X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stymulacja CLO a niedrożny jajowód
Odpowiedz

Stymulacja CLO a niedrożny jajowód

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2022, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog w obecnym cyklu stymuluje mi owulacje, aby zobaczyć czy coś się zadzieje na moim prawym jajowodzie. Jak się okazało, owulacje mialam na lewym, więc niedroznym. Czy miałyście taką sytuację, że coś było na tym drugim jajowodzie przy stymulacji?

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2022, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na kilku monitoringach, zawsze owulacje miałam z prawego jajnika. Gdy przestałam mieć swoje owulacje po Clo również były z prawego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ