Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Co dziś gotujecie pysznego na obiad? Mi brak pomysłu i składników. Chyba będę musiała jakiś makaron z pomidorami zrobić 😾 Dodatków jestem wkurzona od rana bo kot nasikał mi na narożnik..... drugi raz taki numer wywinął....
Mi się dziś nie chce gotować, poza tym mój obiecał kebab już kilka dni temu, ale ze caly czas mialam już przygotowany domowy obiad to odmawialam, ale w takim razie może akurat skorzystam dziś z jego propozycji 🤣 w sumie dawno czegos takiego nie jedliśmy :p
Na @ nastrój taki cheat day będzie miodzio 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 13:08
Wik89, Mamba91, Lalia lubią tę wiadomość
-
Chmurka moja gin kazała mi zrobić beta hcg i progesteron koniecznie. Więc też radzę Ci zbadać jeszcze proga. Ja jutro z rana lecę na badanie, to dopiero 2ga beta będzie, oby wzrosła odpowiednio, trzymajcie kciuki 🙏
Mamba91, Pszczolka36l, Koteczka82, Lalia, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Paulinkan wrote:Widziałam, ze niektórym dziewczynom coś ruszało np z wyniku bety 7. Ale nie tak niskiego. Co o tym myślicie? Czemu wgl taki dziwny wynik, skoro zawsze było poniżej 0,100?
Czasem inne labo mają inne normy, czasem wystarczy ze na innyn sprzęcie przeprowadza badanie i wtedy pewnie mogą byc takie odchyly... Czasem w organizmie jakis hormon drgnie ze względu na cos co z ciążą związane nie jest, albo może jakis podobny hormon wplynie lekko na wynik... Ale tak niskie wartości i odchyly przy tak niskich wartościach niestety nic nie znaczą i tak jak dziewczyny pisza nie warto tego analizować. Przy biochemach z reguly beta wzrasta az do pozytywnego wyniku, a potem maleje...wiec jak na moje tutaj raczej się nic takiego nie zadziało i przykro mi ale nastawialabym sie na @ jednak poki co. Jesli okres Ci nie przyjdzie za killa dni to tak jak dziewczyny pisza powtórz moze test sikany, jakby byl pozytywny to wtedy powtórka bety. -
Koteczka82 wrote:Dziewczyny mam pytanie co jeszcze oprócz koenzymu q10 i vit e jest dobre na poprawę jakości komórek jajowych? Niestety nie mogę brać koenzymu.
-
Ignissa wrote:Mojej kotce dość często zdarza się sikaćna płytki, tuż obok kuwety...
Zmienialiscie jej ostatnio żwirek na jakiś inny? Może jej nie pasuje i to protest albo za rzadko sprzątacie jej kuwetę, może spróbujcie zmienić żwirek lub sprzątać częściej kuwetę może to pomoże ☺️Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
motylek1909 wrote:Mlodamezatka, Tara, bebetka.b, edyta90 - co u Was? Były test, czy @?
Dmg11 - czekamy na Twoja wstretna @, żeby zaprosić Cię na lutowy wątek. Towarzystwo równie wyborowe
Dagmara - Testowalas dziś? Jak wynik?
Mamba91 - jutro tescik? Jakieś przeczucia?
Oficjalnie rozpoczęłam pierwszy dzień cyklu albo.. ciąży, haha
Ogłaszam rozpoczęcie akcji: mały smyku, urodzę Ciebie w październiku!doomi03, Mamba91, motylek1909, Chmurka, nikii, Koteczka82, kic83, Nynka, Lalia, Ignissa, Morwa, Inaa89, kkasia, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Oficjalnie rozpoczęłam pierwszy dzień cyklu albo.. ciąży, haha
Ogłaszam rozpoczęcie akcji: mały smyku, urodzę Ciebie w październiku!
U mnie też można wpisać 🍷. Rozkrecilo się.
Też dołączam do akcji smyka z października 😜
dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Co dziś gotujecie pysznego na obiad? Mi brak pomysłu i składników. Chyba będę musiała jakiś makaron z pomidorami zrobić 😾 Dodatków jestem wkurzona od rana bo kot nasikał mi na narożnik..... drugi raz taki numer wywinął....
Co do obiadu to wczorajszy - rosół i spaghettiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 13:35
-
Domi, Ignissa, dzięki, no wlasnie tez wydawalo mi sie to calkiem normalne, ale po tej zeszlotygodniowej wizycie u gin jestem przewrazliwiona na tym punkcie
Moja mama zaprosila na pyszny obiad ale mam kiepski nastroj, pmsowo juz, sporo pracy przed poniedzialkiem do zrobienia no i odmowilam u mnie wobec tego bedzie pomidorowa z rosołu z wczoraj 😅 i potrawka z kurczaka z ryzem 😁II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kłot wrote:Chmurka moja gin kazała mi zrobić beta hcg i progesteron koniecznie. Więc też radzę Ci zbadać jeszcze proga. Ja jutro z rana lecę na badanie, to dopiero 2ga beta będzie, oby wzrosła odpowiednio, trzymajcie kciuki 🙏
Też mam nadzieję że beta ładnie bedzie wzrastac bo już przyznam że pozwoliłam sobie na radość z tej ciąży więc mam nadzieję że będzie ok musi byc!! Daj znać jutro jak będziesz miała wyniki!