Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gula wrote:Gratulacje dla dziewczyn, którym się udało.
Dziewczyny po stratach... jak sobie z tym poradziłyście? Bo ja nie umiem mam wrażenie, że jest gorzej niż przy wyjściu ze szpitala, jakby dopiero do mnie docierało co się wydarzyło. Nie umiem myśleć o swoim życiu więcej, niż 3 dni naprzód.
Umowę w pracy miałam do dnia porodu, więc zaraz się skończy, a ja nie umiem sobie wyobrazić co dalej stresuje mnie myśl o pójściu do jakiejś pracy, przez rok starałam się o ciąże, złożyło się idealnie z moją pracą. Niedługo miałam kupować ubranka, myśleć o wszystkich przygotowaniach. A teraz nie wiem co mam robić straszne to jest
Kochana rozumiem Cię ja trochę się podlamalam ale długo to nie trwało musiałam sobie przetłumaczyć że musiało tak się stać...
Później się nie poddawalam przy kolejnych staraniach no i musiałam w głowie poukładać żeby myśleć pozytywnie i nie myśleć o tym że chce zajść w ciążę... Wszystko na luzie...
Mam nadzieję że trochę Cię jakoś pocieszylam kochana...
Jesteśmy tutaj by I Ciebie wspierac💓🤗🤗🤗🤗Gula lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Mysza1990 wrote:Oj Klasia myślę że to nic nie znaczy tym bardziej zw to pierwszy cykl bez żadnych leków Zmieniłam lekarza porobilam komplet badań i 4.10 idę na wizytę myślę zw lekarz da mi leki pomocne przy PCOS i może wtedy coś się uda
-
nick nieaktualnyNera wrote:Weź jeszcze Anetko" poprawki " na macice i szyjkę, które są w lichym stanie i żaden z lekarzy nie powiedział mi- będzie miała jeszcze pani dzieci . Słyszałam- Proszę próbować ,a jeśli się uda i dojdzie do poronienia to juz odpuścić...
Nera A o cudach słyszałaś?
Ja tam w nie wierzę i to bardzo mocno! Nie jednokrotnie dziewczyny/ kobiety słyszały że dzieci mieć nie mogą A jaki tego end ? Każda z Nas wie. Grunt to wierzyć. Ja w Ciebie wierzę mocno! Trochę mi się nie podoba to jak opanowalas swój organizm ale , wiem że to nie zależnie od Ciebie poprostu to wiesz i już. Nie poddawaj się i wierz , walcz ! Myśl tylko pozytywnie o jeśli tempka spadnie jak zawsze myśl ze to tym razem jest " to " !
Najlepiej wykasuj te swoje wszystkie wykresy. Bo czasem jest tak czary mary i wykres taki sam A tu ciąża 😊😊😊
Ja tam wierzę we wszystko ( nie mylic z naiwnością) 😁😁
Nie takie rzeczy się zdarzały.
Moja siostra nie miała prawa być w ciąży! Ledwo po operacji serca sztuczna zastawka sztuczna aorta miażdżyca cukrzyca nadciśnienie zatory , ciąża? Jakim cudem - 8 tydzień jej trwania udar niedokrwienny mózgu, połowa jej część nie władna zero kontaktu. Do dziś ledwo chodzi syn ma rok i zdrów jak ryba. Wiem nie porównuj nie ten przypadek . Ale zobacz cuda się zdarzają -
Teraz ponad normę 😂86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
adaska wrote:Ręce i cycki opadają normalnie 🤦🏻♀️😂86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Powiem Ci Anetko ,że nie zamierzam udawać i nakręcać bez sensu samą siebie. Po takich "pozytywnych" myśleniach to dopiero rozczarowanie by bolało 🤷♀️
Anetka32, listek🍃 lubią tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Gula wrote:Gratulacje dla dziewczyn, którym się udało.
Dziewczyny po stratach... jak sobie z tym poradziłyście? Bo ja nie umiem mam wrażenie, że jest gorzej niż przy wyjściu ze szpitala, jakby dopiero do mnie docierało co się wydarzyło. Nie umiem myśleć o swoim życiu więcej, niż 3 dni naprzód.
Umowę w pracy miałam do dnia porodu, więc zaraz się skończy, a ja nie umiem sobie wyobrazić co dalej stresuje mnie myśl o pójściu do jakiejś pracy, przez rok starałam się o ciąże, złożyło się idealnie z moją pracą. Niedługo miałam kupować ubranka, myśleć o wszystkich przygotowaniach. A teraz nie wiem co mam robić straszne to jestGula lubi tę wiadomość
-
babydust1 wrote:ja widze tylko ten wynik z lipca
ile ci teraz wyszlo ? -
Nera Ty niedawno wysłałaś corcie do przedszkola tak? Jak sobie radzi? Chętnie chodzi?
Mój Nikos w tym tygodniu ma adaptację. Jeździmy na godzinę 15:00. Tzn dziś byliśmy pierwszy dzień... byłam z Nim w sali.
Mówiłam do Jego Pani że jak tak patrzę to odbiega od pozostałych dzieci i że boję się że nie da sobie rady Mówiła że mam się nie martwić, że się rozkręci, że dużo się działo jak na pierwszy dzien.
Pani poprosiła żeby sprzatnal po sobie zabawki A On powiedział że nie
Kurde....mam naprawdę obawy i strasznie się denerwuje.
Jutro zostanie tam beze mnie , ja będę czekać na korytarzu .
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia wrote:Nera Ty niedawno wysłałaś corcie do przedszkola tak? Jak sobie radzi? Chętnie chodzi?
Mój Nikos w tym tygodniu ma adaptację. Jeździmy na godzinę 15:00. Tzn dziś byliśmy pierwszy dzień... byłam z Nim w sali.
Mówiłam do Jego Pani że jak tak patrzę to odbiega od pozostałych dzieci i że boję się że nie da sobie rady Mówiła że mam się nie martwić, że się rozkręci, że dużo się działo jak na pierwszy dzien.
dzieci MEGA rozwijaja sie w przedszkolu jesli panie sa doswiadczone to szybko sobie z nim poradza i on szybko nadrobi
wogole uwazam ze przedszkole powinno byc niejako obowiazakowe przynajmniej na kilka godz dziennie nie umniejszajac nikomu ale nikt nigdy nie zapewni dziecku takiego rozwoju jak w przedszkolu tyle rozrywek a przede wszystkim socjalnie
-
Nera wrote:Lepiej w tą stronę 😂
-
O kurczę, no to faktycznie nienajlepiej w tą drugą stronę 🙄
Adaska - a ile tego przyjmujesz?86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualny
-
MisiaMonisia wrote:Nera Ty niedawno wysłałaś corcie do przedszkola tak? Jak sobie radzi? Chętnie chodzi?
Moja Pola to złote dziecko - najgrzeczniejsza w całym przedszkolu ,spokojniutka, cicha i generalnie jakby jej nie było. Zamiast lepiej to coraz gorzej z tym chodzenie do przedszkola. Płacz ,że hej ale dziś nie płakała wcale aż pani w szatni powiedziała jej ,że "dziś zupełnie inna dziewczynka jestes ,jak nie nasza Pola ". Mam nadzieję , że będzie coraz lepiej bo aż wstyd - ostatnia grupa a Ona takie lelum polelum mamusiowe. Synuś z pewnością szybko się "zadomowi" - zobaczysz musi się tylko oswoić ,a uwierz - maluchom przychodzi to dużo łatwiej niż starszakom . Przy Tobie będzie inaczej i zupełnie inaczej jak zostanie sam z dziećmi i paniami86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Nera wrote:Moja Pola to złote dziecko - najgrzeczniejsza w całym przedszkolu ,spokojniutka, cicha i generalnie jakby jej nie było. Zamiast lepiej to coraz gorzej z tym chodzenie do przedszkola. Płacz ,że hej ale dziś nie płakała wcale aż pani w szatni powiedziała jej ,że "dziś zupełnie inna dziewczynka jestes ,jak nie nasza Pola ". Mam nadzieję , że będzie coraz lepiej bo aż wstyd - ostatnia grupa a Ona takie lelum polelum mamusiowe. Synuś z pewnością szybko się "zadomowi" - zobaczysz musi się tylko oswoić ,a uwierz - maluchom przychodzi to dużo łatwiej niż starszakom . Przy Tobie będzie inaczej i zupełnie inaczej jak zostanie sam z dziećmi i paniami
i nawiazujac do tego co piszesz im mlodsze dziecko idzie do "instytucji" tym latwiej sie przyzwyczaja
moja najmlodsza poszla do zlobka jak miala 1,5 roku , przy zmianie na przedszkole nie musiala miec rzadnych godzin adaptacyjnych przyprowadzilam a ona do mnie po 5 min mamusiu pa idz juz sobie haha
wyszlam bo co mialam tam stac powiedzialam tylko paniom ze stoje na zewnatrz bo glupio mi bylo ze dziecko samo zostaje jak wszyscy rodzice na miejscu haha
Nera lubi tę wiadomość
-
Moja 3 letnia córka jak poszła do przedszkola i poszłam po nią to usłyszałam- po co przyszłaś????86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤