Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Ja tez ide ale w czwartek raczej, zobaczymy o co chodzi z tą moją tenpką. Morwa czy spotkałaś się z takim cudem jak u mnie? Śluz, owulak(wiem że jemu nie ma co ufać), i lekarka potwierdzili owulacje a temperatura stoi. Jutro mam lekarza z medicover wiec może podejrzy co tam się działo.
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminum wrote:Ata z Dongiem bardzo uważaj. Ja zawsze czekam 2-3 dni od zakończenia @, nie tak jak piszą 1. Bo on rozrzedza krew i mimo, że na wkładce nic już nie ma, to potrafi zacząć się na nowo. Ja głupia sobie kiedyś tak baaardzo przedłużyłam @... No i przestać brać też lepiej chwilę przed owulka. A na marginesie, bierzesz aż 4 tabletki? :o
-
Ata114 wrote:Jak beta mi spadła do 12 nastu zaczełam krwawić i wczoraj mi się okres skończył i dziś wzięłam 4 tabletki donga i zaczęłam krwawić od nowa . I z głupia leżał mi test w domu a stwierdziłam że już nie będę nigdy robić testu więc zrobiłam go sobie i wyszedł pozytywny linia troszkę jaśniejsza od tej u góry i co ja mam myśleć dlaczego przecież w środę beta była już tylko 12 więc dzisiaj nie powinien test o czułości 25 nic pokazac
-
Anet.kaa wrote:Ja tez ide ale w czwartek raczej, zobaczymy o co chodzi z tą moją tenpką. Morwa czy spotkałaś się z takim cudem jak u mnie? Śluz, owulak(wiem że jemu nie ma co ufać), i lekarka potwierdzili owulacje a temperatura stoi. Jutro mam lekarza z medicover wiec może podejrzy co tam się działo.
-
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, czekam na || 💪
Lalia lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualnyMorwa wrote:To ,że dostałaś @ nie oznacza ,że beta spadła całkowicie. Progesteron spadł i wymusił @ . Beta niestety czasami lubi odbijać mimo wczeąniejszego spadku. Nie wnioskuje to ,że ciąża nagle cudownie zaczęła się rozwijać tylko, że nie oczysciłaś się całkowicie. Także po poronieniu na przyszłość nie bierze się leków od razu , nawet takiego donga (z nim to w ogóle radziłbym uważać-nie każdy może go brac). Ja przed rozpoczęciem brania clo upewnial się, czy beta spadła całkowicie. Nie brałam go tak jak w poprzedni cyklu od 3 dnia tylko od 5 , właśnie że względu na to ,że jeszcze mogło się coś zadziac ,niezgodnego z planem. Odstaw donga.
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Nie trzeba być na czczo jak idziesz badać tylko i wyłącznie proga kiedy badasz w piątek? Ja idę w piątek najprawdopodobniej.
Dziękuję, tak tylko proga. Morwa tak w piątekMorwa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
motylek1909 wrote:Kochane moje ❤️❤️❤️
Lalia, Nona - w życiu tak mocno nie zaciskalam kciukasow jak za Was :* wierzę, że po chwalicie się nam II, innej opcji nie przewiduje! Czas by nasza lista ładnie kończyła miesiąc styczeń 😍
no chyba, że miesiąc temu za mnie!
no powiedz ,nie miałam książkowego wykresu i tempki?Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:no chyba, że miesiąc temu za mnie!
no powiedz ,nie miałam książkowego wykresu i tempki?kic83 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które jutro testują 🤞🤞🤞🤞 czekam niecierpliwie na ||
Lalia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, idę spać, ale nie wiem czy zasnę 😂 chociaż popatrzylam teraz na mój wykres i od trzech dni tempka baaardzo stopniowo spada, więc jutro może być konkretny spadek i test tylko potwierdzi, że okres idzie 😑
No nic, jutro się okaże pewnie wszystko, dobranoc 😉 -
Dziewczyny trzymam za Was kciuki 😘 oby jutro posypały się II kreseczki 🍀🍀🍀✊🏼✊🏼✊🏼I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
7dpt : 59,2; prog: 26,42ng/ml • 9dpt: 142; prog: 32,26ng/ml (306,7%) • 11dpt: 288; prog: 24,16ng/ml (140,7%) • 19dpt: 3991; prog: 13,72 (93,1%) • 21dpt: 6995; prog: 26,65 (75,3%)• 23dpt: 3mm okruszka z ❤️• 7t6d: crl 1,58cm; 174bpm ❤️
Krakovi
4.1.1 ❄️❄️ na zimowisku
11.01.2022-20.03.2022 9t4d (6t1d) 😔💔
01.21 CB 😔💔