X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

JednazWielu lubi tę wiadomość

• AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Aicha tak w grudniu odpuścilismy ze względu na śmierć wujka....bardzo ciężko mi było i jest nadal bez niego...7 stycznia był miesiąc... ;( ale trzeba żyć dalej. I mam duże nadzieje na ten cykl. Po CLO mam tzn miałam teraz 3 pęcherzyki wielkości 18-20 mm każdy w 12 dc wiec lekarz mówił ze szanse duże. No i w sobotę mąż dał zastrzyk ovitrelle na pęknięcie

Wow 3 jaja to może któreś sie zaplodni, bardzo wam tego zycze, tyle przeszliscie.

JednazWielu, Madziulla lubią tę wiadomość

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25fsq5u.jpg
    na bank jestem po, test u góry z wczoraj wieczora, test z dołu dziś rano. Ale powiem Wam że te są słabe Lh, kreski ledwo widoczne, wcześniej miałam lh zielone te paski były grubie i zielone, i tam ładnie wychodziło, te dostałam od kumpeli która ma już 4 dzieci i 5 nie chce

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AiCha4811 wrote:
    Wow 3 jaja to może któreś sie zaplodni, bardzo wam tego zycze, tyle przeszliscie.

Strasznie mocno jestem za tym samym :)

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpioch, dobuska, słoneczkowa tyle mocno :-*

dobuska, spioch lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomożecie ?

Miałam wyznaczone owu na 13 dc i dziś po wprowadzeniu temp. ten wyznacznik już nie istnieje a ja nie wiem czemu ?

Wybaczcie, że zanudzam i się wcinam w wasze grono, ale zgłupiałam. :/

• dobuska Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaczyna się @. Poczekam na Wasze wyniki i jedncześnie powoli przechodzę na lutówki, mam wtedy urodziny mmoże taki prezent :)

• dobuska Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JednazWielu wrote:
    Pomożecie ?

Miałam wyznaczone owu na 13 dc i dziś po wprowadzeniu temp. ten wyznacznik już nie istnieje a ja nie wiem czemu ?

Wybaczcie, że zanudzam i się wcinam w wasze grono, ale zgłupiałam. :/
    Bardzo duży spadek temperatury i wykres zwariował.

• dobuska Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 14:33

JednazWielu, smeg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze skoro wykres zwariował to co ja mam powiedzieć, nie no 30 na karku, a ja dalej zielona ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Dobra kochane moje wpadnę po 16, bo w pracy już nie dam rady pisać, duuuużo pracy wiec jak wrócę z biura to z kawką do Was usiądę. :)
    A na wieczór mam pyszne winko już schłodzone:D Nie ma zamartwiania, już jest nowa nadzieja na nowy cykl!:):)

Bardzo lubię za pozytywne podejście :)
    Prezent urodzinowy będzie :) trzymam kciukasy :D

dobuska lubi tę wiadomość

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JednzWielu...a czy termometr masz dobry?? Bo czemu aż takie wysokie temperatury Ci wychodzą w pierwszej fazie cyklu po @???

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff ochlonelam. Mężowi jakoś też powiedziałam. Już chyba z górki w dniu dzisiejszym do wizyty

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady tylko ze testy powinno się robić o tej samej porze między 14 a 17. Dobuska ja zaszlam w pierwszym cyklu z clo, A przed nim brałam bez sensu przez rok duphaston który blokował mi tylko owulacje.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozamiatane :(
    Przepisuję się na lutowe testowanie.
    Dziwny był ten miesiąc.
    Powodzenia styczniowe!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    A w grudniu nie jest fajnie urodzić, ja jestem z grudnia i mówię Wam, że urodziny to katastrofa, może jedna koleżanka przychodziła zawsze z zaproszonych osób, :( wszyscy kase woleli wydać na prezenty dla bliskich niż przyjść do mnie, mi jako dzieciak było smutno :( wszystkie dzieci się chwaliły imprezami a ja, co miałam powiedzieć, mama, siostra, brat i przyjaciółka. Potem przestałam zapraszać, postanowiłam zaprosić na 18 :) z 15 osób przyszła tylko moja przyjaciółka. I znowu mi było bardzo przykro, mimo że tłumaczyłam, że nie chce żadnych prezentów, chcę sie zabawić na własnej 18 stce, grudzień to nie jest fajny na poród.

Troche sie z Toba zgadzam. Moja siostra ma urodziny 15 grudnia i zawsze te jej urodziny przechodzą echem bo zaraz święta. Dostaje jeden prezent albo na urodziny gorszy bo zaraz i tak pod choinkę cos trzeba kupić.

Ale ja żadnym miesiącem juz nie Pogardze. Po prostu czekam na ta ciążę juz jakiś czas. Trochę za dlugo

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Dobra kochane moje wpadnę po 16, bo w pracy już nie dam rady pisać, duuuużo pracy wiec jak wrócę z biura to z kawką do Was usiądę. :)
    A na wieczór mam pyszne winko już schłodzone:D Nie ma zamartwiania, już jest nowa nadzieja na nowy cykl!:):)

Stukniemy sie razem bo ja dziś tez zamierzam sie zresetowac ;-)

• kania85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska,spioch słoneczkowa tulę Was dziewczyny BIG HUG <3<3<3
    Coś ten styczeń pechowy,u mnie też ta temp.nie rośnie i śluzu brak więc prawdopodobnie owulki nie było i już chyba nie będzie.No nic,zobaczę dzisiaj na monitoringu...najwyżej pośmigam na nartach w lutym:-D:-D:-/

p19us65gg3ryctfo.png
    12.03.2009 Córcia <3
    19.02.2018 (*)9tydz :-(
    11.02.2019 Synek 34 tydz <3
    07.2020 (*)7tydz
    12.2020(*)CB
    4.01 II (12dpo) beta HCG 18,200
    7.01 (15dpo) beta HCG 88,90
    9.01 (17dpo) beta HCG 268
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    bardzo dziękuję! Ale na razie nie wiem jeszcze nic, spróbuję umówić się na czwartek do lekarza bo to będzie mój 3 dc albo 2. Nie wiem czy będę dostawała coś na pęknięcie czy będę monitorowana. Pełno niewiadomych....

lepiej jak bys poszla 2 dc bo czesto 3 dc lekarze zalecaja brac juz CLO. teraz bralam 4-8 dc ale teraz jak sie nie uda to kolejny cykl mam brac 3-7 dc

• AnaR Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba tez powoli na lutowki sie przeniose, dzisiaj temp znowu spadla:( najlepsze jest to ze na aplikacjach na komorce programy powyznaczaly mi owu i moja kolezanka polozna tez mowi ze powinna byc owu a tutaj nic

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ