Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BB__Anna wrote:Kitka aaaa!!! Nadrabiam sobie forum patrze jeden test... no super ale już widziałam takie kreski. Później dalej patrze drugi test z kreseczka i tu juz nie ma wątpliwości !!!!! Super ewidentnie coś jest na reczy wiec trzymam kciuki mocno!
Ja z zachodniopomorskiego
U mnie 10 dpo.
Mam jakieś tam objawy ale czego ja juz nie mialam chyba wszystko po kolei a ciąży nie było. Nie uwierzę w żaden objaw dopóki nie będę w ciąży.
A kiedy będziesz testować?
Migotka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mlodamezatka wrote:Hejo 👋🏻
Jeszcze sie zapisywalam na testowanie, ale od dzisiaj staram sie nastawiac tylko pozytywnie! Musi sie w koncu udac ☺️
Dzisiaj zaczynam lutke wiec prosilabym o wpisanie na testowanie 14.01 ✊🏻🍀
powodzenia!!! ja testuje podobnieMlodamezatka lubi tę wiadomość
[/url]
motylek1909 wrote:Wy tu o jedzeniu, a ja o:
https://zapodaj.net/9234742f444c7.jpg.html
🤸♀️💪😂
motylku ja też właśnie zakończyłam trening 💪
ale Ci powiem, że tylu kalorii nie spaliłam co Ty! więc brawo!motylek1909 lubi tę wiadomość
[/url]
Nona wrote:Lalia ja też 5dc, gdzie tam do płodnych będziemy razem bzykac. Ja następny weekend owu.
Nona jak tam u Was? czy Wy wciąż na wojażach??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:powodzenia!!! ja testuje podobnie
kic83 lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Justyna1719 wrote:I wzajemnie 😊 śmiałam się że jak się udało to będzie jednak gwiazdkowy prezent 😊 zrobiony pod choinka 😀😀😀
dokładnie tak, tego Ci życzę!!!!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Nona to piątka!
Mnie czeka seksowny weekend za tydzień i mam nadzieję że taki będzie 😂
Kamila, gratuluję pięknej bety 😘kic83, Nona lubią tę wiadomość
-
Kamila gratulacje i dalej trzymam kciuki
Mało się udzielam, bo dzisiaj zwariowany dzień, a pod koniec pakowanie. Nad ranem wracamy do domu do Niemiec. Przed nami 1000 km. Dobrej nocy dziewczyny, myślami jestem z Wami 😘 -
motylek1909 wrote:Tak, codziennie jakiś pozytyw no jeszcze czekamy na dzisiejszy tescior Morwy
Dziękuję wam wszystkim za życzenia składane dla córki. Urodziny wyszły ekstra córa zadowolona czuła się jak gwiazda i cieszyła, że miała tyle gości Córka miała dwa torty bo jedna o drugą babcia chciała się wykazać 😂 Nosem mi już wychodzą te słodkości 😂kic83, Nona, Ignissa, Kitka_87, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was dziewczyny. Czy można do was dołączyć też się staram już kilka lat . Wyniki w normie a ciąży jak nie było tak nie ma. Zastanawia mnie tylko czy TSH nie mam za wysokie bo 2.80 a dziewczyny piszą że ma być do 1 .namówiłam.lekarzowi ale stwierdził że jest ok
Nona, Marti29 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Poza wydłużeniem cyklu odczuwasz jakieś plusy? Ja przyznam szczerze, ostatnie 4 dni nie biorę, a to mój pierwszy cykl na nim aby zmniejszyć PMS i cycki bolą mnie jeszcze bardziej niż zwykle. Ale chociaż wkurwa nie mam, choć nie wiem czy to jego zasługa skoro nie biorę już kilka dni.
W sumie to ciężko mi powiedzieć, bo poprzedni cykl robiłam wszystko zeby nie zwracać uwagi na to co dzieje się z moim ciałem i jakie wysyla sygnaly, więc automatycznie mniej czulam. Wydaje mi się ze chyba mialam więcej śluzu podczas płodnych i poza cyckami obrzmialymi i trochę bolacymi to praktycznie nic mnie nie bolalo przed @. Ale to tak nie jestem w stanie stwierdzić na 100% bo naprawdę olewalam teraz wszystkie sygnały mojego ciala więc nie pamiętam z dokładnością tego cyklu poprzedniego. A w pierwszym poza owulacja późniejszą o dzień/dwa i dłuższym cyklem to raczej nie wiele jeszcze czulam zmian, jedynie mocna praca jajników w okoloowul. czasie. -
Ata114 wrote:Witam was dziewczyny. Czy można do was dołączyć też się staram już kilka lat . Wyniki w normie a ciąży jak nie było tak nie ma. Zastanawia mnie tylko czy TSH nie mam za wysokie bo 2.80 a dziewczyny piszą że ma być do 1 .namówiłam.lekarzowi ale stwierdził że jest ok
witaj i rozgość się z nami jak najkrócej
Lekarze dążą do tego, by kobieta, która pragnie urodzić dziecko miała wynik THS poniżej 2,5 mlU/l – optymalnie ok. 1,0 mIU/l. Jeśli jest wyższy (zwłaszcza, gdy kobieta ma problemy z poczęciem) warto skonsultować się z endokrynologiem, by rozważył podawanie hormonów tarczycy, co ułatwi zajście w ciążę. Gdy wynik TSH przekracza 2,5 mlU/l, kontakt z endokrynologiem jest konieczny, bo potrzebne będzie wykonanie dodatkowych badań, między innymi aTPO oraz fT3 i fT4. Jeśli zostanie stwierdzona niedoczynność tarczycy najlepiej jest odłożyć zajście w ciążę do momentu, gdy poziom hormonów zostanie wyrównany.
[/url]
Lalia wrote:Nona to piątka!
Mnie czeka seksowny weekend za tydzień i mam nadzieję że taki będzie 😂
Kamila, gratuluję pięknej bety 😘
Laila i Nona mnie tak spodobał się nasz wyjazdowy przedłużony weekend, że nie że nie chce w tym cyklu zaciążyć, ale po trochu Wam zaczynam zazdrościć tego bzykanka!Nona lubi tę wiadomość
[/url]
Kitka_87 wrote:Kamila super betka 😍
Doomi fajnie, że wróciłaś - brakowało Cię ❤️💋
Miło mi to słyszeć i jeszcze raz gratuluję kochana, cieszę się, że się w końcu doczekałaś i nasze szamanienie chociaż u Ciebie podziałało 😁😘Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Ata114 wrote:Witam was dziewczyny. Czy można do was dołączyć też się staram już kilka lat . Wyniki w normie a ciąży jak nie było tak nie ma. Zastanawia mnie tylko czy TSH nie mam za wysokie bo 2.80 a dziewczyny piszą że ma być do 1 .namówiłam.lekarzowi ale stwierdził że jest ok
Tsh do zbicia przy staraniach. Powinno być nie wiecej niz 2. -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:My wciąż pijemy, dziś biorę mojego do Algidy. Dobry lodzik nie jest zły
Ja tampon, on lodzik. Wciąż w Hiszpanii
zazdro z Hiszpanią!
Wy z Córą jesteście, nie?
Lodzik w takich okolicznościach przyrody smakuje lepiejCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Laila i Nona mnie tak spodobał się nasz wyjazdowy przedłużony weekend, że nie że nie chce w tym cyklu zaciążyć, ale po trochu Wam zaczynam zazdrościć tego bzykanka!
Kic, nie ma chyba czego zazdrościć bo ja jak czytam o Waszych maratonach to nie mogę uwierzyć 🤪 nam może na początku udało się dwa dni pod rząd, a najczęściej to raz na 3-4 dni i to muszę nawet czasem jeszcze namawiać mojego 🤷♀️
A maratony po 3-4 dni albo nawet dwa razy dziennie to abstrakcja 😲