Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie temp do gory;) po luteinie powinna być na tym samym poziomie. Może jednak to nie luteina bo w dniu kiedy wyznaczono Mo owu śluz miałam rozciągliwy nie przeźroczysty ale rozciągliwy. Zresztą u mnie śluz zawsze był jakiś inny.
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny, troche sie ogarnelam psychicznie, jednak przyczepiło sie pohormonalne zapalenie błednika... Wszystko sie wyjasniło skad moje zawroty głowy dostałam sterydy... :(Trzymam kciuki za wszystkie testujace.. i Gratuluje zafasolkowanymAnia
-
nick nieaktualny_mamofaza wrote:A ja się zastanawiam czy też do Was dołączę w styczniu. Cykl mi tak wariuje, że owulka chyba będzie wcześniej Nie ogarniam tych temperatur. Śluz mi wariuje.
widze po wykresie ze masz termometr z jedym miejscem po przecinku?? jesli tak to juz wiesz skad taki dziwny wykres. do obserwacji cyklu musi byc specjalny termometr z 2 miescami po przecinku.
Gdzie mierzysz temp? -
nick nieaktualny_mamofaza wrote:No tak właśnie myślałam, że z takim termometrem to nie ma sensu. Mierze w pochwie.
a jak w pochwie to ok. tak powinien byc z 2 miejscami. ale jak bedziesz chciala mierzyc nowym termometrem to nie zmieniaj go wtrakcie cyklu. wiec ja bym tym wykresem sie wogole nie sugerowala -
Temperatura, temperatura. Tylko jeszcze mnie ten śluz zastanawia. Obserwuje go od 4 cykli i podczas @, nigdy nie było rozciagliwego, tymbardziej po wodnistego zawsze było sucho a teraz mnie zalewa. W ogóle okres skończył mi się bladorozowym plamieniem, też tak nigdy nie miałam. No i piersi od wczoraj znowu są takie jak przed okresem. Prawie byłam skłonna uwierzyć, że była owulka, bo bardziej od boli okresowych czułam klucie w jajniku. Cuda na kiju i tyle
Plus jest taki, że teraz obserwuje co się będzie działo a jak nic, to ta normalna owulka i tak za 8 dni Przynajmniej się nie nudzę. -
nick nieaktualny
-
Kimmy wrote:Ja dzisiaj zatestowalam i był bladzioch ale taki ledwo ledwo widoczny. Byłam na becie także po południu wszystko się okaże
a może wstawisz nam fotke tego bladziocha ku pokrzepieniu ??? -
nick nieaktualnymarciaa wrote:Nie dzięki
Dziewczyny jeśli by się okazało że jestem o owu ale nie 7dpo to jaakos po wyniku progestetonu to ogarne? -
witajcie, melduję, że oddałam krew na proga, wieczorem wyniki
Kimmy wrote:Ja dzisiaj zatestowalam i był bladzioch ale taki ledwo ledwo widoczny. Byłam na becie także po południu wszystko się okaże
Gratulki Kimmy
Zdrówka chorującym!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 12:07
Lady Savage lubi tę wiadomość