X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stymulacja CLO a niedrożny jajowód
Odpowiedz

Stymulacja CLO a niedrożny jajowód

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2022, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog w obecnym cyklu stymuluje mi owulacje, aby zobaczyć czy coś się zadzieje na moim prawym jajowodzie. Jak się okazało, owulacje mialam na lewym, więc niedroznym. Czy miałyście taką sytuację, że coś było na tym drugim jajowodzie przy stymulacji?

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2022, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na kilku monitoringach, zawsze owulacje miałam z prawego jajnika. Gdy przestałam mieć swoje owulacje po Clo również były z prawego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ