Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olga856 wrote:Na obydwoch widać różowa blada kreskę 🥰
A blade bo może do zagniezdzenia doszło późno. Coś ewidentnie jest więc ✊✊✊✊✊
Mocne kciuki
-
Nera wrote:Dwa dni po skoku tempki klasiu
-
Nera wrote:Klasa od cholery. 3 nowych nauczycieli młodych sobie nie radzi 🤷♀️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKciuki za betę 🤞
Wreszcie ogarnęłam jak podpis dodać 🤦♀️
W tym cyklu dmucham i chucham żeby nas nic nie rozłożylo albo żeby inne ustrojstwo się nie przyplątało bo ostatnie w miesiące ciągle coś, a to kot chory i głowy nie było do tego,albo żyganie albo sranie i to typowo w okresie owulacyjnym.
-
nick nieaktualny
-
OlaaM wrote:W niedziele i poniedziałek miałam lekkie plamienie i bol brzucha. (26/27 dc) a owu mogła być 15/16dc bo 13dc miałam podany ovitrelle.
dzisiaj masz 31dc ? dobrze pamietam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 11:06
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Nie czytaj internetow! A kysz!
to byly zwykle lipcowki
wiadomo ze przy tylu ciazach ktoras sie nie uda - nie ma opcji inaczej czysta statystyka ... (jestem po statystyce swoja droga ) ale takich wiesci sie nie spodziewalam ... to w tak dobrze rokujacej becie -
OlaaM wrote:Eee, oszaleje w tej niewiedzy
Robiłaś kiedyś badania w alabie? Jest szansa na wcześniejszy wynik?
ale to byl jednorazowy wyskok mam nadzieje bo raczej po kilku godzinach (5-6) juz byly wyniki
dzisiaj mam nadzieje ze nie zrobia mi takich jaj -
babydust1 wrote:no wlasnie ostatnio robilam w alabbie )(**%^*( i wynik byl dopiero nastepnego dnia
ale to byl jednorazowy wyskok mam nadzieje bo raczej po kilku godzinach (5-6) juz byly wyniki
dzisiaj mam nadzieje ze nie zrobia mi takich jaj
Aa no to słabo.
Ja przed chwila sprawdzałam i nie ma ale babka mówiła ze 16/17Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 11:43
-
nick nieaktualny