Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Monisia , przykro mi że tak to wyszło. Ale pamiętaj że ogarniam lubi platac figle ... , dziś jest tak za miesiąc może być już zupełnie inaczej. Ja tam wierzę we wszystko i nie poddawalabym się. Tymbardziej nie myślała o tym co miała moja mama , ja rozumiem że geny - ale wcale tak nie musi być ( bo moja mama miała... ) . Kiedyś też czasy były inne , inne leki A właściwie ich brak lub słaby do nich dostęp. Gdyby to dziś trafiło na mamę zapewne cieszyła by się jeszcze potomstwem
Kurde tak pomyśleć, ja byłam wpadka - zupełnie nie planowana- dwie moje siostry poprzednie były planowane i bez starań pyk i było. Moja jedna siostra rodzi dziecko za dzieckiem , druga miała jedno Ale dopiero teraz zdecydowała się na drugie i zaszła bez problemu ( 38 lat ) dziś cieszy się rocznym już synem . A ja to chyba jakiś ewenement 😁 po tylu latach dopiero mogę się cieszyć ciąża. Takze Monia ! Nie sugerowalabym się tym i przypadkiem sobie nie wmawiaj ❤ . Niech Ci rosną te włoski nawet w uszach- cel jest jeden ❤❤❤❤🌷 AAAA no i najważniejsze! Co to znaczy nie staram się to idę? Taka z Ciebie koleżanka? 😣😣😣
🤔🤔😁❤
Myysza - zacny tatoo
No i dzień dobry z rana ja już od godziny na nogach , wypiłam kawę i Nera o Tobie myślę ! Tak o Tobie . O tej godzinie to w tv tylko wrozbici 😁
No ale skoro tak piszecie....To zostanę.
Włoski niech mi rosną nawet w uszach? 😯
Powiem Ci że w uszach to bym przeżyła, mam długie włosy to bym zakryla .....ale nie kurde na twarzy!
Dla mnie to jest straszne. Nie chce wyglądać jak facet 😭
Dziś zaczynam branie tego paskudztwa.
To będą dluuuugie 3 miesiące. Obym po tym czasie uslyszala dobre wiesci.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
adaska wrote:Dzień dobry!
Nie zaspałam 😂 życzę wszystkim miłego i pieknego dnia ♥️Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Dzień dobry
A ja też czekam na test. Adaska dawaj dawaj -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Anetko dziękuję.. Chodziło mi o to że przecież już nie jestem staraczka 2019
No ale skoro tak piszecie....To zostanę.
Włoski niech mi rosną nawet w uszach? 😯
Powiem Ci że w uszach to bym przeżyła, mam długie włosy to bym zakryla .....ale nie kurde na twarzy!
Dla mnie to jest straszne. Nie chce wyglądać jak facet 😭
Dziś zaczynam branie tego paskudztwa.
To będą dluuuugie 3 miesiące. Obym po tym czasie uslyszala dobre wiesci.
Kochana ja mam mnóstwo pojedynczych czarnych włosków na brodzie, wyrywam pinceta codziennie , robił mi się też wąsik. Pojedyczncze włoski wokół sutkow i żyje! I nie przejmuje się tym - byle do celu 😘 -
Hej dziewczyny witam was
Adaska gdzie test
Monisia nie zakładaj najgorszego może nie będzie żadnych skutków ubocznych
Anetka ja mam tak jak ty pojedyńcze włoski na brodzie i koło skutków też mam
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Hej dziewczyny witam was
Adaska gdzie test
Monisia nie zakładaj najgorszego może nie będzie żadnych skutków ubocznych
Anetka ja mam tak jak ty pojedyńcze włoski na brodzie i koło skutków też mam
Myszko u mnie to było Pcos- podwyższony testosteron stąd meski zarost 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prosze założyć okulary przeciwsłoneczne bo biel razi po oczach 😂
EDIT: dopiero teraz zauważyłam, ze ona ma czułość 25 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 07:21
Anetka32 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
MisiaMonisia wrote:Tak w skrócie dziewczyny.....to starania musze odlożyć.
Myślałam że mój wynik hist-pat jest dobry a okazuje się ze mam przerosnieta ścianę macicy dlatego nadal się nie udaje. Po prostu jajeczko ma złe warunki do zagniezdzenia.
Przez 3 miesiące będę brala lek Provera (progesteron) na odbudowę tej ściany.
Po 3 miesiącach zrobi mi usg i zadecyduje czy juz jest ok czy przedluzamy leczenie.....ale wtedy lekami antykoncepcyjnymi. Juz zawsze będę miała sklonnosc do polipów itp. (A leki antykoncepcyjne zapobiegna powstawaniu ich).
Nieleczenie tego prowadzi do nowotworu.
Powiedział ze zrobi wszystko żebym mogła ponownie zajść w ciążę.
Także Nera usuń mnie proszę z listy staraczek
Będę musiała chyba opuścić Wasz wątek. ...bo nawet jak podejmę kiedyś starania na nowo (o ile w ogóle się uda) to będę staraczka w innym roku a nie 2019
progesteron na odbudowe endo jest bardzo czesto przepisywane
zastanawiam sie tylko czy ma to znaczenie jaki progesteron sie dostaje .. bo progesteronow jest duzo a tez slyszalam ze nawet jak sie nie stara to progesteron sie powinno brac bo on jak spirala nakreca organizm i w nastepnym miesiacu jest lepiej -
Dzień dobry :*
Anetka - numer spisalaś? To zadzwonię i może coś jeszcze innego mi powiedzą 😁
Przykro mi Aniu . A powiedz mi- na luzie się starasz czy tak bardziej pod "wplywem" testów owulacyjnych?( O ile używasz)
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
A u mnie historia się powtarza😁 . Dziś wyższa, jutro tempka zmaleje , w sobotę będzie spadek,pełnia księżyca i owulka🤭86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualnyNera wrote:Dzień dobry :*
Anetka - numer spisalaś? To zadzwonię i może coś jeszcze innego mi powiedzą 😁
Przykro mi Aniu . A powiedz mi- na luzie się starasz czy tak bardziej pod "wplywem" testów owulacyjnych?( O ile używasz)
Nera nie spisywalam bo wszystkie kobitki co dzwoniły nie przekraczaly roku urodzenia 1950 😂😂😂 serio
Dużo z tych kobiet pytało o zdrowie i miłość
Ze zdrowiem to i ja wiedziałabym co mowic w takim wieku ideałów nie ma
Wiesz Co jest najciekawsze ? Po podaniu daty urodzenia imienia i oczekiwaniach musialy sie rozlaczyc . Ciekawe 🤔🤔- pewnie nie mogły negowac tego co na wizji mowi wróżbita 😂😂. Absolutnie w to nie wierzę, jeśli się coś sprawdza to zwykle zrzadzenie losu które późnej właśnie kojarzymy z postawionymi kartami
Adaśka uwielbiam Cię to i Cię kontrolować muszę ❤
Ok mamy jeszcze czas, do 32 dc może się jeszcze wiele wydarzyc .Jutro dam Ci spokój Ale już w sobotę nie 😁😁🤔🤔
Aniu kolejny cykl nowa nadzieja Ty już sobie zapowiedziałas wcześniej że nic z tego , to teraz sobie zapowiedz ze to Twój cykl .
Czy Twój chłop się zbadal? Oprócz tego testu domowego ? -
A ja chyba złapałam małego doła, bo stoję w miejscu
Wszystkie z was jak nie @, to owu a ja? Cholera wie co dalej. Chyba zacznę pić napar z czarnej malwy
Czuje się jakbym traciła czas, siedziała bezczynnie a tego nienawidzę. Leki i plan na nowy cykl są tylko @ brakuje👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyDla mnie przerosnieta ściana macicy swiadczylaby o tym że endo jest za grube , nie zluszcza się jak powinno - czy Tylko ja tak rozumuje?
Kompletnie tego nie rozumiem więc też nie udzielam rad
Natomiast na odbudowę endo to standard -leczenie progesteronem
-
nick nieaktualnyadaska wrote:A ja chyba złapałam małego doła, bo stoję w miejscu
Wszystkie z was jak nie @, to owu a ja? Cholera wie co dalej. Chyba zacznę pić napar z czarnej malwy
Czuje się jakbym traciła czas, siedziała bezczynnie a tego nienawidzę. Leki i plan na nowy cykl są tylko @ brakuje
Bardzo dobrze mówisz. Dlatego bierz się w garść i działaj . Jeśli jest jeszcze coś co uważasz że powinnaś zrobić- zrób to miej pewność.
Maz Twój się badal ? Przyjmuje jakieś suple?
Moim zdaniem lekarz za szybko kazał brać proga i oto tego skutek. Jeśli @ ma nadejść to musi mieć się co zluszczyc A Ty zazwyczaj miałaś późniejsze owu około 20dc jak dobrze pamiętam? Więc niestety musisz czekać. Ile dni temu odstawilas proga ? Jaka dziś była temperatura?
Nie patrz tak ze wszystkim na lekarza, pomysl co mogłabyś zrobić. Ja wiele rzeczy sama na własną rękę robiłam oczywiście o suplach na wizycie informowalam to kazano mi brać dalej 😂. Takze rozumiesz:-)