Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Ja w grudniu mam urodziny to może w styczniu dostanę spóźniony prezent urodzinowy. 😂 Skoro na Mikołaja dostałam biel vizira to należy mi się coś od życia! 😂
Tego Ci życzę! I witaj w klubie, urodziny w grudniu, też liczę na spóźnioną dostawę, bo w poprzednim cyklu coś paczka nie została doręczona 😂Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
U mnie dzisiaj pęcherzyk dominujący w prawym jajniku 20 mm, endometrium 11 mm. Także trzeba działać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 17:01
Annia, kkasia, Morwa, Kitka_87, motylek1909, kic83, Nynka lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Wczoraj miałam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z toaletą w sensie że wymiotowałam gdyby nie fakt że jestem prze ovu to bym już dzisiaj dostawała świra czy to nie ciążą
-
motylek1909 wrote:Coś jest w powietrzu chyba, bo mnie mdli od 2-3 dni. Takie fale mi przychodzą. Pije sobie kawę jak zwykle, biorę łyk i nagle czuje cofke. Teraz też, jadę autem, jak codziennie i coś nagle fala mi napłynęła. Nie wymiotowalam, ale niedobrze mi. Gdyby nie mój wynik proga, to może nawet bym swirowala z ewentualną ciąża 😂😂😂
motylek1909 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Mam ostatnio podobnie, z tymże ja jestem przed owu jeszcze więc tryb wkręcania się w cokolwiek jest wyłączony. 😂 Może to wiruski ciążowe zbliżają się do nas przed styczniowym testowaniem. 😂😂
Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój dzisiejszy owulak https://zapodaj.net/2a567328543b3.jpg.html
Morwa, Kitka_87 lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Mnie dziewczyny totalnie rozłożyła angina. Dwa dni wyjęte z życia. Non stop gorączka po ponad 38 stopni. Więc dupa z mojego wykresu temp bo jest mega zaburzony gorączka. Ale mam testy owu i się nimi będę wspomagać. Tylko się zastanawiam co robić, zaraz idę do lekarza chyba dostanę antybiotyk. Nie wiem czy odpuścić sobie starania w tym cyklu, czy wziąć jakiś antybiotyk dla ciężarnych i normalnie się starać. Choć w ogóle mi nie w głowie seksy.
Ale szkoda mi kolejnego straconego cyklu.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Anet.kaa wrote:Wszyscy zarobieni przed świętami My robimy u siebie wigilie i mam już powoli dość. Generalnie mam ochote aby już był nowy rok, końcówka tego mnie jakoś dobija. Co to mdłości to chyba jest jakiś ogólnopolski wirus, u mnie w pracy też panuje :p chyba ze wszystkie są w ciąży. Ja się martwie tym moim tSH 3,44, a miesiąc temu 2,32. Dziwne, że tak szybko wzrosło w tak krótkim czasie. Na poniedziałek mam wizytę u endokrynologoginekologa
A no widzisz ja się wzięłam na sposób i albo namawiam siostrę bądź moją mamę aby wpadły do mnie na wigilię(zawsze wszystko same chcą robić i robią już u siebie I przywozą w wigilię) i święta albo wbijam do teściowej tylko na wigilię. Wtedy jedyne co muszę robić to posprzątać i ubrać choinkę reszta ogarnia sie sama u teściowej będę robić zapewne sałatkę warzywną, wszysyko inne albo będzie już kończyć albo będzie zrobione. Mąż zajmie sie stołem i ustawianiem tego wszystkiego. -
boo123 wrote:Mnie dziewczyny totalnie rozłożyła angina. Dwa dni wyjęte z życia. Non stop gorączka po ponad 38 stopni. Więc dupa z mojego wykresu temp bo jest mega zaburzony gorączka. Ale mam testy owu i się nimi będę wspomagać. Tylko się zastanawiam co robić, zaraz idę do lekarza chyba dostanę antybiotyk. Nie wiem czy odpuścić sobie starania w tym cyklu, czy wziąć jakiś antybiotyk dla ciężarnych i normalnie się starać. Choć w ogóle mi nie w głowie seksy.
Ale szkoda mi kolejnego straconego cyklu.boo123 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Co tu dzisiaj taka cisza?
U mnie dzisiaj skok tempki, więc owulka albo już była albo będzie dziś. Serduszka były, ale dzisiaj jeszcze poprawimy. 😁 A jutro kontrola czy owu na pewno była.
Boo123 myślę że na pewno możesz przed owu brać antybiotyk. Moja przyjaciółka jest teraz w połowie ciąży z takiego cyklu z mocnym przeziębieniem. 😉
Morwa kiedy masz swój monitoring? To nie miało być dzisiaj?boo123 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023