Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Nabyłam:
Magne-B6 Max,
Olej z wiesiołka,
Pregna Plus,
SWANSON Ubiquinol
Swanson, Maca extract
Witamina E ze słonecznika, krople
Inofolic
Pamięta że w Pregna Plus jest mało kwasów Omega (chyba że jesz dużo ryb to luz)
Pod tą samą marką jest jeszcze suplement Pregna 250 DHA – na dzienną porcję wychodzą 2 kapsułki, więc chcąc zrealizować zapotrzebowanie z wytycznych – wypadałoby jeszcze dokupić 2 opakowania Pregna 250 DHANona, motylek1909, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Dziewczyny, tak na koniec, mój przeprosił i mam nadzieję, że będzie trochę lepiej, zobaczymy 😉 dzięki jeszcze raz za wszystko 🙂
Nona, Lalia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Biedronka89 wrote:My tu rzeczywiście jak aa ja jak do soboty nic się nie zmieni to mam wychodne mama idzie w tany idę na miasto z koleżankami i nie będę sobie żałować. To tatuś zawsze jest ten pijacy taz mogę ja a co mi tam
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Kamila 90 wrote:Mialas laparoskopie? Ja chyba muszę włączyć tryb pozytywnego myślenia bo oszaleje.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Lalia ja zdążyłam przeczytać tamten post, zanim go skasowałaś, nie wiem jak mądrze Ci poradzić, ale powiem Ci tylko, że też mieliśmy ten etap, aczkolwiek przed staraniami, więc bolało mnie tylko ambicjonalnie. Tamten okres minął, sam z siebie, odkryliśmy siebie na nowo. Trzymam za Was kciuki kochana z całej siły! Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, będzie dobrze. 😘 Czasami dobrze zrobić awanturę oczyszczającą atmosferę.
Dzięki kochana bardzo 😘
To jutro na betę leci Ania, Kitka, Kamila i Morwa? Trzymam kciuki za dobre wieści ✊🍀Annia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Morwa trzymam kciuki 😊
Ja za 2 mies 28 urodziny 😉
Moim marzeniem jest to zeby do 30 włącznie mieć 3 😆 a później jeszcze z 2... Ale jak naprawde będzie to inna sprawa 😉 wierzę, że Bóg ma najlepszy plan z możliwych 😉Migotka, motylek1909, Kitka_87, Morwa lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Nona wrote:Morwa jakie patenty na ciąże masz?
Bo każda co zajdzie zdradza nam swoje patenty -
Kamila 90 wrote:
Jak już masz z tym styczność to już ciągle żyjesz z obawą i ciągle szukasz objawów, które miałaś wtedy. Ja tak przynajmniej mam . Niewiadomo jaką pozytywną osobą bym była, jak pozytywnie nastawioną do świata optymistką to i tak będę w tym momencie w którym jestem ... srać po gościach.. -
Testu raczej jutro nie będzie. Rozbolal mnie wieczorem brzuch tak typowo na @ wiec nie ma sensu.
Do tego nie mogę zasnac. Jest prawie 1.00 a budzik na 6.30 nastawiony .... oj będę rano przeklinać...37 l.
Synek 24.01.2014
Ciąża pozamaciczna w 2017 (metotreksat)
Starania od 9.2018...
Uregulowana niedoczynność tarczycy -
Nona wrote:Już prędzej bym acard polecala. O Dongu różne są opinie. Na co konkretnie chcesz go? Endometrium, regulacje cyklu?
Acard mój gin zaleca, inofolic też, pregna plus, vigantol. Dinga nie
https://musclepump.pl/blog/dong-quai-dziegiel-chinski.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 01:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Już prędzej bym acard polecala. O Dongu różne są opinie. Na co konkretnie chcesz go? Endometrium, regulacje cyklu?
Acard mój gin zaleca, inofolic też, pregna plus, vigantol. Dinga nie
https://musclepump.pl/blog/dong-quai-dziegiel-chinski.html
U mnie albo zbieg okoliczności, albo zaszłam właśnie z Dongiem.dmg11 lubi tę wiadomość