Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Hej Madziulla! Widze ze nadal sie nie poddajesz! Trzymam kciuki za ciebie! Pomyślałam zeby zajrzec tu do was. Niektóre mnie pewnie nie kojarzą. Przechodzilam podobne rozczarowania jak wasze, przez ponad rok. Ślę wszystkim wiruski ciążowe! Zawsze jestem myslami z kobietami ktore nie moga zajść w ciążę Ściskam!
Anulka0407, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Hej dziewczyny! Hej Madziulla! Widze ze nadal sie nie poddajesz! Trzymam kciuki za ciebie! Pomyślałam zeby zajrzec tu do was. Niektóre mnie pewnie nie kojarzą. Przechodzilam podobne rozczarowania jak wasze, przez ponad rok. Ślę wszystkim wiruski ciążowe! Zawsze jestem myslami z kobietami ktore nie moga zajść w ciążę Ściskam!
Sandri witaj!! pewnie ze sie nie poddaje!! jak sie czujesz? -
Dzieki, myślę ze nie moge strasznie narzekać Bo nie wymiotowalam, a mdłości byly lekkie i tylko wieczorami. Po zjedzeniu czegos i wypiciu miety przechodzily. Jedyne dolegliwosci to troche rwa kulszowa, ale cwiczenia na pilce pomagają. I od kilku dni zagaga wieczorami. Narazie próbuje co moze mi pomóc. A ty jak tam? Jak ci pomagaja w klinice? Masz jakies stymulacje? Jakie masz wyniki tarczycy i prolaktyny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 14:41
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Dzieki, myślę ze nie moge strasznie narzekać Bo nie wymiotowalam, a mdłości byly lekkie i tylko wieczorami. Po zjedzeniu czegos i wypiciu miety przechodzily. Jedyne dolegliwosci to troche rwa kulszowa, ale cwiczenia na pilce pomagają. I od kilku dni zagaga wieczorami. Narazie próbuje co moze mi pomóc. A ty jak tam? Jak ci pomagaja w klinice? Masz jakies stymulacje? Jakie masz wyniki tarczycy i prolaktyny?
Wyniki mam wzorcowe i tsh (1.3) i prolaktyny (w normie nie pamietam ile). ale jestem na lekach caly czas. to moj pierwszy cykl z klinika badalam AMH i mam 7.9 Balam sie ze przy takim wyniku zdiagnozuje PCOS ale naszczescie nie. poprostu mam duza rezerwe jejnikowa i mam sie cieszyc. ten cykl to cykl z CLO i zastrzykiem na pekniecie pecherzyka. maz mi go zrobil 7 stycznia i teraz w niedziele testowanko. jak sie nie uda to jeszcze jeden taki cykl a i jak ten bedzie nieudany to wtedy inseminacja -
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Hej dziewczyny! Hej Madziulla! Widze ze nadal sie nie poddajesz! Trzymam kciuki za ciebie! Pomyślałam zeby zajrzec tu do was. Niektóre mnie pewnie nie kojarzą. Przechodzilam podobne rozczarowania jak wasze, przez ponad rok. Ślę wszystkim wiruski ciążowe! Zawsze jestem myslami z kobietami ktore nie moga zajść w ciążę Ściskam!
sandri, ja Ciebie pamiętam
trzymaj się zdrowo :***
a wiruski owszem - łapie! :d -
Nadey ja biore wlasnie apap jak juz mam dosc. U mnie zawsze jest to zwiazane z okresem i ustaje w pierwszym dniu, ale teraz juz jestem w trakcie i nadal boli. Mam wrazenie, ze glowa mi sie pali.
-
Termometr mam 1 miejsce po przecinku jeżeli nie dostanę okresu to testować będę w niedzielę miałam piątek albo sobotę ale mam do pracy na rano więc nie chce mi się robić o 5 rano test i jeżeli do poniedziałku nic nie będzie to w poniedziałek idę na betę