Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Tara a czemu od razu odchodzisz? Ja byłam na forum od listopada 2016 czyli od pierwszego poronienia przez drugie poronienie łącznie przez kilkanaście miesięcy i dziewczyny bardzo mi pomogły w tym trudnym czasie. Potem stopniowo wracałam do codziennego życia i pisałam na forum co raz mniej aż przestałam. Do teraz kiedy zmieniła się u mnie trochę sytuacja i potrzebowałam informacji i wsparcia znowu wróciłam. Na jak długo jeszcze sama nie wiem może do szczęśliwego cyklu a może do urodzenia dziecka a może znowu za jakiś czas stwierdze że muszę od tego odpocząć 😉
Koteczka82 lubi tę wiadomość
IO, PCO
Starania od 11.2016 -
Tara wrote:W 2015 zaszłam w ciąże w 2016 urodziłam syna ❤️ nasza grupa przeniosła się na fb. Teraz ciężko mi się wbić w znajomosci, czasu mam sporo. Uwielbiam patrzeć na pozytywne testy, chyba przerobiłam juz wszystkie etapy od zazdrości po złość gdy komuś się udawało a mi nie. Obecnie jest super i ciesze się z dobrych wiadomości w koło
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jak czasu masz sporo to tylko na plus by wbijać w nowe znajomości;) zostań z nami , nie będziesz żałowała:)
Nona lubi tę wiadomość
IO, PCO
Starania od 11.2016 -
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Morwa a ja właśnie dzisiaj czytalam ze kawa tak nie działa?🤔 oczywiscie pita w granicach rozsądku.
Po herbacie jak po zadnym innym napoju tak mam. -
Nona, wiem, że Twoim zadaniem jedyna pewna opcja to monit i w pełni się zgadzam 😂👍
Ale nie bardzo mam jak jechać i przyznam, że lenistwo też swoje robi 😅
Dziewczyny, jaki wykres świadczy o cyklu bezowulacyjnym? Taki gdzie nie ma 1 i 2 fazy i jest płaski??
Albo mialyscie owu potwierdzone na monicie a same żadnych objawów?
Powiem Wam, że zawsze jak mam owu to boli mnie prawy jajnik i to raczej tak napierdziela solidnie, a tu dzisiaj 14 dc a u mnie praktycznie bez objawów 🤷♀️ w sobotę miałam tą jakby kolkę z prawej strony i parę razy zabolal mnie jajnik ale to tyle co nic, śluz ciężko mi powiedzieć, bo 💓 były, mniej lub bardziej udane, ale były 10,12,13,14 dc 🤔 więc obserwacja śluzu nie miała sensu bardzo...
Tempka zaczęła powoli rosnąć, zobaczymy za parę dni co z tego będzie 😉Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nawadni Cię głównie woda. Odwodni m.in. kawa , herbata , słodkie napoje i alkohol. Możesz czytaj różne rzeczy pisane przez zwolenników kawy ,ale taka jest niestety smutna prawda. Ja najbardziej ubolewam nad alko z reszty juz zrezygnowałam
-
Nynka wrote:To akurat u dietetyka😉
Mnie dietetyk mówił, ze każda kawa/herbata to dodatkowe 2 szklanki wody ☺️ Czyli jak pije 1,5l to po kawie jeszcze kolejne 0,5l wody muszę doliczyć 😉Nynka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Będziesz jeszcze miała monit ? Będziesz sprawdzać czy pęcherzyki pękły?Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Zalamka
Wczoraj 14dc I mój nie chciał wieczorem...
No sama sobie dziecka nie zrobię choćby były monity, owulaki, badania wszystko było... Ech
15dc dziś I było tylko raz, w sobotę!
Ja odpuszczam. -
motylek1909 wrote:No ja w pracy to najlepiej. Bo wtedy człowiek nie myśli... A w domu co chwila coś, a to mój P podpytuje, zagsduje... I ta niepewność... No nic! Zostały 4 dni do @. Nie wierzę, żeby przy ciąży testy były negatywne 11dpo. Także raczej nastawiam się na @. Wolę się pozytywnie zaskoczyć niż wbijać sobie do głowy, że na pewno się nie udało. Ale wiecie, takim testem troszkę nadziei człowiek może załapać...
motylek1909 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Gratulacje dla wszystkich którym się udało! Dziewczyny jak miałyście z powrotem regularnych cyklów po odstawieniu tabletek anty? Odstawiłam 12 grudnia, @ z odstawienia dostałam 16.12...29.12 miałam bóle owulacyjnych, wczoraj powinna przyjść @ i jak do tej pory nie przyszła. Zawsze przed tabletkami miałam cykle jak w zegarku, po 28 dniach rano przychodziła
@. Zrobiłam 2 testy, wczoraj i 3 dni temu, ale oczywiście bielWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 07:25
-
Nona wrote:Zalamka
Wczoraj 14dc I mój nie chciał wieczorem...
No sama sobie dziecka nie zrobię choćby były monity, owulaki, badania wszystko było... Ech
15dc dziś I było tylko raz, w sobotę!
Ja odpuszczam.
Witaj w klubie, miałam tak samo dwa cykle temu, że jemu się nie chciało, i stwierdziłam, że bez łaski.
A czemu mu się nie chciało?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność