Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia wrote:Ale te procenty to chyba nie uwzgledniaja osob monitorujacych cykl (sex w okolicy owulki). W pierwsza ciaze zaszlam w 1 cs, zobaczymy jak teraz
Na forum jest pelno dziewczyn, ktore maja monitoring USG, wiedza kiedy sie kochac a jednak nie zachodza.
Osoby, ktore zaszly w 1 cyklu to na prawde szczeciarze
Anciaa. Jak dla mnie test z 10dc o 14 jest pozytywny. Nie jestem pewna do 9dc, bo ogladam z tel, ale mozliwe ze tez.
Madziulla. Super wiadomosci. Lekarz kazal dzialac 3 dni pod rzad? Ciekawa jestem, bo niektorzy mowia, ze trzeba dac odpoczac plemnikom.
Ewka. Ja wlasnie po siemieniu mam duza kremowego sluzu w 2 fazie.
A ja w tym cyklu nie schizuje. Starac mi sie specjalnie nie chcialo, ale bylo i mam takie nastawienie raczej zrezygnowane. Dzis 6 dpo, obserwuje siebie, ale staram sie nie nakrecac. Za miesiac slub cywilny i teraz na tym chyba bede sie skupiac, bo wiele rzeczy do zalatwienia. Wczoraj ogladalam filmiki na youtube jak samemu zrobic wiazanke slubna. Strasznie to proste tylko kilka materialow trzeba kupic. Jeszcze mam sporo do ogarniecia, wiec czasu mniej na zastanawianie sie czy sie udalo. Podoba mi sie todobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
-Monika- wrote:U mnie też pierwsze i drugie szybko poszlo jedno donosiłam, a niestety klejne już 5 cs.
A miałas naturalny poród czy cesarkę? Bo czasem po cesarce sie robia zrosty
Słuchajcie, pytanie teoretyczne... od kiedy najwcześniej moze zacząc dochodzić do implantacji? -
Cześć dziewczyny. U mnie dziś pierwsza temp dużo wyższa od wczorajszej. Mam nadzieje ze za 2 dni wykres pokaże ze owu była wczoraj ale też kompletnie jej nie czuje. Wyjątkowo zero sygnałów klucia czy piersi. Ale szyjka miekka i otwarta rozciągliwy tez był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 09:13
dobuska lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
CarPer wrote:A miałas naturalny poród czy cesarkę? Bo czasem po cesarce sie robia zrosty
Słuchajcie, pytanie teoretyczne... od kiedy najwcześniej moze zacząc dochodzić do implantacji?10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama nie poddawaj się...trzeba być dobrej myśli. Tak jak dziewczyny piszą, dopóki nie ma @ jest nadzieja
Ja dziewczyny od wczoraj zdycham. Nie dość, że @ przyszła i zalewa mnie jak jeszcze nigdy w życiu (o co chodzi?) to jeszcze jakiś wirus mnie dopadł i niestety nie ten co trzeba Fatalnie się czujęsloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Pikselka brawo za podejście! Ja jeszcze wyników męża nie mam a już się martwię Ale właśnie odkryłam, że mamy invimed 100m od domu, więc damy radę. Mam nadzieję, że nie ma długich terminów na badanie nasienia.
Annie no właśnie niby szczęścirze ci, co zachodzą w 1 cs, ale to jest właśnie te ok. 25%, czyli co 4 para! dlatego ja mam wrażenie, że jest ich pełno! U mnie w pracy mnóstwo dziewczyn: ślub -> 1-2 m-ce później bach ciąża!
Miłego weekendu dziewczyny, ja jadę do SPA! :*sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Martwi mnie ten ból podbrzusza. Od wczoraj jest takie tkliwe że każdy ruch sprawia że czuję ból. Siadanie kucanie nawet chodzenie a najgorzej jak mocniej nogę postawie. Nigdy tak nie miałam
Tak może być w II fazie... Ja w poprzednim cyklu miałam takie bóle brzucha, że aż promieniowały do krzyża, nie mogłam się w pełni odgiąć.
Laski mi się spóźniają już 40 minut, mogłam pospać!14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
ja w ciąży przytyłam sporo, ważyłam 98, a przed porodem 124 kg, zaraz po porodzie się zważyłam to było 116, no i tak walcze z tą 116 od 2 lat ;/ i za cholere nie idze, waga jak zaklęta ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:25