Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydopaminka wrote:Czesc dziewczyny, ja pierwszy raz na Waszym watku. Zrobilam dzis test i pomyslalam ze Wy bedziecie wiedziec czy to na pewno pozytyw?
https://zapodaj.net/59eb88862733f.jpg.html
Ta druga kreska nie jest za jasna jak na 30 dc i poranne siku?? Nie mam wiecej testow w domu zeby sie upewnic a dzisiaj wszystko pozamykane. -
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Cześć dziewczyny. Motylek ciebie to normalnie energia roznosi. Ja mój trening czyli spacer rozpoczynam na godzinkę.
U mnie może dzisiaj owu bo boli mnie brzuch takie skurcze. Cycki nadal nie bolą więc chyba jestem jeszcze przed. -
ladySiSi wrote:Podziwiam Was i te Wasze zawzięcie do treningów. Ja to po tych świętach załapałam takiego lenia że szok. Teraz to już wgl nie chce mi się nic. Jestem sama w mieszkaniu do lutego więc tym bardziej lenistwo level hard.
Jutro idę powtórzyć betę.
Czy zrobić dodatkowo jakieś inne badanie, które by pokazało że wszystko jest ok?ladySiSi lubi tę wiadomość
-
dopaminka wrote:Czesc dziewczyny, ja pierwszy raz na Waszym watku. Zrobilam dzis test i pomyslalam ze Wy bedziecie wiedziec czy to na pewno pozytyw?
https://zapodaj.net/59eb88862733f.jpg.html
Ta druga kreska nie jest za jasna jak na 30 dc i poranne siku?? Nie mam wiecej testow w domu zeby sie upewnic a dzisiaj wszystko pozamykane. -
nick nieaktualnyDopaminka gratuluje😙
Nam się włączył od dawna jakis tryb "niechcemisie" głównie mojemu mężowi, on ma taki loty i humorki ze sie odechciewa wszystkiego.
Powiem Wam, że serio jestem w niemałym szoku że Waszych facetów trzeba tak namawiac do seksu...😳 jakbym mojemu powiedziala że 3xdziennie codziennie przez pół roku, to by sie sam meldowal że już pora...Koteczka82, Mamba91, Marti29, Lalia, Klaudia9212, Julik lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Kikuś zdrówka. Do końca tygodnia to się wykurujecie.
Dziękuję!😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Jezu dziewczyny, na razie nie dziekuje zeby nie zapeszac Jutro chyba pojde na bete zeby miec pewnosc:) tak bym chciala zeby to bylo to. 11 cykli, prawie rok staran, wiec mogloby sie juz udac
Chmurka, motylek1909, Kitka_87, kkasia, Mamba91, dmg11, Marti29, Lalia lubią tę wiadomość
Starania od: 03.2019
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
Neoparin + Encorton + Acard
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
usg 13.02 - zarodek 7,5mm i bijące ♥️ -
motylek1909 wrote:Nooo weź, jutro odbije temp, musi!!
Nie sądzę kochana. Od wczoraj ciagle plamie. Tylko się coś rozkręcić porzadniej nie chce, jak ma i tak być to już bym wolala zeby się rozkrecilo już.motylek1909 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 09:23
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Cześć dziewczyny,
5.01 miałam owulacje. Stosunek był w nocy z 1/2 stycznia. 13 stycznia czyli 8dpo wykonałam Beta hcg i mój wynik to 0,26. Zawsze było w tym laboratorium poniżej 0,100, wiec mnie to zaskoczyło. Dwa dni później, dokładnie 50h później mój wynik to 0,46. Co o tym myślicie? Miesiączkę mam dostać w poniedziałek. A dziś zauważyłam na papierze delikatnie brązowy śluz. Dodam, ze od kilku dni bardzo boli mnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Dopaminka gratuluje😙
Nam się włączył od dawna jakis tryb "niechcemisie" głównie mojemu mężowi, on ma taki loty i humorki ze sie odechciewa wszystkiego.
Powiem Wam, że serio jestem w niemałym szoku że Waszych facetów trzeba tak namawiac do seksu...😳 jakbym mojemu powiedziala że 3xdziennie codziennie przez pół roku, to by sie sam meldowal że już pora... -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Dopaminka - pozytyw! Gratuluje ❤
Mi jest gorąco, slabo mi. Myslalam ze mam goraczke bo mąż mowi ze goraca jestem bardzo. Mierze a tu 35,8 raptem. Rano na dole 37.
Chyba mi sie termometr zyebał. Zmierzylam 2 raz a tu 36,4. Albo sie przesunal. Miesze 3 raz 😑 Co nie zmienia faktu ze czuje sie jakbym sie prażyła :x -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Dopamina gratulacje! Nynka, zazdro, bardzo zazdro, ja mojego dziś rano zapytałam (może niepotrzebne pytam, trzeba było od razu działać) to uznał, że wieczorkiem bo teraz coś tam coś tam...
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulinkan wrote:Cześć dziewczyny,
5.01 miałam owulacje. Stosunek był w nocy z 1/2 stycznia. 13 stycznia czyli 8dpo wykonałam Beta hcg i mój wynik to 0,26. Zawsze było w tym laboratorium poniżej 0,100, wiec mnie to zaskoczyło. Dwa dni później, dokładnie 50h później mój wynik to 0,46. Co o tym myślicie? Miesiączkę mam dostać w poniedziałek. A dziś zauważyłam na papierze delikatnie brązowy śluz. Dodam, ze od kilku dni bardzo boli mnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa. -
motylek1909 wrote:Poniżej 5 to nie ciąża. Tak czy siak jeśli jutro @ nie przyjdzie zrób test
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 09:23
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Paulinkan wrote:Cześć dziewczyny,
5.01 miałam owulacje. Stosunek był w nocy z 1/2 stycznia. 13 stycznia czyli 8dpo wykonałam Beta hcg i mój wynik to 0,26. Zawsze było w tym laboratorium poniżej 0,100, wiec mnie to zaskoczyło. Dwa dni później, dokładnie 50h później mój wynik to 0,46. Co o tym myślicie? Miesiączkę mam dostać w poniedziałek. A dziś zauważyłam na papierze delikatnie brązowy śluz. Dodam, ze od kilku dni bardzo boli mnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa.
Przykro mi ale niestety wszystko poniżej 5 oznacza brak ciąży.