Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane tempka dalej 37... Ale czuję, ze w pobliżu @czyli za 4 dni spadnie keb na szyję, czuję tooo.. Także znowu nie mój cykl....
Mojemu się dziś snila dziewczynka, a ja go znowu zawiodłamWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Miska _a wrote:Kochane tempka dalej 37... Ale czuję, ze w pobliżu @czyli za 4 dni spadnie keb na szyję, czuję tooo.. Także znowu nie mój cykl....
Mojemu się dziś snila dziewczynka, a ja go znowu zawiodłam👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Miska nikogo nie zawiodłas nie możesz tak mówić dopóki nie ma @ jest nadzieja i tego się trzymaj
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyDziewczyny Wkoncu się doczekałam ❤
Tamta zamówiona płytę zwyczajnie anulowalam rezerwacje z obawy na to jak zareaguje mąż. Dwa dni temu zamowilam raz jeszcze
Dziś po nią pojechałam
Przyszłam do domu czekałam na męża , wiele nie mówiłam pokazałam mu tylko fakturę A on mi na to : " to jak już kupiłaś to już będzie " 😳😳😳😳😳😳😳😳😳
A ja tyle nerwów zezarlam z obawy na jego reakcje 😳😳😳😳😳😳
Pytam go idziesz spać ? A on nie ... najpierw to popodlaczam wszystko Bo późnej nie będę miał kiedy. Tak więc płyta załączona już huuuula 😁😁😁😁😁😁😁
Przytulilam go i się poryczalam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Ola👄, Masia2 lubią tę wiadomość
-
Miska, to, że nie wyszło akurat w tym cyklu nie znaczy, że kogokolwiek zawiodłaś! Nawet jeśli przyjdzie @ to jest następny miesiąc i nowe szanse
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 14:42
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤
-
Anetka32 wrote:Dziewczyny Wkoncu się doczekałam ❤
Tamta zamówiona płytę zwyczajnie anulowalam rezerwacje z obawy na to jak zareaguje mąż. Dwa dni temu zamowilam raz jeszcze
Dziś po nią pojechałam
Przyszłam do domu czekałam na męża , wiele nie mówiłam pokazałam mu tylko fakturę A on mi na to : " to jak już kupiłaś to już będzie " 😳😳😳😳😳😳😳😳😳
A ja tyle nerwów zezarlam z obawy na jego reakcje 😳😳😳😳😳😳
Pytam go idziesz spać ? A on nie ... najpierw to popodlaczam wszystko Bo późnej nie będę miał kiedy. Tak więc płyta załączona już huuuula 😁😁😁😁😁😁😁
Przytulilam go i się poryczalam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ -
nick nieaktualnyKlasia wrote:Kurczę Anetko super i to bardzo super. Widzisz trzeba było tupnac nogą. Czasem chłopa trzeba postawić przed faktem dokonanym
Generalnie słowem się nie odzywalam już
Wezwalam gazownika przyjechał Posprawdzal czujnikiem itd powiedział że wszystko jest ok
Stalam nad nim jak szeryf . Myślałam że to pomoże- zadalam mu milion pytań
Gazu ma być nie czuć wogole - no chyba że jak butla się kończy. Na tym skończono.
Kilka godzin później znów to samo - czuje gaz . Stwierdziłam dość tego bo oszaleje
Reakcja męża bardziej mnie zaskoczyla niż myślałam. Tym bardziej że wrócił wściekły z pracy bo dzwonił kilka razy A ja miałam wyciszone dzwonki 😳🙄 całkiem zapomniałam:-/
Ale po 5 minutach podeszłam z Fakturą pokazałam i jakby kamień z serca
Naprawdę się cieszę -
Anetka32 wrote:Generalnie słowem się nie odzywalam już
Wezwalam gazownika przyjechał Posprawdzal czujnikiem itd powiedział że wszystko jest ok
Stalam nad nim jak szeryf . Myślałam że to pomoże- zadalam mu milion pytań
Gazu ma być nie czuć wogole - no chyba że jak butla się kończy. Na tym skończono.
Kilka godzin później znów to samo - czuje gaz . Stwierdziłam dość tego bo oszaleje
Reakcja męża bardziej mnie zaskoczyla niż myślałam. Tym bardziej że wrócił wściekły z pracy bo dzwonił kilka razy A ja miałam wyciszone dzwonki 😳🙄 całkiem zapomniałam:-/
Ale po 5 minutach podeszłam z Fakturą pokazałam i jakby kamień z serca
Naprawdę się cieszę -
nick nieaktualnyPamiętam miałam z nim to samo jak chciałam zmywarkę. Ojej ile kłótni przez to było 🤦♀️. On nie potrzebuje on nie ma problemu z myciem ( bo nie miał nigdy ale jak to facet - spoko poszedł talerz umyl ale jak się gotuje to na jednym talerzu się nie kończy)
Długo długo go prosiłam- bez skutku
Wkoncu postanowiłam sama kupić. Przez pierwszy miesiąc jakby po złości myl po sobie pod bieżącą wodą. A teraz ? Wkłada tam nawet rzeczy których nie powinien 🤦♀️😂
Ooo maszynka też by mi się przydała 😁 -
Ja zmywarkę kupiłam sama. Poszłam, wybrałam, kupiłam, przywieźli, wnieśli a on zdziwiony a co to🤣🤣🤣 tyle ze mój to boi się do niej wkładać bo coś nie tak zrobi i jak musi to ręcznie trochę rzeczy zmyje a resztę twierdzi ze ja do zmywarki wsadze. Ciężko jest z chłopami bo dopiero po czasie myślą że jednak miałyśmy rację i to jest nam potrzebne 😁
-
Antko super fajnie że tak zareagowała nie potrzebnie tylko się zdenerwowalas ale teraz będziesz spokojniejsza
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Antko super fajnie że tak zareagowała nie potrzebnie tylko się zdenerwowalas ale teraz będziesz spokojniejsza
Ja też, mam wrażenie jakby mi kamień z serca spadł...
Nawyk otwierania szafki i wachania jeszcze pozostał
Odkąd płyta zamontowana z 5 razy szafkę otworzyłam
To już głowa musi się przyzwyczaic mam nadzieję że to minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:29
-
adaska wrote:A ja ja jestem ciekawa przeogromnie czy jutro będzie spadek. Zawsze mam dwa dni przed @. Jutro 12 dpo fl 14 dni 🤔
Dziewczyny mam do was pytanie. Czy wy będąc w ciąży zawsze chciałyście rodzic naturalnie czy poprzez cc?
No i jakie macie podejście do znieczulenia?
Szpital prywatny czy państwowy?
Rodzilam SN - 21,5 h bez znieczulenia.
Dostałam do dyspozycji gaz ale jak dla mnie wielkie G! Lekko zakrecilo mi sie w glowie i tyle.
Po 3 wdechach odłożyłam maskę i już nie korzystalam.
Miałam poród rodzinny. Mąż był przy mnie od początku do końca (Czyli do przejścia na salę poporodowa . Urodziłam w nocy więc pobył z Nami na tej sali tylko chwilkę i kazałam mu jechać do domu się przespać . Ja po porodzie i tak nie spałam, Cały czas patrzyłam na synka....Nie mogłam uwierzyć że Go w końcu mam po ponad 6 latach starań i poronieniu poerwszej ciazy).
Jeśli kiedyś przyjdzie mi ponownie rodzic to również chciałabym SN bez znieczulenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 16:36
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyDobry wieczór dziewczyny:)
Wczoraj o 16stej wzięłam Dexak. Zasnęłam o 17.30 i spałam do 19.30. Byłam padnięta. Wstałam bardzo zmęczona. Bo miałam problem z zaśnięciem przedwczoraj (O 24 zasnelam a o 4.30 pobudka).
Dzisiaj jestem w lepszej formie- Winter dziękuję że pytasz 💋 wzięłam o 12stej w pracy Apap. Są momenty, że mnie "łupnie" porządnie, ale po chwili przechodzi. Głowa boli, znacznie mniej, ale jednak nadal nie przestała do końca. Dzisiaj i jutro jeszcze wezmę tabletkę od Pani doktor. Nie można brać ich dłużej niż 3/4 dni bo prowadzi do krwawienia z układu pokarmowego.
Jestem bliżej niż dalej do wizyty u neurologa, więc na pewno będę błagać ją o skierowanie na tomografię komputerową. Chce wiedzieć że to nic poważnego.
Dzisiaj mam głowę wolną od złych myśli, już się nie zadręczam, że Bóg wie co się tam dzieje w środku. Co ma być to będzie. Jestem silna i sobie poradzę.
Buziaki dla wszystkich. Nie jestem w stanie odpisywać z osobna 💋
Anetko, cieszę się że dopiełaś swego z płytą!
Miłego i spokojnego wieczoru. Ja mam lenia. Chciałam odkurzyć, ale niemoc zwyciężyła póki co🤣🤣 muszę się ogarnąć 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 18:11
-
Boli mnie każdy mięsień. Nawet tam gdzie myślałam ze ich nie mam 😂 przed nami jeszcze kupa roboty w ogrodzie ale powoli ogarniamy.
Jagodowa wiem kochana co czujesz. Oby było już tylko lepiej. Niech zrobią ci najpotrzebniejsze badania żebyś miała czarno na białym.
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyadaska wrote:Boli mnie każdy mięsień. Nawet tam gdzie myślałam ze ich nie mam 😂 przed nami jeszcze kupa roboty w ogrodzie ale powoli ogarniamy.
Jagodowa wiem kochana co czujesz. Oby było już tylko lepiej. Niech zrobią ci najpotrzebniejsze badania żebyś miała czarno na białym.
Odpoczywaj kochana i dziękuję za cieplutkie słowa 🥰😘🥰 -
Mery będę o tobie myśleć kochana ♥️
Odpoczywam bo brzuch mnie dzisiaj wyjątkowo boli.
Nawet w ogrodzie się nie schylałam bo brzuch mi przeszkadzał 😂
Obawiam się ze nawet do mam talent nie dotrwam i pójdę spać 🤷🏻♀️👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
babydust1 wrote:Adaska a ty jutro bedziesz jeszcze testowac ? ten twoj wykres jest mega obiecujacy
Jeżeli jutro nie będzie pierwszego spadku to będę w szoku
Chyba ze na test Allegro ale sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 19:56
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Adaska powiedziałaś sobie i nam że w poniedziałek więc nie daj się skusić i czekaj cierpliwie. Już tyle dotrwalas to dasz radę jeszcze niedzielę przetrzyma 😘