sory przez przypadek polubiłam
Powiedz mi ile się staracie?
Krótko 4 cykl ale cholera no tak wierzyłam myślałam że się udalo... ok nie gledze wam już. Idę się wyplaczę zanim córka wstanie i wezmę się w garść.
Jak ja to powiem mężowi to nie wiem ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 07:23
-
nick nieaktualnySloneczkowa no tak 4 mies to króciutko... ja dobija do 3,5 roku...ale nie chodzi tu o licytacje kto krocej kto dłużej..bo dla ciebie te kilka mies to szmat czasu pewnie.pytałam dlatego ze mówi się o problemie z zajściem w ciążę jeśli jej nie ma do roku czasu.
Wychodzi na to ze Twój wykres jest wogole nie wiarygodny wiec tym bardziej powinnaś jeszcze poczekać z testowaniem. wiem ze wam się uda! Wierze w to. A pozatym nie masz jeszcze @. -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Sloneczkowa no tak 4 mies to króciutko... ja dobija do 3,5 roku...ale nie chodzi tu o licytacje kto krocej kto dłużej..bo dla ciebie te kilka mies to szmat czasu pewnie.pytałam dlatego ze mówi się o problemie z zajściem w ciążę jeśli jej nie ma do roku czasu.
Wychodzi na to ze Twój wykres jest wogole nie wiarygodny wiec tym bardziej powinnaś jeszcze poczekać z testowaniem. wiem ze wam się uda! Wierze w to. A pozatym nie masz jeszcze @. -
nick nieaktualny
-
Kurczę dziewczyny tak mi strasznie przykro
Trzymam tak ogromnie mocno za was kciuki. Na pewno sie uda - tylko to czekanie i niepowodzenia...to musi być bardzo ciężko znieść podziwiam was! Jesteście wielkie, mówię zupełnie serio...dobuska lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Lady Savage wrote:Ja tu wchodzę by Wam dzidzie wstawić jeszcze przed pracą a Wy tu kawały urządzacie coś nie chcecie w październiku rodzić
Hahahaha zebys wiedziala! Jakos ta pazdziernikowa data mi nie pasuje. Juz wole listopad, bo moja mama, tata i corka sa z listopada. Albo grudzien! Ale pazdziernikiem tez nie pogardze:P
Ja upuscilam krew. Zbadam tsh, ft3, ft4, prolaktyne, morfologie i biochemie (zelazo, potas, magnez). Zobaczymy w jakiej jestem formie po tym poronieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 07:38
dobuska lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
lottinka wrote:Kurczę dziewczyny tak mi strasznie przykro
Trzymam tak ogromnie mocno za was kciuki. Na pewno sie uda - tylko to czekanie i niepowodzenia...to musi być bardzo ciężko znieść podziwiam was! Jesteście wielkie, mówię zupełnie serio... -
nick nieaktualnydobuska wrote:Madziulla to Twój pierwszy cykl z clo? Bo ja teraz już mam mieć wprowadzony clo.
Juz kiedyś w marcu brałam clo przez 3 cykle ale bez zastrzyku na pęknięcie. Z zastrzykiem to mój pierwszy cykl. Jak masz pytania pytaj będę wiedziała to Ci odpowiem -
Madziulla wrote:Juz kiedyś w marcu brałam clo przez 3 cykle ale bez zastrzyku na pęknięcie. Z zastrzykiem to mój pierwszy cykl. Jak masz pytania pytaj będę wiedziała to Ci odpowiem
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Spójrz na wykres działania intensywne przy wsparciu kliniki z clo i ovitrelle ale testuje nie szybciej jak 14-15 dpo bo wiadomo po zastrzyku mogę mieć fałszywie pozytywny wynik.
-
A w grudniu nie jest fajnie urodzić, ja jestem z grudnia i mówię Wam, że urodziny to katastrofa, może jedna koleżanka przychodziła zawsze z zaproszonych osób, wszyscy kase woleli wydać na prezenty dla bliskich niż przyjść do mnie, mi jako dzieciak było smutno wszystkie dzieci się chwaliły imprezami a ja, co miałam powiedzieć, mama, siostra, brat i przyjaciółka. Potem przestałam zapraszać, postanowiłam zaprosić na 18 z 15 osób przyszła tylko moja przyjaciółka. I znowu mi było bardzo przykro, mimo że tłumaczyłam, że nie chce żadnych prezentów, chcę sie zabawić na własnej 18 stce, grudzień to nie jest fajny na poród.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 07:49
-
nick nieaktualny