Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakochanaw, Hahaha, mój ma dokładnie to samo! Co chwile: ile mamy już serduszek?! 🤣
Od kiedy jest to notowane to ma inne podejście 😁 Czasem mówi jak to się narobił już, a ja mu rzucę, że w sumie 14 dzień cyklu a tu 6 i od razu do łóżka mnie bierze 🤣 my jesteśmy po polibudzie i zawsze się śmieje, że cyferki działają na nas najlepiej 🤣zakochanaaw, Chmurka, motylek1909, kkasia, Marti29, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
27 lat
Starania o pierwsze dziecko -
dmg11 wrote:Zakochanaw, Hahaha, mój ma dokładnie to samo! Co chwile: ile mamy już serduszek?! 🤣
Od kiedy jest to notowane to ma inne podejście 😁 Czasem mówi jak to się narobił już, a ja mu rzucę, że w sumie 14 dzień cyklu a tu 6 i od razu do łóżka mnie bierze 🤣 my jesteśmy po polibudzie i zawsze się śmieje, że cyferki działają na nas najlepiej 🤣
Hahaha 🤣🤣
Czyli mój nie jest odosobnionym przypadkiem 🤣🤣 zawsze jeszcze słyszę "widzisz jak Ty masz ze mną dobrze!" 🤣🤣dmg11, Lalia lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
A ja dopiero się budzę, wciąż mało sił.
Obstawiam że Córka mnie zarazila bo ma gluta i kaszle
Pod koniec tygodnia mieliśmy działać, a tu się szykuje L4 na MłodąCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyJulik wrote:Co raz bardziej myślę że mój mąż mnie oszukuje i nie chce mieć dziecka, nie mówię wprost ze mam owulację, ale on to wie i zawsze wtedy nie ma ochoty lub źle się czuje. Twierdzi że chce, niby często sam zagaduje ze zróbmy bobasa ale zawsze gdy mam okres lub zaraz po. Czy ma to gdzieś ze czas leci i nic... czasami gdy wiem że są płodne A on kolejny raz idzie spać bo jest zmęczony, beczę sobie po cichu lub wychodzę do innego pokoju bo nie mam siły leżeć obok i słuchać chrapania. Kiedys mu powiedziałam że nie mogę nigdy liczyć na jego pomoc w domu, że muszę sobie radzić sama lub jak potrzebuje pomocy to szukać gdzie indziej że dziecka sama nie zrobię i czy mam w tej sprawie też szukać pomocy u kogoś innego.. porażka. 😪
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiaaa. wrote:Dziewczyny dzisiaj mam 32 dc, test niby kreskę miał ostatnio co wam pokazywalam, ale później testy negatywne, a @ dalej nie ma, już nie wiem co myśleć, test z wczoraj negatywny, ovu napewno była bo 23 dc progesteron wynosił 28.20, już nie wiem co mam myśleć
Maniaaa., ladySiSi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo, witam się z Wami w piękna słoneczna niedzielę ❤️
Właśnie jem śniadanko, kawusia, a jak mój P. Wstanie to lecimy znów biegać nad jeziorko wczoraj fajnie było, szkoda, że tak ciemno 😂😂😂
A jutro już poniedziałek... Buuuuu 😣
Jak TAM Wasze wczorajsze i dIsiejsze treningi?dmg11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMlodamezatka, Tara, bebetka.b, edyta90 - co u Was? Były test, czy @?
Dmg11 - czekamy na Twoja wstretna @, żeby zaprosić Cię na lutowy wątek. Towarzystwo równie wyborowe
Dagmara - Testowalas dziś? Jak wynik?
Mamba91 - jutro tescik? Jakieś przeczucia? -
motylek1909 wrote:Lec na betę
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 09:23
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Lalia wrote:Julik, u mnie było podobnie, mąż sam zaproponował dzidzie, potem przy każdym okresie pocieszał i obiecywał że będziemy próbować nadal, a jak przychodziło do dni płodnych to był jeden seks albo za wczesnie/za późno...
Dopiero w tym cyklu naprawdę, naprawdę się zmobilizował i się postarał 😉
Myślę, że pomogły trzy fakty:
1.Staramy się od 6 miesięcy a był pewien że to pójdzie szybko
2.powoedzialam mu, że endo kazała zbadać jego nasienie i chyba się trochę wystraszył
3.urzadzilam mu pogadankę, niestety z płaczem, że jak nie chce dzidzi to może odpuści ale mnie to boli jak obiecuje starania a potem jest zbyt zmęczony, ja się mogę przebadać we wszystkie strony ale do seksu trzeba dwojga
I myślę, że właśnie najbardziej pomogła ta rozmowa 😉
Doomi03, jak sytuacja u Ciebie? Wykres wygląda obiecująco wysoko 👍
U mnie się już rozkręca powoli @... Czekam aż ruszy z kopyta. -
nick nieaktualny
-
Podziwiam Was i te Wasze zawzięcie do treningów. Ja to po tych świętach załapałam takiego lenia że szok. Teraz to już wgl nie chce mi się nic. Jestem sama w mieszkaniu do lutego więc tym bardziej lenistwo level hard.
Jutro idę powtórzyć betę.
Czy zrobić dodatkowo jakieś inne badanie, które by pokazało że wszystko jest ok?motylek1909, Koteczka82, dmg11, Lalia lubią tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
No weźcie dziewczyny
Doomi, Ola kto jak nie Wy!!!motylek1909, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Czesc dziewczyny, ja pierwszy raz na Waszym watku. Zrobilam dzis test i pomyslalam ze Wy bedziecie wiedziec czy to na pewno pozytyw?
https://zapodaj.net/59eb88862733f.jpg.html
Ta druga kreska nie jest za jasna jak na 30 dc i poranne siku?? Nie mam wiecej testow w domu zeby sie upewnic a dzisiaj wszystko pozamykane.Mamba91, Chmurka, Nynka, Ola_45, Kitka_87, Koteczka82, kkasia, dmg11, Marti29, Ounai, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
Starania od: 03.2019
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
Neoparin + Encorton + Acard
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
usg 13.02 - zarodek 7,5mm i bijące ♥️ -
dopaminka wrote:Czesc dziewczyny, ja pierwszy raz na Waszym watku. Zrobilam dzis test i pomyslalam ze Wy bedziecie wiedziec czy to na pewno pozytyw?
Ta druga kreska nie jest za jasna jak na 30 dc i poranne siku?? Nie mam wiecej testow w domu zeby sie upewnic a dzisiaj wszystko pozamykane.
Ciąża, gratulacjenikii lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
motylek1909 wrote:Mlodamezatka, Tara, bebetka.b, edyta90 - co u Was? Były test, czy @?
Dmg11 - czekamy na Twoja wstretna @, żeby zaprosić Cię na lutowy wątek. Towarzystwo równie wyborowe
Dagmara - Testowalas dziś? Jak wynik?
Mamba91 - jutro tescik? Jakieś przeczucia?
Przeczucia marne, wczoraj koło 20 na papierze ślady krwi niby od tamtej pory czysto ale nie wiem co myśleć, jedyne co dziwne to bardzo bolą mnie sutki i ciągle sterczą, mąż się śmieje, że to radar na jego obecność 😂 zazwyczaj dzień, dwa przed @ wszelkie objawy ustępują, nic mnie nie boli itd. Brzuch mnie delikatnie ćmi, chciałabym żeby @ nie przyszła 🙄 jeśli jutro rano nadal nie będzie normalnego krwawienia to robię sikańca, mam takiego o czułości 10 więc myślę, że w razie co będzie wiarygodnymotylek1909, Lalia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Motylek ciebie to normalnie energia roznosi. Ja mój trening czyli spacer rozpoczynam na godzinkę.
U mnie może dzisiaj owu bo boli mnie brzuch takie skurcze. Cycki nadal nie bolą więc chyba jestem jeszcze przed.motylek1909 lubi tę wiadomość
-
dopaminka wrote:Czesc dziewczyny, ja pierwszy raz na Waszym watku. Zrobilam dzis test i pomyslalam ze Wy bedziecie wiedziec czy to na pewno pozytyw?
Ta druga kreska nie jest za jasna jak na 30 dc i poranne siku?? Nie mam wiecej testow w domu zeby sie upewnic a dzisiaj wszystko pozamykane.Lalia lubi tę wiadomość