Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
PasQda -od 2 do 5 dni (szczególnie te z allegro ) a te neonowe rozowe z allegro pokazały mi pozytywne dwa dni pod rząd dopiero po owulacji w skok tempki i przy zamkniętej szyjce. Z tych droższych zazwyczaj wynik pozytywny wychodzi przez dzień -półtora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 21:48
pasQda_3 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
pasQda_3 wrote:no i znów pozytywny... ale sama już nie wiem, bo śluz jak białko jajka...
a testy mam te: (kupiłam w rossmannie)
https://sklep.domowelaboratorium.pl/product-pol-518-Owulacyjny-LH-TEST.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 22:17
Moja rada -wyjmij wkładkę (ja miałam śluz jak BJ dwa dni przed skokiem ) po tym śluzie miałam spadek tempki 36,12 + śluz wodnisty ,uczucie mokrości ,śliskości w pochwie i na drugi dzień skok tempkiW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Nera86 wrote:Moja rada -wyjmij wkładkę (ja miałam śluz jak BJ dwa dni przed skokiem ) po tym śluzie miałam spadek tempki 36,12 + śluz wodnisty ,uczucie mokrości ,śliskości w pochwie i na drugi dzień skok tempkiLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
Ja wiem ale ona chłonie śluz a bez niej łatwiej rozpoznasz ten czas badasz szyjkę ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 22:27
pasQda_3 lubi tę wiadomość
mam córeczkę, teraz staramy się o drugie Maleństwo, ogólnie po porodzie mi się tam pozmieniało bo nawet wkładając tampon czuję inaczej i przy pobieraniu cytologii myślałam, że zejdę z bólu a pani doktor powiedziała, że mi się szyjka wykrzywiła po cc (?)Letrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
Mozliwe .chcesz spróbować zbadać to pomogę Cię nakierować ( nic na siłę oczywiście ) ja teraz próbuje synka . Szyjka i śluz naprawde pomagają . Teraz tylko pozostaje mi czekać czy plemniczki dobiegły bo szansa jest
2.05.2016 poronienie 6/7tc