Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Anetka a ja nie rozumiem...
Co on się tak na ta butle upiera? Mało to jest wypadków w domu?
Panicznie się boisz gazu, czy to tak trudno zrozumieć.
On chyba sam ma problem. Zwyczajnie boi się zmian . I to dotyczy wszystkiego- nawet remontu .
Kupił nowa kuchnię- już wtedy upieralam się O elektryczna . Dziś już nie pamięta. Nie Rozumiem i ja . Bo zmienił nowa płytę bo myślał że tamta zepsuta dlatego śmierdzi. Więc wolał kupić nową niz posłuchać mnie.
Nie wiem naprawdę nie wiem co mam zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:32
-
Anetka kup sama znajdź Pana który ci zrobi jak twój będzie w pracy
Masia2, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Anetka kup sama znajdź Pana który ci zrobi jak twój będzie w pracy
Chce płytę plug & play. Czyli poprostu do kontaktu. Więc gazowa wyciągam elektryczna wkładam podłączam do kontaktu i nic więcej
Ona już jest z oryginalna wtyczka.
Zrobiłabym tak już dawno ... tylko nie wiem jak on zareaguje:-(
A co jeśli się okaże że będzie nam korki wybijac?
Bo trzeba będzie osobny obwód? ( choć pan w sklepie mówił że ta płyta ma taką moc jak żelazko czy piekarnik ze sam ma i z prądem się nic nie dzieje ) . Inaczej jest jak decyzja będzie wspólna
-
nick nieaktualnyZe zmywarka miałam podobnie rok czasu się prosiłam. Wkoncu kupiłam sama . I co pierwsze 2 miesiace to katorga wieczne kłótnie bo on myl pod biezaca woda , teraz minął rok - sam załącza i wszystko co możliwe tam cisnie nawet to czego nie wolno... Ale ile przeszłam to swoje wiem...
-
Witajcie wieczorem
Anetka ja mam mieć butle ale na zewnątrz (dopiero będę się budować za 1.5 roku) nie byłam przekonana na szczęście jest to odlozone w czasie i wyjdzie na moje żeby podłączyć porostu przyłącze.. Poza tym jak wychodzę z domu zawsze w kuchni zakrecam główny zawór chce mieć głowę spokojna a poza tym jak się naogladam w wiadomościach czy necie ile już było tragedii z tymi butami to już wogole.... Więc ja Ci się nie dziwię34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Jutro idę po wyniki i z najmłodszym do lekarza bo na oskrzeli mu zeszło przeziębienie więc kaszle okropnie i mam nadzieję że obejdzie y się bez antybiotyku🤔34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Anetka pierdziel to i sama kup. Ja już dawno doszłam do wniosku ze z facetami nie ma co się dochodzić. Obrazi się to trudno - pomilczy ze dwa dni i mu przejdzie. Najwazniejsze ze będziesz spokojniejsza. U mnie mąż tez zawsze „wszystko wie najlepiej” a później wychodzi na moje. Dlatego nauczyłam się nie tłumaczyć, nie prosic i nie dyskutować - oznajmiam ze coś robie bo jest mi to potrzebne, gniewa się trochę a później mu przechodzi i sam z tego korzysta.
Kup płytę z montażem - będzie wybijać korki to wezwiesz elektryka i założy osobny obwód. Nic sie kochana nie martw - małżeństwa maja gorsze kryzysy niż wymiana kuchni 😘😘
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Ja dzisiaj z trochę lepszym humorem zrobiłam zamówienie dla Ali i jutro przyjdą do mnie dwie paczki - jedna od Mamyginekolog a druga z napiki.pl już nie mogę się doczekać ❤️ Poza tym powoli zaczynamy z mamą misję pranie - płyn dla niemowląt już zakupiony i od jutra pierzemy kołderki itd
Winter a jak skurcze? Sytuacja się uspokoiła trochę?
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Anetka durny ten Twój facet. Ja właśnie jestem w trakcie remontu kuchni. Co prawda będę miała gazową płytę jak do tej pory. Mieszkamy na wsi i niestety zdarza się że światła nie ma. A butle choćby z zapałki się odpali. W każdym razie ten mój kupuje mi panel szklany do kuchni bo bardzo chciałam:) i nie ma problemów:) więc nie rozumiem Twojego faceta co mu odbiło i że tak paskudnie do Ciebie powiedział... I głupio się upiera... Mnie w tym cyklu piersi mocno bolą ale nie tak że cały czas je czuje a jak dotykam. I jakoś dziwnie brzuch pobolewa. Może przez roztruj żołądka. Może w sobotę zrobię test pewnie będzie już raczej wiarygodny
-
Masia2 wrote:Ja dzisiaj z trochę lepszym humorem zrobiłam zamówienie dla Ali i jutro przyjdą do mnie dwie paczki - jedna od Mamyginekolog a druga z napiki.pl już nie mogę się doczekać ❤️ Poza tym powoli zaczynamy z mamą misję pranie - płyn dla niemowląt już zakupiony i od jutra pierzemy kołderki itd
Winter a jak skurcze? Sytuacja się uspokoiła trochę?
Kochana skorcze trochę ustaly... Mojej koleżanki znajoma z terminem na ten sam co mój już urodziła przed wczoraj 😁... Ja jak narazie się kulam zobaczymy co czas przyniesie🤔
Powiem Ci ze odwiedziłam stronkę która poleciła i się skuszę na ten kokon😁😁😁😁😁😁 podoba mi się miętowy las z misiem - zapomniałam. Jak się naprawde nazywa bo i styl marynarski💯💯💯
Cieszę się że humor dopisuje i niech już tak u Ciebie zostanie🤗🤗🤗🤗 ja się. Nie mogę doczekać zamówienia kocykiem no i z zakupem wozka😉Masia2 lubi tę wiadomość
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Ale wam zazdroszczę tych dzidziusiowych zakupów, prania tych rzeczy, układania i szykowania pokoiku. Tez już chce! 😭👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Ania 89 wrote:Adaska na pewno niedługo się uda. Życzę oby już teraz:) ja rzeczy bym miała malutko do kupowania czy dla jednego czy drugiego:) ale za to bym miała pokoik dziecięcy do szykowania ten co teraz stoi pusty:)oh jak by było pięknie:)
Oj chciałabym 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 21:19
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Jesteś pod dobrą opieką to na pewno tak będzie:) ja od przyszłego cyklu mierze temperaturę i biorę inofolic. Może coś to pomoże:) Sama bym chciała iść na monitoring no ale nie bardzo mam jak. Poza tym ten mój lekarz uważa że nie ma sensu dopóki facet nie przebadany...
-
Z córa 8 miesięcy się starałam. A teraz końca nie ma. W sumie nie wiem w czym tkwi problem. U mnie teoretycznie owu jest. Według mnie na rok i 4 miesiące nie było owu dwa razy i @ wtedy wywoływane a poza tym teoretycznie są owu. Długość fazy lutealnej wygląda ok. Już nawet dupka biorę chyba z 5 ty cykl i zero efektów. Może jednak ten test na jakość nasienia się nie mylił i rzeczywiście jest bardzo liche
-
Dzień dobry
Aniu my też robiliśmy ten domowy ale kreska na nim była dość wyraźna. Mój chciał badanie nasienia normalne zrobić ale przerażał go fakt że w oddzielnym pokoju sam ma sobie to zrobić. Walczylam ale nie wygrałam. Powiedział czy nie można zrobić w domu i zawieźć. -
Klasia jaka piękna 5teczka Ci wskoczyła 😘
Klasia lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia wrote:Klasia jaka piękna 5teczka Ci wskoczyła 😘
Narazie nie dokucza za bardzo ale jak coś czuję to chociaż człowiek się nie martwi bo jednak coś w tym organizmie się dziejeMisiaMonisia lubi tę wiadomość