Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sloneczkowa mama wrote:Cześć. U mnie spadek temperatury
To jeszcze nic nie znaczy taki pojedynczy spadek, mierz dalej temperaturę. Moja koleżanka też miała spadek i myślała że cykl przepadł a jednak jej się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 07:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Wiem ale ja swoje czuję . Intuicja. No nic... trudno się mówi.
A myślałam że skoro pierwsze dziecko tak niespodziewanie szybko się pojawiło to że teraz też dobrze pójdzie. Myliłam się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też prędzej bym obstawiala zagniezdzenie poza tym spadek ale nie wielki. Ja nadal trzymam kciuki
Ewka90 podziwiam że tyle wytrzymasz, ja bym ok 10dpo leciała nabete. Ladne temp póki co mam nadzieję że jeszcze podskoczysloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Pchelkaaa wrote:Ewka90 podziwiam że tyle wytrzymasz, ja bym ok 10dpo leciała nabete. Ladne temp póki co mam nadzieję że jeszcze podskoczy
Uczę się pokory i cierpliwości ;P a tak serio to sama nie wiem czy trzymam w tym cyklu bo poprzednimi razy zawsze sprawdzałam przed @ i tylko rozczarowanie większe było, więc może tym razem wytrwam i będzie pozytyw a póki co staram się nie schizować i nie wymyślać objawów mąż mi rano powiedział że w nocy śniło mu się maleńkie dziecko więc może to będzie dobry omen dla nasPchelkaaa, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny