Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Ktoras pytala co z zuza, chora w nocy najgorzej, dostaje goraczki, zle oddycha, ksszle, ja nie spie bo nasluchuje ja, ona nie spu bo jal, zlapie mocnirjszy sen to kaszel ja budzi
-
srebrzysta wrote:super trzymam kciuki za bete:) jestes 11 dpo tak jak ja;) wiec tym bardziej
a może wstawisz nam fotke tego bladziocha ku pokrzepieniu ???
Za gratulacje jeszcze nie dziękuję
-
Olciuska wrote:Z kazdym dniem progesteron rosnie, wiec byc moze cos wylapiesz ,ale nie wydaje mi sie ja kiedys mialam monitoring i proga zbadalam w 12 dpo i bylo 27, ale kazda z nas jest inna, jak bedzie powyzej 10 to owulka byla na bank!
czyli np. jak wyjdzie 11 to mogę spodziewć się że była np 2 dni temu a jeśli 30 to że kilka dni temu, tak? -
nick nieaktualnymarciaa wrote:czyli np. jak wyjdzie 11 to mogę spodziewć się że była np 2 dni temu a jeśli 30 to że kilka dni temu, tak?
Katiś, marciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:widze po wykresie ze masz termometr z jedym miejscem po przecinku?? jesli tak to juz wiesz skad taki dziwny wykres. do obserwacji cyklu musi byc specjalny termometr z 2 miescami po przecinku.
Gdzie mierzysz temp? -
Kimmy to kciuki trzymam za piekna bete To w weekend bedzie duzo testowania az sie doczekac nie moge
Ojj biedna Zuzia wspolczuje. Duzo zdrowka dla Niej i sily dla Ciebie. Mnie tez zawsze kaszel młodego budzi. Moj znowu cos zaczyna goraczkowac i ma katar. Nie dawno co go wyleczylam. Jutro czeka mnie znow wizyta u lekarza -
Zaczęłam mierzyc temp chyba z nawyku
Wiem wiem że nic z tego nie będę wiedziała, Ale dla mojej psychiki to robię w 10 i 11 dpo jest powyżej 37. Wcześniej nie dobijałam do 37, było zawsze jakos powyżej 36. Taka wysoka powyżej 37 kreski miałam w cyklu zakończonym zielona kropeczka, która niedługo obchodzi drugie urodziny kurde niech się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 13:27
Pola
Hania -
Zakocona, ja też kp. Póki co 4 cs, teraz luzacki jest ten cykl. Z reszta jedno serduszkowanie tylko. I dumna jestem z siebie, Jak obiecałam na początku, żadnych testów od 7 dpo. Żadnego testu przez miesiączka. Koniec cieni cieni cieni. Jak mam być w ciąży to chce fajne grube kreski Bo jak mam być w ciąży to i tak będę! O!
Madziulla, wszamanka, spioch, evve, zakocona, Anulka0407, smeg lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Zakocona, ja też kp. Póki co 4 cs, teraz luzacki jest ten cykl. Z reszta jedno serduszkowanie tylko. I dumna jestem z siebie, Jak obiecałam na początku, żadnych testów od 7 dpo. Żadnego testu przez miesiączka. Koniec cieni cieni cieni. Jak mam być w ciąży to chce fajne grube kreski Bo jak mam być w ciąży to i tak będę! O!
Fajne podejscie
Ja tak nie umiem, w każdym cyklu wmawiam sobie,ze nie będę testować wcześniej, że wszystko oleje... i klops10 cs -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Zakocona, ja też kp. Póki co 4 cs, teraz luzacki jest ten cykl. Z reszta jedno serduszkowanie tylko. I dumna jestem z siebie, Jak obiecałam na początku, żadnych testów od 7 dpo. Żadnego testu przez miesiączka. Koniec cieni cieni cieni. Jak mam być w ciąży to chce fajne grube kreski Bo jak mam być w ciąży to i tak będę! O!
Katis mysle dokładnie tam samo! juz cien raz mialam bo podkusilo i co?? falszywie dodatni test...nigdy wiecej -
Madziulla wrote:Katis mysle dokładnie tam samo! juz cien raz mialam bo podkusilo i co?? falszywie dodatni test...nigdy wiecejPola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Ja miałam ostatnio tak. Cień cienia, beta 2.9 robiona wcześnie bardzo , była.biochemiczna. Generalnie nie myślę o tym w kategoriach promienie, bo nie uważam tego za promienie. Ale nadzieja była i co. Wcale łatwo nie jest, dziś przechodziłam koło apteki, mówię kupię, zrobię, bo jutro zaczynam nowa pracę. Ale nie. Co ma być to będzie. Póki co nastawienie moje: czekam na okres. Jak się nie zjawi do max. 10 dni ale to max. Bo taki najdłuższy cykl miałam to zrobię.
ja teraz testuje w terminie miesiaczki 14-15 dpo bo takie mam zalecenie od gina z kliniki nieplodnosci. i wsumie uwazam ze to rozsadny termin. a co mi da sikanie 8-11 dpo? tylko stres i nerwy jak bedzie negatyw i bede glowkowac czy moze jednak ta ciaza sie pojawi za dzien dwa...bylabym klebkiem nerwow. a u mnie teraz tez moze jeszcze po zastrzyku ovitrelle wyjsc falszywie pozytywny wynk to tym bardziej.Annie1981, evve, spioch lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:nie wytrzymam zatestuję już w piątek (10 dpo), w niedziele będzie 12 dpo
Trzymam kciuki za wszystkie bety, wyniki badan i wizyty
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔