Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna1719 wrote:Nona a spróbuj dziś może??? Może wczoraj był zmęczony czy coś?? No nie wiem..
Motylku kibicuje Ci aby tempka nie spadla, i żeby test pokazał te II 😘
Dziewczyny trzymajcie kciuki aby wszystko poszło dziś zgodnie z planem i aby nasionko okazało się jedbak dobre...
Pewnie dziś nie będę tak na forum zaglądać bo jadę razem z moim tam 😘 niby dopiero na 13 ma, ale jedziemy wcześniej, żeby obczaić gdzie to jest i żeby się nie spóźnić 😊 bo z nawigacja to różnie bywa..02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Odebralam histopaty z polipa i wszystko ok ! Ale się cieszę! !
Justyna trzymam kciuki za nasionka !
Nona dzis podzialacie i tez bedzie ale tez tak czasem mialam i miałam mega wk..
Za testujace dzis trzymam kciuki !Nynka, Nona, Ignissa, Klaudia9212, motylek1909, Ola_45, Koteczka82, Morwa, BB__Anna, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Takze dziewczyny piekny wykres nie zawsze niestety oznacza, ze się udało. Spójrzcie na moj, naprawde w sumie jeszcze nigdy nie mialam tak ładnego wykresu temp pieknie podbija do góry, dzis 37.25. Uwierzcie jeszcze nigdy nie mialam tak wysokiej tempki 😯 maks 36.9.
Ale dzis juz zauwazalny na papierze brązowy śluz, zawsze tak mam na 2 dni przed @, dlatego wiem ze jutro najdalej pojutrze temp spadnie i nadejdzie ta wredota...02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyJustyna trzymam kciuki✊✊✊😊
Jeju Ci faceci to takie delikatne stworzonka...🙆 biedaczki nasze
Mi dzis flo wyznaczył owulacje, ale chyba jednak będzie później (oczywiście ja sie nie moerze nie badam itd, tylko śluz i po kilku latach raczej się nie myle-ale biore na to conajmniej 5 poprawek😁), moj plan seksow utrzymuje💪 im wiecej seksow tym wiecej mi sie chce😊 moj jak mowilam nigdy nie odmawia
A mialam wlasnie pytać jak Wasi faceci podchodza do staran, planowania powiekszenia rodziny, wyczekiwqn na test? Motylek mnie zaintrygowala ze jej facet sie tak dopytuje😊Nona, motylek1909, Ulaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Justyna trzymam kciuki✊✊✊😊
Mi dzis flo wyznaczył owulacje, ale chyba jednak będzie później (oczywiście ja sie nie moerze nie badam itd, tylko śluz i po kilku latach raczej się nie myle-ale biore na to conajmniej 5 poprawek😁), moj plan seksow utrzymuje💪 im wiecej seksow tym wiecej mi sie chce😊 moj jak mowilam nigdy nie odmawia
A mialam wlasnie pytać jak Wasi faceci podchodza do staran, planowania powiekszenia rodziny, wyczekiwqn na test? Motylek mnie zaintrygowala ze jej facet sie tak dopytuje😊
Co do testów jest zdania zeby się nie nakrecac przed czasem i testować najwcześniej w dzien spodziewanej @ jesli nie przyjdzie.. ale co dzien dopytuje jak temp , czy czuje sie inaczej i takie tam 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 08:56
Nynka lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Dziewczyny dzisiaj z pierwszego moczu zrobiłam ten żółty bobotest i odrazu pojawiła się bardzo blada kreska 😱😱 boje się cieszyć termin @teoretycznie jutro 😱😱😱
Lalia, Klaudia9212, Ola_45, Nynka, Dagmara, Ounai, Koteczka82, Morwa, Pszczolka36l, kkasia, dmg11, Mlodamezatka, Nera lubią tę wiadomość
-
Justyna, trzymam kciuki!! ✊🍀✊🍀
Dziewczyny, przykro mi, że @ przyszła 😩 ale nie poddawajcie się i walczcie w kolejnym cyklu 💪
Kic, podczas ostatniego treningu na siłowni miałam tętno 134, to znaczy za duże czy Oki? 🤔
Nona, jesteś jeszcze przed owu to na pewno zdazycie zaseksic 😘
A "presja" niewiele pomaga 😑
My się na początku tego cyklu strasznie poklocilismy o seks, że nie tylko w okresie płodnym jest średnio ale i w ogóle.. Nawet powiedziałam mojemu, że jeżeli chce, to możemy zawiesić starania, bo co mi z dziecka jak między nami się pierdzieli. A ja mogę zrobić wszystkie badania ale bez seksu nic z tego nie będzie.
Nona, my pierwszy seks mieliśmy dopiero w 10 dc, wcześniej nic a nic! Potem 12 dc i 13 dc chyba była presja że płodne i jeszcze pies teściów się platal po sypialni i mimo że próbowaliśmy to nie skończyło się finiszem, a wczoraj 14 dc i chyba zluzowalismy gacie i mieliśmy turbo bzykanko 😉
Nynka, mój dopiero w tym cyklu tak naprawdę, naprawdę się starał i widziałam że mu zależy, nawet wczoraj powiedział "no, to teraz w Twoje płodne to było prawie codziennie", więc wiem że to dla niego ważne 😉 zawsze pyta kiedy płodne, ale nie zawsze starał się o regulatnosc, pod koniec cyklu pyta kiedy będę mieć okres itd
Tylko, że dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulacje na 12 dc i wychodzi na to, że seks był dwa dni przed owu (ale jakość plemników nie pozwalała po 10 dniach przerwy) no i niby w dniu owu ale nie skończyło się finiszem, i dzień po owu i też bez finiszu i dwa dni po owu zajebistym seksem.
I co ja mam mojemu powiedzieć? Starał się kochany jak mógł i jak nigdy, a i tak szanse są naprawdę malutkie, że się udało 🙂
Chociaż mój gin ostatnio powiedział żeby seksic nawet do 5 dni po domniemanej owulacji bo nie wiadomo co do godziny kiedy pęcherzyk pękł i jajeczko może zaczekać na plemnik 😂 mam nadzieję że mam jsjeczka-hybrydy i będą czekać ile wlezie na plemniki 😂😂😂Nona, motylek1909, Nynka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny dzisiaj z pierwszego moczu zrobiłam ten żółty bobotest i odrazu pojawiła się bardzo blada kreska 😱😱 boje się cieszyć termin @teoretycznie jutro 😱😱😱
Maniaaa. lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Nadzieja94 wrote:Masz zdjęcie tego testu?
-
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Nona a spróbuj dziś może??? Może wczoraj był zmęczony czy coś?? No nie wiem..
Motylku kibicuje Ci aby tempka nie spadla, i żeby test pokazał te II 😘
Dziewczyny trzymajcie kciuki aby wszystko poszło dziś zgodnie z planem i aby nasionko okazało się jedbak dobre...
Pewnie dziś nie będę tak na forum zaglądać bo jadę razem z moim tam 😘 niby dopiero na 13 ma, ale jedziemy wcześniej, żeby obczaić gdzie to jest i żeby się nie spóźnić 😊 bo z nawigacja to różnie bywa..
Zaciskan mocno kciuki za żołnierzyki ❤️ będzie dobrze! -
https://naforum.zapodaj.net/cb9eeafe712a.jpg.html
Kiepska jakość, ale na żywo widać blada różową kreskę, mój też ją widziOla_45, Dagmara, Morwa, dmg11, Nera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona- weź go sposobem, nakręć mu w dzień jaką masz na niego ochotę a wieczorem działajcie. Wg mnie to najlepiej skutkuje. Mój tez raz taki numer wywinął, powiedział że nie jest reproduktorem i jest zmęczony. Biedroneczko przykro mi z powodu małpy. Dziś możesz się posmucić, a jutro wracaj ze zdwojoną siłą. Justynko daj znać jak po badaniach, trzymam kciuki aby wszystko wyszło dobrze, mój jutro bada ✊. Motylku trzymam cały czas mocno kciuki za Ciebie, mało nas z pozytywnymi testami w tym miesiącu, musisz podbić nasze statystyki! Powiem Wam, że do mojego męża dopiero teraz dociera, że się staramy, wczoraj to musiałam to sprowadzić na ziemie że ten nasz czas starań to jeszcze prawdopodobnie nie jest problemem, bo już zaczął się stresować. Wczoraj to nawet obwąchał mnie czy przypadkiem nie paliłam 😂 (zdarza mi się raz na 2 tygodnie zapalić, i to nie zAwsze).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 09:18
Nona, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Justyna trzymam kciuki✊✊✊😊
A mialam wlasnie pytać jak Wasi faceci podchodza do staran, planowania powiekszenia rodziny, wyczekiwqn na test? Motylek mnie zaintrygowala ze jej facet sie tak dopytuje😊
A teraz sam gdzieś tam mi powie, a bo w ciąży jesteś bo się taki tak zachowujesz.. Albo pyta czy test robiłam, i jak, a że może za wcześnie. Także nie narzekamNona, Inaa89, Nynka, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Justyna, trzymam kciuki!! ✊🍀✊🍀
Dziewczyny, przykro mi, że @ przyszła 😩 ale nie poddawajcie się i walczcie w kolejnym cyklu 💪
Kic, podczas ostatniego treningu na siłowni miałam tętno 134, to znaczy za duże czy Oki? 🤔
Nona, jesteś jeszcze przed owu to na pewno zdazycie zaseksic 😘
A "presja" niewiele pomaga 😑
My się na początku tego cyklu strasznie poklocilismy o seks, że nie tylko w okresie płodnym jest średnio ale i w ogóle.. Nawet powiedziałam mojemu, że jeżeli chce, to możemy zawiesić starania, bo co mi z dziecka jak między nami się pierdzieli. A ja mogę zrobić wszystkie badania ale bez seksu nic z tego nie będzie.
Nona, my pierwszy seks mieliśmy dopiero w 10 dc, wcześniej nic a nic! Potem 12 dc i 13 dc chyba była presja że płodne i jeszcze pies teściów się platal po sypialni i mimo że próbowaliśmy to nie skończyło się finiszem, a wczoraj 14 dc i chyba zluzowalismy gacie i mieliśmy turbo bzykanko 😉
Nynka, mój dopiero w tym cyklu tak naprawdę, naprawdę się starał i widziałam że mu zależy, nawet wczoraj powiedział "no, to teraz w Twoje płodne to było prawie codziennie", więc wiem że to dla niego ważne 😉 zawsze pyta kiedy płodne, ale nie zawsze starał się o regulatnosc, pod koniec cyklu pyta kiedy będę mieć okres itd
Tylko, że dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulacje na 12 dc i wychodzi na to, że seks był dwa dni przed owu (ale jakość plemników nie pozwalała po 10 dniach przerwy) no i niby w dniu owu ale nie skończyło się finiszem, i dzień po owu i też bez finiszu i dwa dni po owu zajebistym seksem.
I co ja mam mojemu powiedzieć? Starał się kochany jak mógł i jak nigdy, a i tak szanse są naprawdę malutkie, że się udało 🙂
Chociaż mój gin ostatnio powiedział żeby seksic nawet do 5 dni po domniemanej owulacji bo nie wiadomo co do godziny kiedy pęcherzyk pękł i jajeczko może zaczekać na plemnik 😂 mam nadzieję że mam jsjeczka-hybrydy i będą czekać ile wlezie na plemniki 😂😂😂
Lalia 134 to ok tętno, ale pilnuj żeby nie było powyżej 140, bo ja mam takie treningi że mam i 170.
No co Ty, po owulacji zawsze myślałam, że jest już po ptakach, i że wtedy już nie ma co się seksić, bo i tak nie doleci.
Wytłumacz mi jak się wrzucę fotę, to wrzucę swoją ku inspiracji
Wy jeszcze będziecie działać?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność