X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)

Oceń ten wątek:
  • Inaa89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Nona a spróbuj dziś może??? Może wczoraj był zmęczony czy coś?? No nie wiem..

Motylku kibicuje Ci aby tempka nie spadla, i żeby test pokazał te II 😘

Dziewczyny trzymajcie kciuki aby wszystko poszło dziś zgodnie z planem i aby nasionko okazało się jedbak dobre...

Pewnie dziś nie będę tak na forum zaglądać bo jadę razem z moim tam 😘 niby dopiero na 13 ma, ale jedziemy wcześniej, żeby obczaić gdzie to jest i żeby się nie spóźnić 😊 bo z nawigacja to różnie bywa..
    Trzymam mocno kciuki ✊✊🍀🍀🥰

02.06 13 dpo II
    03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3
    17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

f2wlanliic1wg5qa.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebralam histopaty z polipa i wszystko ok ! Ale się cieszę! !

Justyna trzymam kciuki za nasionka !

Nona dzis podzialacie i tez bedzie :) ale tez tak czasem mialam i miałam mega wk..

Za testujace dzis trzymam kciuki !

Nynka, Nona, Ignissa, Klaudia9212, motylek1909, Ola_45, Koteczka82, Morwa, BB__Anna, Mlodamezatka lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ :(

• Inaa89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takze dziewczyny piekny wykres nie zawsze niestety oznacza, ze się udało. Spójrzcie na moj, naprawde w sumie jeszcze nigdy nie mialam tak ładnego wykresu temp pieknie podbija do góry, dzis 37.25. Uwierzcie jeszcze nigdy nie mialam tak wysokiej tempki 😯 maks 36.9.
    Ale dzis juz zauwazalny na papierze brązowy śluz, zawsze tak mam na 2 dni przed @, dlatego wiem ze jutro najdalej pojutrze temp spadnie i nadejdzie ta wredota...

02.06 13 dpo II
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3

f2wlanliic1wg5qa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna trzymam kciuki✊✊✊😊

Jeju Ci faceci to takie delikatne stworzonka...🙆 biedaczki nasze

Mi dzis flo wyznaczył owulacje, ale chyba jednak będzie później (oczywiście ja sie nie moerze nie badam itd, tylko śluz i po kilku latach raczej się nie myle-ale biore na to conajmniej 5 poprawek😁), moj plan seksow utrzymuje💪 im wiecej seksow tym wiecej mi sie chce😊 moj jak mowilam nigdy nie odmawia

A mialam wlasnie pytać jak Wasi faceci podchodza do staran, planowania powiekszenia rodziny, wyczekiwqn na test? Motylek mnie zaintrygowala ze jej facet sie tak dopytuje😊

Nona, motylek1909, Ulaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Przykro mi😙 trzymam kciuki za kolejny miesiąc😙

• Inaa89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka wrote:

Mi dzis flo wyznaczył owulacje, ale chyba jednak będzie później (oczywiście ja sie nie moerze nie badam itd, tylko śluz i po kilku latach raczej się nie myle-ale biore na to conajmniej 5 poprawek😁), moj plan seksow utrzymuje💪 im wiecej seksow tym wiecej mi sie chce😊 moj jak mowilam nigdy nie odmawia

A mialam wlasnie pytać jak Wasi faceci podchodza do staran, planowania powiekszenia rodziny, wyczekiwqn na test? Motylek mnie zaintrygowala ze jej facet sie tak dopytuje😊
    Mi moj sam zawsze przypomina, ze plodne i trzeba dzialac 🤭😂
    Co do testów jest zdania zeby się nie nakrecac przed czasem i testować najwcześniej w dzien spodziewanej @ jesli nie przyjdzie.. ale co dzien dopytuje jak temp , czy czuje sie inaczej i takie tam 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 08:56

Nynka lubi tę wiadomość

02.06 13 dpo II
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3

f2wlanliic1wg5qa.png
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj z pierwszego moczu zrobiłam ten żółty bobotest i odrazu pojawiła się bardzo blada kreska 😱😱 boje się cieszyć termin @teoretycznie jutro 😱😱😱

Lalia, Klaudia9212, Ola_45, Nynka, Dagmara, Ounai, Koteczka82, Morwa, Pszczolka36l, kkasia, dmg11, Mlodamezatka, Nera lubią tę wiadomość

preg.png

13 CS o rodzeństwo

Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
    27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
    Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼

28.10 ⏸️
    04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
    18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
    20.11.24 wydarzył się cud
    1.10 cm kijanki z ❤️

👩🏼28l
    👨🏼34l
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, trzymam kciuki!! ✊🍀✊🍀

Dziewczyny, przykro mi, że @ przyszła 😩 ale nie poddawajcie się i walczcie w kolejnym cyklu 💪

Kic, podczas ostatniego treningu na siłowni miałam tętno 134, to znaczy za duże czy Oki? 🤔

Nona, jesteś jeszcze przed owu to na pewno zdazycie zaseksic 😘
    A "presja" niewiele pomaga 😑

My się na początku tego cyklu strasznie poklocilismy o seks, że nie tylko w okresie płodnym jest średnio ale i w ogóle.. Nawet powiedziałam mojemu, że jeżeli chce, to możemy zawiesić starania, bo co mi z dziecka jak między nami się pierdzieli. A ja mogę zrobić wszystkie badania ale bez seksu nic z tego nie będzie.

Nona, my pierwszy seks mieliśmy dopiero w 10 dc, wcześniej nic a nic! Potem 12 dc i 13 dc chyba była presja że płodne i jeszcze pies teściów się platal po sypialni i mimo że próbowaliśmy to nie skończyło się finiszem, a wczoraj 14 dc i chyba zluzowalismy gacie i mieliśmy turbo bzykanko 😉

Nynka, mój dopiero w tym cyklu tak naprawdę, naprawdę się starał i widziałam że mu zależy, nawet wczoraj powiedział "no, to teraz w Twoje płodne to było prawie codziennie", więc wiem że to dla niego ważne 😉 zawsze pyta kiedy płodne, ale nie zawsze starał się o regulatnosc, pod koniec cyklu pyta kiedy będę mieć okres itd

Tylko, że dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulacje na 12 dc i wychodzi na to, że seks był dwa dni przed owu (ale jakość plemników nie pozwalała po 10 dniach przerwy) no i niby w dniu owu ale nie skończyło się finiszem, i dzień po owu i też bez finiszu i dwa dni po owu zajebistym seksem.

I co ja mam mojemu powiedzieć? Starał się kochany jak mógł i jak nigdy, a i tak szanse są naprawdę malutkie, że się udało 🙂

Chociaż mój gin ostatnio powiedział żeby seksic nawet do 5 dni po domniemanej owulacji bo nie wiadomo co do godziny kiedy pęcherzyk pękł i jajeczko może zaczekać na plemnik 😂 mam nadzieję że mam jsjeczka-hybrydy i będą czekać ile wlezie na plemniki 😂😂😂

Nona, motylek1909, Nynka, Koteczka82 lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Nadzieja94 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa. wrote:
    Dziewczyny dzisiaj z pierwszego moczu zrobiłam ten żółty bobotest i odrazu pojawiła się bardzo blada kreska 😱😱 boje się cieszyć termin @teoretycznie jutro 😱😱😱
    Masz zdjęcie tego testu?

Maniaaa. lubi tę wiadomość

Starania od2016r.
    11.2018r. 💔👼
    04.2020r.💔👼
    25.07.2022r.💔👼
    9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
    Bozinko miej nas w opiece 🙏

18.08.2022r beta 4,1 próg 4
    22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
    24.08.2022r beta 137 próg 20
    26.08.2022r beta 415 próg 29
    29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
    31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
    9.09.2022r jest okruszek jest 💓
    Rośnij okruszku ❤
    20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
    Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
    8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
    16.01.23r 960gram cudu córeczki
    Nadii 🥰
    2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷

Oliwier💙
    event.png

Nadia💗
    s-event.png
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja94 wrote:
    Masz zdjęcie tego testu?
    Tak mam ale nie umiem tu dodać

preg.png

13 CS o rodzeństwo

28.10 ⏸️
    1.10 cm kijanki z ❤️

👩🏼28l
    👨🏼34l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Nona a spróbuj dziś może??? Może wczoraj był zmęczony czy coś?? No nie wiem..

Motylku kibicuje Ci aby tempka nie spadla, i żeby test pokazał te II 😘

Dziewczyny trzymajcie kciuki aby wszystko poszło dziś zgodnie z planem i aby nasionko okazało się jedbak dobre...

Pewnie dziś nie będę tak na forum zaglądać bo jadę razem z moim tam 😘 niby dopiero na 13 ma, ale jedziemy wcześniej, żeby obczaić gdzie to jest i żeby się nie spóźnić 😊 bo z nawigacja to różnie bywa..
    Trzymaj trzymaj! Oby nie zaczęła spadać temp :)

Zaciskan mocno kciuki za żołnierzyki ❤️ będzie dobrze!

• Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/cb9eeafe712a.jpg.html

Kiepska jakość, ale na żywo widać blada różową kreskę, mój też ją widzi

Ola_45, Dagmara, Morwa, dmg11, Nera lubią tę wiadomość

preg.png

13 CS o rodzeństwo

28.10 ⏸️
    1.10 cm kijanki z ❤️

👩🏼28l
    👨🏼34l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 22:16

Lalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    :(( no nic, Biedronka, głowa do góry, cycki do przodu i działamy dalej!

doomi03 lubi tę wiadomość

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona- weź go sposobem, nakręć mu w dzień jaką masz na niego ochotę a wieczorem działajcie. Wg mnie to najlepiej skutkuje. Mój tez raz taki numer wywinął, powiedział że nie jest reproduktorem i jest zmęczony. Biedroneczko przykro mi z powodu małpy. Dziś możesz się posmucić, a jutro wracaj ze zdwojoną siłą. Justynko daj znać jak po badaniach, trzymam kciuki aby wszystko wyszło dobrze, mój jutro bada ✊. Motylku trzymam cały czas mocno kciuki za Ciebie, mało nas z pozytywnymi testami w tym miesiącu, musisz podbić nasze statystyki! Powiem Wam, że do mojego męża dopiero teraz dociera, że się staramy, wczoraj to musiałam to sprowadzić na ziemie że ten nasz czas starań to jeszcze prawdopodobnie nie jest problemem, bo już zaczął się stresować. Wczoraj to nawet obwąchał mnie czy przypadkiem nie paliłam 😂 (zdarza mi się raz na 2 tygodnie zapalić, i to nie zAwsze).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 09:18

Nona, Lalia lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka wrote:

Mój ogólnie już zrozumiał po kłótni w tamtym cyklu, że bzykać się trzeba, czy chce czy nie :)
    A teraz sam gdzieś tam mi powie, a bo w ciąży jesteś bo się taki tak zachowujesz.. Albo pyta czy test robiłam, i jak, a że może za wcześnie. Także nie narzekam :)

Nona, Inaa89, Nynka, Lalia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa. wrote:
    Pokaż!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa. wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/cb9eeafe712a.jpg.html

Kiepska jakość, ale na żywo widać blada różową kreskę, mój też ją widzi
    No jest, coś przebija :) Powtórz za 2 dni :)

Maniaaa. lubi tę wiadomość

• kic83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2020, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Justyna, trzymam kciuki!! ✊🍀✊🍀

Dziewczyny, przykro mi, że @ przyszła 😩 ale nie poddawajcie się i walczcie w kolejnym cyklu 💪

Kic, podczas ostatniego treningu na siłowni miałam tętno 134, to znaczy za duże czy Oki? 🤔

Nona, jesteś jeszcze przed owu to na pewno zdazycie zaseksic 😘
    A "presja" niewiele pomaga 😑

My się na początku tego cyklu strasznie poklocilismy o seks, że nie tylko w okresie płodnym jest średnio ale i w ogóle.. Nawet powiedziałam mojemu, że jeżeli chce, to możemy zawiesić starania, bo co mi z dziecka jak między nami się pierdzieli. A ja mogę zrobić wszystkie badania ale bez seksu nic z tego nie będzie.

Nona, my pierwszy seks mieliśmy dopiero w 10 dc, wcześniej nic a nic! Potem 12 dc i 13 dc chyba była presja że płodne i jeszcze pies teściów się platal po sypialni i mimo że próbowaliśmy to nie skończyło się finiszem, a wczoraj 14 dc i chyba zluzowalismy gacie i mieliśmy turbo bzykanko 😉

Nynka, mój dopiero w tym cyklu tak naprawdę, naprawdę się starał i widziałam że mu zależy, nawet wczoraj powiedział "no, to teraz w Twoje płodne to było prawie codziennie", więc wiem że to dla niego ważne 😉 zawsze pyta kiedy płodne, ale nie zawsze starał się o regulatnosc, pod koniec cyklu pyta kiedy będę mieć okres itd

Tylko, że dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulacje na 12 dc i wychodzi na to, że seks był dwa dni przed owu (ale jakość plemników nie pozwalała po 10 dniach przerwy) no i niby w dniu owu ale nie skończyło się finiszem, i dzień po owu i też bez finiszu i dwa dni po owu zajebistym seksem.

I co ja mam mojemu powiedzieć? Starał się kochany jak mógł i jak nigdy, a i tak szanse są naprawdę malutkie, że się udało 🙂

Chociaż mój gin ostatnio powiedział żeby seksic nawet do 5 dni po domniemanej owulacji bo nie wiadomo co do godziny kiedy pęcherzyk pękł i jajeczko może zaczekać na plemnik 😂 mam nadzieję że mam jsjeczka-hybrydy i będą czekać ile wlezie na plemniki 😂😂😂

Lalia 134 to ok tętno, ale pilnuj żeby nie było powyżej 140, bo ja mam takie treningi że mam i 170.

No co Ty, po owulacji zawsze myślałam, że jest już po ptakach, i że wtedy już nie ma co się seksić, bo i tak nie doleci.

Wytłumacz mi jak się wrzucę fotę, to wrzucę swoją ku inspiracji :)

Wy jeszcze będziecie działać?

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ