Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 23:56

• kic83 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Kic, nie ma chyba czego zazdrościć bo ja jak czytam o Waszych maratonach to nie mogę uwierzyć 🤪 nam może na początku udało się dwa dni pod rząd, a najczęściej to raz na 3-4 dni i to muszę nawet czasem jeszcze namawiać mojego 🤷‍♀️
    A maratony po 3-4 dni albo nawet dwa razy dziennie to abstrakcja 😲

nie ma czego zazdrościć, tak nam się teraz udało, bo alko, bo dni wolne, bo hotel, bo baseny, bo do sali zabaw można było posłać Młodą, bo sexy ciuszki kupione, i jakoś już tak poszło dzień za dniem ;)
    Normalnie tak nie mamy ;)

Nona lubi tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, u nas w poprzednim cyklu było 6 razy przez cały cykl i to był jeden z bardziej "aktywnych" miesięcy, a tak to max 4-5 na cykl, a tu widzę że tyle to dziewczyny w okresie owulacji nabijaja 😂 nieurywam że czasem też bym tak chciała 😅

Nona, dmg11 lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Camarilla Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, Nona, Kic u mnie też na cykl jest 4-5 seksow.
    Nie te lata chociaż raz w miesiącu mamy maraton od piatku do niedzieli ale nic z tego nie wychodzi.
    Marzy mi się wyjazd jak za czasów sprzed jego choroby gdzie jedziemy w góry, hotel, spa i bzykamy się poza domem. Mam nadzieję że niedługo zdarzy nam się taki pierwszy weekend od 3 lat.

Kitka gratulacje!!!
    Annia piękna beta ♥️
    Justyna cieszę się że na chwilę wróciłas 💚

Obejrzałam w końcu botoks vegi i masakra. Wyć nie wylam ale ryje głowę na maksa 🙄

kic83, Nona, Kitka_87 lubią tę wiadomość

♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
    ♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie

Starania od 08.2018
  • Marti29 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Nona, u nas w poprzednim cyklu było 6 razy przez cały cykl i to był jeden z bardziej "aktywnych" miesięcy, a tak to max 4-5 na cykl, a tu widzę że tyle to dziewczyny w okresie owulacji nabijaja 😂 nieurywam że czasem też bym tak chciała 😅

A ja myślałam, że nasze 8 razy na cykl to mało 😂 masakra, chyba jacyś niewyzyci jesteśmy 😂

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

11.2016 syn (2cs)

12cs - II

26.08: beta - 47,8, progesteron 19,8

12.09 - jest ❤

oar843r8yr0skbx0.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też wpiszcie, co mi tam 😀. Okres powinnam dostać 11/12 stycznia. 10 syn ma urodziny A 11 planujemy wstępnie imprezę i z racji że będzie alkohol to zastanawiam się czy nie testować 11 właśnie mimo że to może być dzień za wcześnie

motylek1909 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Kamila 90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Super! Będziesz jeszcze 3 raz sprawdzać przyrost? (pytam z ciekawości)
    Będę w czwartek przed wizyta u lekarza bo się na czwartek z nim umówiłam.

3jvztgf6kycusqbj.png
  • Kamila 90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila 90 wrote:
    Będę w czwartek przed wizyta u lekarza bo się na czwartek z nim umówiłam.

3jvztgf6kycusqbj.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2020, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w tym cyklu było tylko 8 razy i to i tak jak na starania z córką u boku to ekstra . Starając się o drugie czujemy się jak emeryci 😂 Starając się o 1 potrafiliśmy w całym cyklu nastukać 22 razy ... nie liczę lodow i seksow przy, którym pod wpływem ogromnej ilości wypitego Alko mąż miał problem dojść... wtedy to byly orgie ... czasami po 3-4 razy dziennie. Teraz mam dużo kg więcej, celulit, rozstępy i córkę, która potrafi pukać nam w drzwi od łazienki 😂
    Edit... nie wspomnę już o tym ,że nie można już na blacie w kuchni , na stole , na środku salonu ,na biurku i nawet w własnej sypialni po ludzku już też kiepsko z tym 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 23:51

Nona, Marti29, Nynka, Kitka_87 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co .. odpuszczam testowanie do 8 stycznia włącznie. Moja rodzinka będzie u mnie siedzieć i truć nam od samego rana. Dlaczego nie śpię o tej porze ? Dlatego, że usypiam córkę, która żyje ciągle emocjami z urodzin. Wszyscy położyli się spać w najlepsze i mają w dup** to ,że my musimy dalej walczyć o sen dla nas wszystkich. Jutro od samego rana będą się tłukli. Ubikacja dzieli ścianę z naszą sypialnią. Wiem jak będzie...nie od dziś. Odeśpimy dopiero jak pojadą. Mąż jedzie do pracy dopiero 8. Więc dopiero od 9 wszystko w miarę wróci do normy. Jak ma wyjść to wyjdzie. Każdy dodatkowy stres kończy się wyładowaiami na nas samych wzajemnie :( Ja napradę nie lubię się kłócić a ostatnimi czasy jak mamy "lokatorów" jestem głównym organizatorem kłótni z moim mężem. Dawno tak nie było a większość z rodzinki siedzi u nas od 30 Grudnia. Kolejnego sylwestra spędzam z małym drugim dzieckiem a jak nie to na wyjeździe. Ostatni raz takie spędy, które nie są organizowanie przez nas tylko przez naszą rodzinę:(

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wiecie co .. odpuszczam testowanie do 8 stycznia włącznie. Moja rodzinka będzie u mnie siedzieć i truć nam od samego rana. Dlaczego nie śpię o tej porze ? Dlatego, że usypiam córkę, która żyje ciągle emocjami z urodzin. Wszyscy położyli się spać w najlepsze i mają w dup** to ,że my musimy dalej walczyć o sen dla nas wszystkich. Jutro od samego rana będą się tłukli. Ubikacja dzieli ścianę z naszą sypialnią. Wiem jak będzie...nie od dziś. Odeśpimy dopiero jak pojadą. Mąż jedzie do pracy dopiero 8. Więc dopiero od 9 wszystko w miarę wróci do normy. Jak ma wyjść to wyjdzie. Każdy dodatkowy stres kończy się wyładowaiami na nas samych wzajemnie :( Ja napradę nie lubię się kłócić a ostatnimi czasy jak mamy "lokatorów" jestem głównym organizatorem kłótni z moim mężem. Dawno tak nie było a większość z rodzinki siedzi u nas od 30 Grudnia. Kolejnego sylwestra spędzam z małym drugim dzieckiem a jak nie to na wyjeździe. Ostatni raz takie spędy, które nie są organizowanie przez nas tylko przez naszą rodzinę:(
    Przepraszam, że zapytam. Czemu tak długo rodzina jest i Was? Macie jakiś pensjonat w domu? Bo dla mnie to byłoby bardzo męczące mieć kogoś przez tydzień. Jeszcze rozumiem jakby to byli tylko rodzice ale cała reszta? Chyba im poprostu wygodnie być u kogoś i niczym się nie przejmować bo ktoś jedzenie poda. Nie możesz im zasugerować, że jesteś już zmęczona i chciałabyś odpocząć? Współczuję Ci stresow.

Marti29, Madlene28, zakochanaaw, Annia lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • AsiaKK Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene28 wrote:
    Kamila gratulacje i dalej trzymam kciuki :)

Mało się udzielam, bo dzisiaj zwariowany dzień, a pod koniec pakowanie. Nad ranem wracamy do domu do Niemiec. Przed nami 1000 km. Dobrej nocy dziewczyny, myślami jestem z Wami 😘

O też mieszkasz w Niemczech! Długo już? Jak wam się życie tu podoba? Planujecie powrót do Polski? No i zadowolona jesteś z opieki medycznej tu? Gin. Itd?

Starania od 06.2019
    3cs - ciąża
    10.2019 - puste jajo
    Cykle 34-36 dni
    5-6 cs - ciąża
    08.2020 - poronienie zatrzymane
    2-3 cs - ciąża biochemiczna
    01.2021
  • Turkusowa90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko, wpisz mi 🍷. Przyszła tak jak myślałam wcześniej, bo coś owulka mi się przesunęla.
    Powiem Wam, że nawet mnie to nie ruszyło. Umowilam się na hsg na 13.01. także działamy dalej! Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. :-)

Ignissa, motylek1909, kkasia, Annia, justyna1719 lubią tę wiadomość

17u99vvjozlosqi5.png

30.09.2021r. Iga❤️
  • Ignissa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wy mieszkacie z rodzicami, albo teściami, że ktoś wam spędy organizuje?

Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:20

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:20

Nona lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, my nigdy nie mieliśmy takich orgii 😲😲😲 wooow, szacun 😁

Straszne zamieszanie w domu masz, ja miałam w domu dwoje ekstra gości w sylwestra i nowy rok i było spoko, ale na dłużej to niekoniecznie, człowiek od razu spiety 🤔

Turkusowa, przykro mi z powodu @😑😑 ale niech badanie przyniesie jakiś przełom w staraniach 😘

Turkusowa90 lubi tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Marti29 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    My jesteśmy młodym małżeństwem, ale 8 razy to dla nas naprawdę dużo. Co będzie za kilka lat...

Ja myślę, że to nie ma znaczenia ile razy, ważne że danej parze taka częstotliwość odpowiada. Jedni mają większe potrzeby inni mniejsze 😊

11.2016 syn (2cs)

12cs - II

26.08: beta - 47,8, progesteron 19,8

12.09 - jest ❤

oar843r8yr0skbx0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2020, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się melduję z duuużo lepszym samopoczuciem, bo na o ile katar nadal jest to nie leci mi z nosa jak z hydrantu. I w końcu coś widzę na oczy 😜 a kurował się cały wczorajszy dzień tylko dwoma paracetamolami, wodą morską i dwoma saszetkami Prenalenu.

Tempka poleciała u mnie na zawrotne 37,28 🤯 Aczkolwiek przebudziłam się przed mierzeniem jakiś czas ponownie 😤

Zrobiłam ponownie Pinka, ale śmiem twierdzić, że o ile wczoraj była słaba kreska to dziś cień... 😣

Mam nadzieję, że to nie będzie biochem 🙏🙏🙏

Lalia lubi tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2020, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tym cyklu tylko 5 razy. Z czego w niedzielę miałam zastrzyk i w tym dniu i następny sex we wtorek.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ