Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Ok, teraz rozumiem.
Miałam oznaczane TSH, ft3 i ft4 wszystko w normie (TSH coś 1,8.) i miałam USG tarczycy też wyglądała dobrze. Daaawno temu miałam te przeciwciała robione i wynik też był dobry. Więc mam nadzieję, że tutaj nie ma problemu żadnego u mnie.
Morwa straszne! Czyli nie mają tam laparoskopii u Ciebie w szpitalu... Masakra. ☹️ -
Miłego weekendu dziewczyny!!!
Coraz bliżej święta!
Ja tuż po nich wyjeżdżam z mężem (akurat okres okoloowulacyjny) i mam nadzieję że zrobimy malucha! 🍼☘️🌲Guśka21, Annia, motylek1909, kkasia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Guśka21 wrote:Ja testuje w sylwestra, jeśli się nie uda to zaczynam nowy cykl z Lamettą i rodzę w październiku😂
Guśka21 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:A jaką macie metodę serduszkowania gdy test pokazuje pozytyw? Ten sam dzień, kolejny i później nastepny?
-
Dziewczyny mam pytanie do Was kupiłam bilety na Wodecki Twist w Gdańsku dziś 17:30 okazało się ze my nie możemy pójść może któraś z Was chciałaby bilety ? Kupiłam je za 350 zł sprzedam za dużo mniejsza kwotę
motylek1909 lubi tę wiadomość
🧸 IUI 02.03.2021 ❌
🐥 IUI 07.05.2021 ❌ -
nick nieaktualnySiema! U mnie nadal oczekiwanie na spóźniona @! Szlag by to. Nie zrobię orsez to badań w 2-3dc bo Święta, więc może się okazać że kejny cykl w plecy... Ech.. No nic, trzeba czekać, toż to sama natura.
Plan na dzis: ubrać choinkę i na 16 lecę do fryzjera -
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Siema! U mnie nadal oczekiwanie na spóźniona @! Szlag by to. Nie zrobię orsez to badań w 2-3dc bo Święta, więc może się okazać że kejny cykl w plecy... Ech.. No nic, trzeba czekać, toż to sama natura.
Plan na dzis: ubrać choinkę i na 16 lecę do fryzjera
Moja choika jeszcze rośnie u sąsiada i ma się dobrze mój plan piekę placek plus pranie plus porzadkimotylek1909 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Przyszłymi na razie tylko 2 wyniki, glukoza 100 a tsh 2,940. Co myślicie?
-
Annia wrote:Glukozę badalaś na czczo? Jeśli tak to za wysoka. TSH też za wysokie jak na starania.
-
Hej dziewczyny, wróciłam do żywych😀 wczoraj łaskawie lekarz mi wypisał antybiotyk i już po 2 tabletkach jest o niebo lepiej. Mówiłam że się staram o dziecko i dostałam augumentin, więc tego cyklu nie spisuje na straty. Czuje już wilgoć w gatkach, test owulacyjny jeszcze negatyw ale kreski prawie tak samo ciemne, mało brakuje.
Wracam do gry 😀Morwa, motylek1909 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Anet.kaa wrote:Jeśli mogę zapytac o jakim szpitalu piszesz? Jestem z okolic i bardzo mnie to zaciekawiło. Na pewno dobrych lekarzy można spotkać ba NFZ tylko właśnie jak sprawa jest pilna to wtedy ciężko szukać, jedziesz do najbliższego a tu takie jaja. Dobrze, że ordynator był ogarnięty, bo gdyby nie on przeciez mogli Ci wyciąć drugi jajowod