Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie nie będzie niestety testowania w styczniu. Kolejny cykl chyba również sobie odpuszczę, muszę trochę odciążyć głowę. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Mam nadzieję, że pobijecie grudniowy rekord i będzie mnóstwo bobasków!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
*KasiaS* wrote:Dziewczyny u mnie nie będzie niestety testowania w styczniu. Kolejny cykl chyba również sobie odpuszczę, muszę trochę odciążyć głowę. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Mam nadzieję, że pobijecie grudniowy rekord i będzie mnóstwo bobasków!
-
Morwa wrote:Kasiu my za Ciebie również trzymamy kciuki :* Widzę, że też nie masz lewego jajowodu wiele przeszłas , współczuje:( odpoczywaj i wracaj do nas z naładowanymi bateriami :*15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
*KasiaS* wrote:Dziękuję 😊 Tak, straciłam jajowód, w ostatniej chwili znalazłam się w szpitalu. U mnie doszło do pęknięcia jajowodu, miałam krwotok do otrzewnej. Na szybko mnie zabrali na salę operacyjną. Właśnie mam taki zamiar, naładować baterie i wrócić do Was z nowymi siłami. Napewno się nie poddam i będę walczyć dalej
Od czasu do czasu reset się przydaje , jak czujesz taką potrzebę to odpoczywaj od tego wszystkiego. Ładuj baterie. Może w czasie odpoczynku los zaskoczy Cię jakąś wpadką a jak nie to wrócisz do nas i powalczymy razem*KasiaS* lubi tę wiadomość
-
*KasiaS* wrote:Dziewczyny u mnie nie będzie niestety testowania w styczniu. Kolejny cykl chyba również sobie odpuszczę, muszę trochę odciążyć głowę. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Mam nadzieję, że pobijecie grudniowy rekord i będzie mnóstwo bobasków!
U mnie to też był lewy jajowód... Z tymże ja miałam szczęście, że załapałam się na metotreksat, po nim poszło poronienie trąbkowe i lewy jajowód okazał się drożny ostatnio.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Morwa wrote:U mnie było tak samo w pierwszej ciąży pozamacicznej. W drugiej miałam to szczęście, że doszło do poronienia trąbkowego, beta zaczęła lecieć w dół i jajowód oszczędzono.
Od czasu do czasu reset się przydaje , jak czujesz taką potrzebę to odpoczywaj od tego wszystkiego. Ładuj baterie. Może w czasie odpoczynku los zaskoczy Cię jakąś wpadką a jak nie to wrócisz do nas i powalczymy razemMorwa lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
Annia wrote:Mam nadzieję, że wrócisz do nas już nie jako Staraczka ale pochwalić nam się dobrą wieścią. 😘 Mnie każda ciąża u dziewczyny po cp niesamowicie cieszy. 😘
U mnie to też był lewy jajowód... Z tymże ja miałam szczęście, że załapałam się na metotreksat, po nim poszło poronienie trąbkowe i lewy jajowód okazał się drożny ostatnio.15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaS życzę Ci wszystkiego dobrego 😀 odsapnij troszkę, a może akurat wtedy zaskoczy jak zupełnie się tego nie będziesz spodziewać. Wszystkiego dobrego i dzięki za kciuki 😚2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Hej dziewczyny! Nie zapisuję się na testowanie, bo rzadko tu bywam, ale jak tylko mogę to czytam co u Was i trzymam za wszystkie kciuki
Powtarzamy 4cs bo ostatnio przegapiliśmy owulację. Ciągle jeszcze na spokojnie, bo w ciążę chciałabym zajść latem, ale jak się uda wcześniej to tez super.
Życzę Wam szczęściakic83, bebetka.b, Annia, motylek1909, kkasia lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja oglądałam sobie jakiś stary horror z mężem 😂 ZAKONNICA . Jutro mam trochę jeżdżenia, więc dzisiaj mam nadzieję położyć się wcześniej niż 3 nad ranem 😂
Ja właśnie zastanawiam się czy nie wykupić Netflixa na miesiąc, żeby oglądnąć Wiedźmina. Hmmm...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyJa wróciłam od fryca, zakupy ostatnie zrobione, prezenty dokupione i pozarlam się ze starym. Normalka, weekend jak codzien 😂
Dziewczyny, to nie plamienie. Raz się pojawił jakiś taki śluz delikatnie zabarwuony, tylko na papierze. A teraz nic sama już nie wiem o co Kaman. Zrobiłam test, innej firmy ale też Total negatyw. Także tego... W życiu tak długiej FL nie miałam... -
Annia wrote:Ja na szczęście wszystkie świąteczne prezenty już mam, a na Święta jedziemy do dziadków męża, więc nic nie muszę robić po pracy w Wigilię prosto do auta, żeby zdążyć zajechać.
Ja właśnie zastanawiam się czy nie wykupić Netflixa na miesiąc, żeby oglądnąć Wiedźmina. Hmmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 22:16
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Ja wróciłam od fryca, zakupy ostatnie zrobione, prezenty dokupione i pozarlam się ze starym. Normalka, weekend jak codzien 😂
Dziewczyny, to nie plamienie. Raz się pojawił jakiś taki śluz delikatnie zabarwuony, tylko na papierze. A teraz nic sama już nie wiem o co Kaman. Zrobiłam test, innej firmy ale też Total negatyw. Także tego... W życiu tak długiej FL nie miałam...
Ja 2 tygodnie temu zrobiłam całe zakupy, ale dlatego że nie znoszę tłumów i jak zauważyłyście i z zachodzeniem w ciążę jestem niecierpliwa, tak w życiu też - nienawidzę czekać w kolejkach itp.
Dobra, wykupiłam tego Netflixa, będę miała czym zabić czas w fazie lutealnej. 😂😂😂
Morwa, motylek1909 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
motylek1909 wrote:Ja wróciłam od fryca, zakupy ostatnie zrobione, prezenty dokupione i pozarlam się ze starym. Normalka, weekend jak codzien 😂
Dziewczyny, to nie plamienie. Raz się pojawił jakiś taki śluz delikatnie zabarwuony, tylko na papierze. A teraz nic sama już nie wiem o co Kaman. Zrobiłam test, innej firmy ale też Total negatyw. Także tego... W życiu tak długiej FL nie miałam...