Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola83 wrote:Moze troche, ale nie tak zeby ludzie zwracali uwage hehe
wow!!Lola gratulacje!!!a to prawdziwa niespodzianka!!!
Gratulacje również dla K01! -
Mi przychodzi się pożegnać,zanosi się jutro na @,MAM nadzieję bo testy w 100% odrzucaja ciażę więc:
Lady Savage wpisz mi już@
Odpuszczam forum,bo stwierdzam że za bardzo mnie nakręca,a nie na tym życie polega...i starania też...przemyślalam wszystko i pragnę aby ciąża mnie zaskoczyła dlatego odrzucam wszelkie pomiary,czytanie forum i wracam do życia bo ze smutkiem stwierdzam że zaniedbałam samą siebie.Zaraz po @ zaczynam biegać,zapisuję się na jogę i zamierzam pochodzić na masaże...no i upragniony urlop....
A Wam życzę rychłych II na testach!Bo jesteście super mamuśki!fajnie że tyle kobiet zabiega o ciążę,tyle słyszy się o tych niechcianych...tu na tym forum powraca wiara w normalność!
Uwielbiam Was Baby Moje<3
I żegnam się...pewnie od czasu do czasu tu wpadnę
Buuuuziooole -
Dziewczyny... Trochę się martwię i chyba panikuje.. Kolejny raz zamiast krwawienia mam spory szaro-brązowy skrzep i kroplę krwi i to wszystko przez 2 dni okres termin wczoraj..
Czy tak wygląda jakiś rodzaj poronienia? Kurcze ja mam 25 lat, wszystko juz unormowane a staramy się juz ponad rok ! Co jeszcze może byc nie tak.?
Za 2 tyg ide do nowej gin która ponoć specjalizuje sie w trudnych przypadkach, oby nam pomogła bo juz nie daje radyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 00:26
-
Kania zgadzam sie z Toba. Ja tez juz oszalam przez to analizowanie. Zycie to nie tylko starania i dzieci. Trzeba myslec o sobie!
Aicha u mnie bylo kilka dni plamien, a potem baardzo intensywne krawienie ze skrzepami. Gdies czytalam, ze skrzepy trzeba konsultowac, chociaz ja mam zawsze skrzepy przy @.
U mnie nie tak kolorowo. Boje sie powtorki z ostatniego. Dzisiaj rano kreska owszem jest, ale tez blada jak dupa. W prawdzie czulosc testu wczoraj 10, dzisiaj o zgrozo 25 (dalam sobie wcisnac w aptece), ale gdzies lampa czerwona sie swieci...
https://zapodaj.net/24b983a6957b1.jpg.htmlPiotruś
Helenka
-
-Monika- wrote:K01 - To tobie nie wychodziły testy w 15 dc? O kurcze Pewnie byłaś milo zaskoczona
Dzięki -
Aicha, poczekaj może z tą @ może to dzidzia a nie @ jak się nie rozkręci dzisiaj to bym zrobiła jutro testa.
Lola będzie wszystko dobrze
Kania jasne że sobie odpocznij od forum :0) ale wróć koniecznie sie pochwalić -
ja chciałam zmienić miejsce pomiaru w tym cyklu, ale jakoś nie mogę xD wciskać sobie tam niczego innego jak pewnego Pana, nawet co do tamponu mam obiekcje, tak wiec zostaje przy ustach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 07:10
-
Elmo, na czole to nie bardzo, powinien być termometr z dwoma miejscami po przecinku, i albo w ustach pod językiem albo w pochwie
Lady Savage lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
AiCha4811 wrote:Dziewczyny... Trochę się martwię i chyba panikuje.. Kolejny raz zamiast krwawienia mam spory szaro-brązowy skrzep i kroplę krwi i to wszystko przez 2 dni okres termin wczoraj..
Czy tak wygląda jakiś rodzaj poronienia? Kurcze ja mam 25 lat, wszystko juz unormowane a staramy się juz ponad rok ! Co jeszcze może byc nie tak.?
Za 2 tyg ide do nowej gin która ponoć specjalizuje sie w trudnych przypadkach, oby nam pomogła bo juz nie daje rady
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 01:42
AiCha4811 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
K01 gratulacjeHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
AiCha. A Ty chodzisz do zwyklego gin do specjalisty od nieplodnosci? Polecalabym tego drugiego, bo gin nie zawsze wie co dalej robic i nie zawsze ma odwage sie do tego przyznac.
Lola. Ja tez robie codziennie testy, bo balam sie, ze mi kreseczka bedzie blednac Dziewczyny pisaly, ze na tak wczesnym etapie kreska moze byc rozna, bo wystarczy wiecej wypic czy zrobic siku w nocy i juz wynik inny. Szczegolnie, ze u Ciebie pewnie jeszcze przed terminem @. Moze bete zrob?AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
AICHA Nie lubie Twojej wiadomości... Tobie najbardziej tu kibicuje , bardzo Cie zapamiętałam z grudniowek. Wiem ze jak dostaje sie okres to jest najgorszy czas który mija za dwa trzy dni. I znowa siła ruszysz na kolejny cykl.zobacz ze nawet zdrówe pary staraja sie kilka miesięcy , jak już wszystko unormowane to tylko cierpliwie czekać . Przytulam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:58
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Annie1981 wrote:AiCha. A Ty chodzisz do zwyklego gin do specjalisty od nieplodnosci? Polecalabym tego drugiego, bo gin nie zawsze wie co dalej robic i nie zawsze ma odwage sie do tego przyznac.
Lola. Ja tez robie codziennie testy, bo balam sie, ze mi kreseczka bedzie blednac Dziewczyny pisaly, ze na tak wczesnym etapie kreska moze byc rozna, bo wystarczy wiecej wypic czy zrobic siku w nocy i juz wynik inny. Szczegolnie, ze u Ciebie pewnie jeszcze przed terminem @. Moze bete zrob?
Annie nie mam jak isc na bete. Mam w pracy mlyn, a po pracy dwulatke do ogarniecia Musze byc dobrej mysli, ze bedzie dobrze. Dwa poronienia pod rzad to by byl juz pewnie nieciekawy przypadekAnnie1981 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka