Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Karola, przytulam, powodzenia w kolejnym cyklu!
Lady, rodziłaś z taką wagą sn?Pchelkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:No ale dzień przed owulacją miałaś negatywny a powinien wyjśc chyba pozytyw.
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Ale w tym cyklu ich nie robiłam więc nie wiem. A tamten poprzedni co wrzuciłam to tak dla podgladu tylko bo nawet nie wiem czy dobrze mierzyłam tempke i czy dobrze testy robilam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pikselka. Roslinka robila medytacje i od razu zaciazyla Ja robilam w grudniu, ale jeszcze sie nie udalo. W tym cyklu tak srednio mi z tym idzie, bo swieta mnie na tyle rozbily, ze brak wiary we mnie. Skupiam sie teraz na przygotowaniu do slubu a jak dalej nie wyjdzie to wracam do medytacji
A Ty cos dzialasz w tym temacie?spioch lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Moja najniższa waga w ciąży to 47 kg ( wymioty mnie meczyly) a rodziłam z 69, obecnie 54. Mój poród był ekspresowy ponieważ koło 15.30 poczułam krew ,przestraszyłam się i pojechałam do szpitala, na miejscu byliśmy coś przed 17 a o 17.55 już urodziłam . Też wogole nie popękalam. Tylko że mi się szyjka skracala od 26 tyg a wtedy podobno porody są szybkie. Dziewczyny męczą mnie mega zaparcia a moje bóle brzucha są właśnie prZez to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:34
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja to się mam...14dc dzisiaj a tu dalej nic z tym śluzem płodnym:-(
Do dupy z tym wszystkim,wiesiołek i siemię nic nie działa
Jeden plus-libido w górę
-
aleksandrazz wrote:Moja najniższa waga w ciąży to 47 kg ( wymioty mnie meczyly) a rodziłam z 69, obecnie 54. Mój poród był ekspresowy ponieważ koło 15.30 poczułam krew ,przestraszyłam się i pojechałam do szpitala, na miejscu byliśmy coś przed 17 a o 17.55 już urodziłam . Też wogole nie popękalam. Tylko że mi się szyjka skracala od 26 tyg a wtedy podobno porody są szybkie. Dziewczyny męczą mnie mega zaparcia a moje bóle brzucha są właśnie prZez to
-
nick nieaktualny
-
Beta pobrana, teraz czekam na wynik. Wczoraj jeszcze byłam pełna nadziei, a dzisiaj od rana jakiś pesymizm mi się włączył.. Albo to po prostu trzeźwe myślenie.. No nic, za ok 2 godziny wszystko będzie jasne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 15:24
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Beta pobrana, teraz czekam na wynik. Wczoraj jeszcze byłam pełna nadziei, a dzisiaj od rana jakiś pesymizm mi się włączył.. Albo to po prostu trzeźwe myślenie.. No nic, za ok 2 godziny wszystko będzie jasne
Mocno trzymam kciukiwszamanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny