Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z tą kawą to tak nie jest. Jej "odwadniające" właściwości to tak naprawdę moczopędna właściwość, a więc podobną właściwość "odwadniającą" ma np. napar z pokrzywy który też jest mega moczopędny. Podobno były badania że pijąc nawet samą kawę(słabą) nie jesteśmy wstanie się odwodnić ponieważ jednak kawa składa się głównie z wody.
Prawda jest więc taka że kawa nawadnia znacznie mniej niż woda, ale nie odwadnia ( podobno jej moczopędne właściwości które wpłynęłyby znacząco na odwadnianie zaczynają się dopiero po wypiciu 500 mg kawy- a to już sporo ( choć dla motylka pewnie nie:P)
Jasne że najlepiej pić wodę, bo picie wody ma szereg pozytywów, ale też nie ma co popadać w paranoję. Kawa, herbata, mleko , sok, zupa - to wszystko nawadnia organizm, ale w mniejszym stopniu niż woda po prostu. No i woda nie ma kalorii, nie niszczy szkliwa, zawiera dodatkowo mikroelementy itdWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 14:07
Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Bo mleko w piersiach powstaje z krwi, a nie z treści pokarmowej... Także położne mówiące "nie jedz tego, nie jedz tamtego" powinny wrócić na studia..
Ja akurat miałam cudowną położną. Oczywiście naczytałam się wczesniej o tych wszystkich dietach matek karmiących jak jej na początku zaczęłam mówić że np. Chce mi się czekolady ale kakao nie można to ona na drugą wizytę przyjechała z wielką tabliczką i mówiłam jedz. Dzięki niej jadłam wszytko od początku . Pamiętam jak teściowa przyszła i zobaczyła jak wcinam kilo truskawek była w szoku bo w ich pokoleniu był chleb z masłem i bawarka.
Pytanie z innej beczki. Postanowiłam iść do gina w piątek z listą pytań tylko nie tak właściwie od czego zacząć. Jakieś sugestie ? -
Nona wrote:EJ, KREM DO TWARZY, JAKI? KONCZY MI SIE, CHCE COS NOWEGO, NIE ZA MILIONY BO TYLE WYDATKOW MAM HAHAH
zależy co ma robić
ja ostatnio używam kremy JandyCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:w sensie zegarek Samsung? to tak
odbierasz smsy,połączenia, powiadomienia z kalendarza, możesz zainstalować messengera,hangouta
mówi Ci jak śpisz, i ile, czy sen wydajny
mierzy Ci tętno i poziom stresu
możesz tam wpisać ile spożywasz wody/kawy, co jesz
ile kroków zrobiłaś
ile kcal spaliłaś
masz niezliczoną ilość treningów do wyboru, że robisz
pogodę masz
muzykę
wszystko
opaska w porównaniu z samsungiem nic nie robi ;0 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 20:58
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 20:59
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Kristin1990 wrote:Działaj ostro może wypróbuj tę metodę 2 seksy w przeciągu godziny. Ja wypróbowałam 2 dni przed owu w tym cyklu. Czekam na efekty ;p
Ja też wypróbowałam tą metodę i czekamy na efekty ☺️Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:codziennie????????????
A tak poważnie, to wydaje mi się, że teraz po 1 było bez spiny, po 2 nie palimy obydwoje, po 3 pijemy alko raz na 2 miesiące albo jeszcze rzadziej, po 4 staramy się zdrowo odżywiać, akurat w trakcie starań byliśmy na diecie.Nona, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyboo123 wrote:A ja Wam dziewczyny mogę tylko pozazdrościć. My mieszkamy daleko od całej rodziny. Jeszcze nie było sytuacji żebym spędziła noc z dala od dziecka. Dopiero teraz zaczynam myśleć o tym, żeby go podrzucić na jakiś weekend do dziadków i niedaleko pojechać na jakieś spa weekendowe czy cos, żeby się wyrwać z mężem.
Z jednejbstrony sie cieszylam bo dziadków-tesciow mam upierdliwych. Z drugiej czasem potrzebna jest pomoc, odpoczynek, opieka....
A wiecie oni chętni przyjeżdżać ale mieszkac tydzien z nimi😳 poczekam na sytuacje gdzie będę pod ścianą😜boo123 lubi tę wiadomość
-
Kristin1990 wrote:uuu szkoda, ale może żadna strata. Jeszcze nie jest potwierdzona ta metoda przez żadną z dziewczyn. Ja dam znać 02.02 czy przyniosła efekt w postaci bobo w brzuszku
W takim razie życzę chociaż jednego owocnego seksu 😁
Ja potwierdziłam, dwie moje ciąże są z takiej metody 😂 -
Angie1985 wrote:To zazdraszczam. Mi ciężko w ogóle mieć orgazm i rzadko go mam bez wspomagania. To pewnie wina tego że po porodach jestem taka rozwleczona. 😕
Troszkę się martwię bo wzięłam ibuprom na ból głowy. Mam nadzieję że nic nie będzie.Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pije alko tylko drugiego dnia @😂 ale tak od 3msc wcześniej za często bylo wino a to tez kalorie...
Kremy, polecam avene, svr, sesderma, bioderma!❤
Z kawa dobrze ktoś napisał, tylko przez moczopednosc "odwadnia" tak samo jak herbata...to samo ze wyplukuje magnez, owszem u szalonego motyla ktory pije tyle moze ale nie przy 3 filizankachChmurka, Nona lubią tę wiadomość