Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pchelkaaa wrote:Udało się!!! Jestem w ciąży!!! Przepraszam że dopiero teraz ale wyniki dopiero dostałam bo robiłam w diagnostyce. Beta 29,3
Dziękuję wszystkim za kciuki i za wsparcie jesteście kochane :*
Wszystkim starających się życzę powodzenia, trzymam za Was kciuki, napewno się uda, przyjdzie i na Was czas :*
Oczywiście zostaje z Wami do końca stycznia, będę obserwowała też luty
Gratuluję wspaniała wiadomość od samego rana -
martaf wrote:Okres to złuszczająca się błona macicy, przez jajowody nie przechodzi bo one są wyżej, a HSG to badanie drożności jajowodów
No właśnie mi sie wydawało i chyba tak mnie uczono na biologii ze okres oprócz blony bierze sie głównie z tego ze ciałko żółte obumiera i krwawi (?) -
Pchelka gratuluję, Dobusia rozumiem dobrze, ja mialam taka przerwę na przełomie roku i dobrze mi zrobiła. Odpoczywaj i wracaj najlepiej jiz w dwójkę mi lejdi tak samo
dobuska lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry bardzo!!!!!!
mam dzisiaj świetny nastrój...chyba jest ok,dobry nastrój=progesteron nie spada
jak spadnie nagle to pozabijam otoczenie więc trzymajcie kciuki
;-DD
po jakim czasie od brania działa wit D?normalnie naćpana Ja -
dobrusia i mi lejdi rozumiem Was! tez miałam przerwę- pół roku( troche przymusowo leczenie endomendy) ale dobrze mi to zrobiło. Wracajcie pełne sił
Dzień dobry wszystkim:)
Evve a co tam u Ciebie dziś 14dpo?testujesz?
Ja narazie 11 dpo wszystko jak w poprzednich cyklach wiec chyba nie ma co testować nawet jajniki poszły spać a tak dawały czadu wcześniej.dobuska lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Wpadłam pogratulowac Pchełce!!! :* Miałaś tak modelowe zagnieżdżenie na wykresie, że nie mogło być inaczej
A teraz idę w ślady dobuski. Wygadałam się, wyżaliłam. Dzięki za wsparcie
Przyznam Wam się, że wzięłam dziś użetkę za radą męża. Zresetowałam się, przemyślałam, bardzo dobrze mi to zrobiło.
Muszę odpocząć. Robimy plany. Planujemy jechac na większość maja do Francji. No i mąż jakoś strasznie interesuje się moi weekendem urodzinowym (pierwszy w marcu). Mam pod żadnym pozorem nie brać dyżurów. Węszę jakąs grubszą niespodziankę
Buziaki! :*
Gdzie jedziecie? Ja też w maju jadę do Francji, na 3 tyg, będziemy w Strasbourgu -
Ale mi temperatura pięknie rośnie kocham mój wykres, widzę tam fasolka
Jedna_z_Wielu, smeg, Annie1981, Anulka0407, kania85, spioch, anciaa, zakocona, Madziulla, aria40, Anna Stesia, agawera lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 12:27
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
a więc nie wytrzymałam…zrobiłam progesteron,chcę wiedzieć czy w ogóle owu była….wyniki wieczorem,
laseczki proszę Was o kciuki..oby było powyżej 10 conajmniej;-DAnulka0407, aria40, Annie1981, Gosia1989 lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Tule dziewczyny z @. Przyjdzie jeszcze Wasz czas
LadySavage. Skoro tak wierzysz to musi sie zakonczyc pozytywem Wytrzymasz z testowaniem do niedzieli? Ktory to bedzie dpo?aria40, Annie1981 lubią tę wiadomość