Świętujmy Razem ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana porozmawiaj z Nim....Musicie rozmawiać tak nie może być Ja dziś byłam też smutna...Ale Mój M poprawił mi humor ...nawet sex był mimo gipsu od pachwiny do kostki....:)i nie płacz Kochanie...ja zawsze mówię że żaden Facet nie jest wart ni kropli łzy..Chcesz mi powiedzieć że nawet nie złożył Ci życzeń??::
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 20:54
-
Będzie dobrze Landryneczko i dzień skończy się dobrze zobaczysz:) JA z mężem wypiliśmy winko pograliśmy w grę a on teraz siedzi ogląda kabarety a ja buszuje po necie. Zaraz jak mi sie znudzi to polecę i skończe mu oglądanie:) ??Nie jesteś sama my jestesmy z Toba:Denopka
-
moj tez zapomnial...faceci po prostu nie maja glowy do dat, ja juz mojemu to wybaczam od 13 lat jak sie upomniala dzisiaj to mowi do mnie tak : niektore dziewczyny czuje sie kochane tylko w walentynki a ty jestes kochana caly rok na okroglo! fakt, przez 13 lat tylko buzi buzi ale na play sobie gra, ja siedze na kompie...nie wyieraj na nim presji, faceci nie rozumieja takich datm to lezy w ich naturze, napewno nie chcial cie zasmucic
-
Landryneczka wrote:Kochana mi nie chodziło o prezenty czy kolację . Po prostu żeby mnie przytulił pocałował . A on przyszedł i oglądał to mnie zdenerwowało .
Ale już jest dobrze ...
I mi tez tak mówi że ja cały rok jestem kochana przez niego nie tylko w walentynki -
Landryneczka wrote:Lista urodzin użytkowniczek :
Styczeń
Luty
Marzec
Kwiecień
Maj
Czerwiec
21.06.1995 r.
Lipiec
Sierpień ; Cynamonek30 ;
Wrzesień
Październik
Listopad
GrudzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 15:45
-
nick nieaktualnyA mój mężuś pracuje w delegacji ale akurat walentynki były w piątek więc udało nam się spędzić je razem. Wrócił wieczorkiem z kwiatami, oglądnęliśmy film, potem kabarer wypiliśmy winko a dzisiaj z tych walentynek cały dzien mnie głowa bolala:) ale ja tez co roku słyszę że M kocha mnie cały rok a nie tylko w walentynki i codziennie mowi mi ze mnie kocha i w ogóle ale w tym dniu i tak skladamy sobie jakies zyczenia i przewaznie zawsze jest milutko . A co do dat to faceci naprawdę nie mają do tego głowy, o wszystkich waznych datach musze przypominac:).Dobrze ze data slubu na obraczce jest tylko szkoda że sygnał dzwiekowy sie mu nie wlacza zeby wiedzial kiedy zobaczyc na nia heh:)
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Kochane pomyślałam że zrobię listę urodzinową tak żebyśmy wiedziały kiedy mamy urodzinki
Kto chętny to niech się wpisuje :*
Będziemy wiedziały kiedy świętowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 18:45
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:Kochana do pisz mnie ja ma 16 kwietnia urodziny rok1990
Strażaczka90, vanessa lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:aaaaa! nie spotkalam nikogo kto urodzil sie w tym samym dniu ja rowniez 16 kwiecien!!!!!!!!!!!!! landryneczka zmien moze naze watku na KIEDY MACIE URODZINY to bedzie wchodzic wiecej babek
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:landryneczka zmien moze naze watku na KIEDY MACIE URODZINY to bedzie wchodzic wiecej babek
Strażaczka90 lubi tę wiadomość