Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Aicha tak w grudniu odpuścilismy ze względu na śmierć wujka....bardzo ciężko mi było i jest nadal bez niego...7 stycznia był miesiąc... ;( ale trzeba żyć dalej. I mam duże nadzieje na ten cykl. Po CLO mam tzn miałam teraz 3 pęcherzyki wielkości 18-20 mm każdy w 12 dc wiec lekarz mówił ze szanse duże. No i w sobotę mąż dał zastrzyk ovitrelle na pęknięcie
Wow 3 jaja to może któreś sie zaplodni, bardzo wam tego zycze, tyle przeszliscie.JednazWielu, Madziulla lubią tę wiadomość
-
na bank jestem po, test u góry z wczoraj wieczora, test z dołu dziś rano. Ale powiem Wam że te są słabe Lh, kreski ledwo widoczne, wcześniej miałam lh zielone te paski były grubie i zielone, i tam ładnie wychodziło, te dostałam od kumpeli która ma już 4 dzieci i 5 nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JednazWielu wrote:Pomożecie ?
Miałam wyznaczone owu na 13 dc i dziś po wprowadzeniu temp. ten wyznacznik już nie istnieje a ja nie wiem czemu ?
Wybaczcie, że zanudzam i się wcinam w wasze grono, ale zgłupiałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Dobra kochane moje wpadnę po 16, bo w pracy już nie dam rady pisać, duuuużo pracy wiec jak wrócę z biura to z kawką do Was usiądę.
A na wieczór mam pyszne winko już schłodzone:D Nie ma zamartwiania, już jest nowa nadzieja na nowy cykl!
Bardzo lubię za pozytywne podejście
Prezent urodzinowy będzie trzymam kciukasydobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady tylko ze testy powinno się robić o tej samej porze między 14 a 17. Dobuska ja zaszlam w pierwszym cyklu z clo, A przed nim brałam bez sensu przez rok duphaston który blokował mi tylko owulacje.
dobuska lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A w grudniu nie jest fajnie urodzić, ja jestem z grudnia i mówię Wam, że urodziny to katastrofa, może jedna koleżanka przychodziła zawsze z zaproszonych osób, wszyscy kase woleli wydać na prezenty dla bliskich niż przyjść do mnie, mi jako dzieciak było smutno wszystkie dzieci się chwaliły imprezami a ja, co miałam powiedzieć, mama, siostra, brat i przyjaciółka. Potem przestałam zapraszać, postanowiłam zaprosić na 18 z 15 osób przyszła tylko moja przyjaciółka. I znowu mi było bardzo przykro, mimo że tłumaczyłam, że nie chce żadnych prezentów, chcę sie zabawić na własnej 18 stce, grudzień to nie jest fajny na poród.
Troche sie z Toba zgadzam. Moja siostra ma urodziny 15 grudnia i zawsze te jej urodziny przechodzą echem bo zaraz święta. Dostaje jeden prezent albo na urodziny gorszy bo zaraz i tak pod choinkę cos trzeba kupić.
Ale ja żadnym miesiącem juz nie Pogardze. Po prostu czekam na ta ciążę juz jakiś czas. Trochę za dlugo -
nick nieaktualnydobuska wrote:Dobra kochane moje wpadnę po 16, bo w pracy już nie dam rady pisać, duuuużo pracy wiec jak wrócę z biura to z kawką do Was usiądę.
A na wieczór mam pyszne winko już schłodzone:D Nie ma zamartwiania, już jest nowa nadzieja na nowy cykl!
Stukniemy sie razem bo ja dziś tez zamierzam sie zresetowacdobuska lubi tę wiadomość
-
dobuska,spioch słoneczkowa tulę Was dziewczyny BIG HUG <3<3
Coś ten styczeń pechowy,u mnie też ta temp.nie rośnie i śluzu brak więc prawdopodobnie owulki nie było i już chyba nie będzie.No nic,zobaczę dzisiaj na monitoringu...najwyżej pośmigam na nartach w lutym:---/
-
nick nieaktualnydobuska wrote:bardzo dziękuję! Ale na razie nie wiem jeszcze nic, spróbuję umówić się na czwartek do lekarza bo to będzie mój 3 dc albo 2. Nie wiem czy będę dostawała coś na pęknięcie czy będę monitorowana. Pełno niewiadomych....
lepiej jak bys poszla 2 dc bo czesto 3 dc lekarze zalecaja brac juz CLO. teraz bralam 4-8 dc ale teraz jak sie nie uda to kolejny cykl mam brac 3-7 dc