Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lalia przytulam mocno 😚😚😚 bardzo współczuje sytuacji, ale pewnie wiele z nas tez tak ma. Mój mąż tez często jest zmęczony, niestety. Pomaga tylko rozmowa, rozmowa, rozmowa.
Może na jakiś czas zrezygnowałby z oglądania meczów żeby się wyspać i być wypoczętym? Może jakiś wspólny wypad ? Może urlop ? Bez pracy bez siłowni i bez TV?
Ps gratuluje wszystkim z kreseczkami ! Szczególnie zapadła mi w pamięć Morwa ❤️ cudownie !! Wszystkim nam musi się udać !!✊Nona, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Nynka wrote:Kciuki za jutrzejsze bety💪
Motylek zawstydzasz swoimi regularnymi treningami😁 ja też dzisiaj będę ćwiczyć ale dopiero jak młody pójdzie spac bo mi nie daje inaczej.
Dziewczyny ile macie lat?😊
Nynka ja zaraz 33 😵2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Kochana, jesteś jedyną która przeczytała ten usunięty post i dziękuję Ci bardzo, bo zawarlas wszystko co najważniejsze bez wyciągania prywatnych szczegółów 😘
To jest naszym problemem, że mogę się przebadac we wszystkie strony, obserwować cykl z fanatyczna dokładnością, ale bez seksu nic z tego nie będzie, bo do poczęcia dzieciatka trzeba dwojga 😉
Przed pierwszym dzieckiem wszystko bylo proste, na seks byla ochota ciagle, a teraz mamy mase pracy, rozne swoje osobiste cele, zajecia na ktore walczymy zeby miec czas i jakos ten seks jest na ostatnim miejscu.
W tym cyklu w koncu zmusilam meza do seksu co 2 dni w pierwszej polowie cyklu, sama mialam tego dosc i bylo to typowo celem zajscia w ciaze, ale wlasnie musialam sobą i nim potrząsnąc, ze 2 razy w mies to za malo jak na dziecko 😅
Uff, wyprodukowalam sie 😆Nona, Lalia lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️PCO 🙋🏻♂️MSOME 0%
02.2021 krótki protokół
02.2021 IMSI z FertileChip
😢Hiperstymulacja, 0 blastek
😥04.2021 IMSI z mrożonymi oocytami z FertileChip, 0 blastek , ET 3dniowców 💔
❤️ Naturals
Beta-hcg 11dpo 24,8; 14 dpo 167,8; 16dpo 392,8; 19dpo 1325,5; 28dpo 27917,5
[/url] -
Motylek zawstydzasz swoimi regularnymi treningami😁 ja też dzisiaj będę ćwiczyć ale dopiero jak młody pójdzie spac bo mi nie daje inaczej.
Dziewczyny ile macie lat?😊🙋🏼♀️PCO 🙋🏻♂️MSOME 0%
02.2021 krótki protokół
02.2021 IMSI z FertileChip
😢Hiperstymulacja, 0 blastek
😥04.2021 IMSI z mrożonymi oocytami z FertileChip, 0 blastek , ET 3dniowców 💔
❤️ Naturals
Beta-hcg 11dpo 24,8; 14 dpo 167,8; 16dpo 392,8; 19dpo 1325,5; 28dpo 27917,5
[/url] -
Nona wrote:Mam tak samo. Sexu za mało.
U nas gdyby nie starania to seksu by było mało. Nasz synek chodzi spać bardzo późno, koło 22. Jak on usnie to my padamy na twarz. Zupełnie nam nie w głowie seks. Ale przez słabe nasienie musimy zwiększyć częstotliwość żeby się jakoś polepszyło. Plan był co 2 dni przez cały cykl, ale nie da rady.motylek1909 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnykic83 wrote:Dziewczyny a wiecie przecież że sport można też w ciąży uprawiać?
W sensie że nie ma co czekać czy ciąża będzie czy nie będzie to i tak warto być fit, być w formie dla nas samych, dla zdrowia
Ja nawet na dzień przed porodem zrobiłam swój ostatni trening dla ciężarnych od course 💪kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
boo123 wrote:U nas gdyby nie starania to seksu by było mało. Nasz synek chodzi spać bardzo późno, koło 22. Jak on usnie to my padamy na twarz. Zupełnie nam nie w głowie seks. Ale przez słabe nasienie musimy zwiększyć częstotliwość żeby się jakoś polepszyło. Plan był co 2 dni przez cały cykl, ale nie da rady.
Widzę że nie tylko ja ostatnie o czym myślę to seks...
Jak Młoda pójdzie spać to myślę żeby też za chwilę się kłaść bo wstaje od urodzenia o 5, max 6 (ale to rzadkość).
Ledwo położę się na kanapę to już muszę iść do łóżka...
Taka nasza rzeczywistość.boo123 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLalia wrote:Kochana, jesteś jedyną która przeczytała ten usunięty post i dziękuję Ci bardzo, bo zawarlas wszystko co najważniejsze bez wyciągania prywatnych szczegółów 😘
To jest naszym problemem, że mogę się przebadac we wszystkie strony, obserwować cykl z fanatyczna dokładnością, ale bez seksu nic z tego nie będzie, bo do poczęcia dzieciatka trzeba dwojga 😉 -
Dziewczyny ile macie lat?😊
Motylek super z tymi treningami!
Nynka trzymam kciuki za wieczorny trening 💪 ja też czasem cwicze dopiero jak Córa pójdzie spać, ale staram się raczej jak ją zgarnę po przedszkolu, bo wtedy mam jeszcze ostatki sił żeby się ruszyć 😁
Ja w tym roku kończę 37 🙈motylek1909 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja już nie testuje. 🤪 koniec na ten miesiąc 🤪 nie mam PMSu ☺️ W sumie nic nie czyje 🤪 od 3 dni mam większe libido z czego korzystałam aż mąż mi się pytał co mi jest 😂 czy coś brałam 😂 biedny miał 3 h na zabranie sił 🤭 nie wiem czemu ale przed 🐒 zawsze mam większe libido 🤷🏼♀️
Ja Mam 27,5 😂 I jestem z małopolski. ☺️
Gratuluje pozytywów, współczuje 🐒 ale bądźmy dobrej myśli wszystkie 😘🍀🍀🍀motylek1909, bebetka.b, Mamba91 lubią tę wiadomość
-
Ja najbardziej lubię chodzić i to moja ulubiona aktywność. Bo tak to nie przepadam bo po dzieciach strasznie nie trzymam moczu i jak mówi przysłowie córka biegnie jak szczała a matka biegnie i szcza🤔. A tak jeśli chodzi o bzykanko to jak dla mnie to ja za wiele nie potrzebuję ale wiem że to jedyna droga żeby mieć dziecko i nastawiam się na ten tydzień intensywnie a jak się kończy to już oddycham z ulgą bo tak dzień w dzień to ciężko.
Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaKK wrote:Motylku ty wszystkich tak motywujesz i dopingujesz, no niemożliwe, że Ty masz chandrę 😘 ale lacze sie z toba w bolu bo ja tez ostatnio kiepsko sypiam... A może u Ciebie te przelewania w brzuchu itd. To już coś się zaczyna? 😊
-
Dziewczyny ile macie lat?😊Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Kciuki za jutrzejsze bety💪
Dziewczyny ile macie lat?😊Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny