Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nera ty to książkę pisz bo masz co z życia opowiadać 🤭
Ty się ścisłaś ze strachu że Julka a mu przyjemnie było. Poczuł nastke w tobie 😂
Ada bo ty piszesz że niby na luzie ale co do czego przychodzi to się stresujesz i piszesz że i tak nic z tego. Weź mena w obroty bo już po takim czasie starań to mu chyba za bardzo się zakodowalo w głowie dziecko. Zaraz powie ci że chyba tylko po to on tu jest na tym świecie i nic po za tym. Może zaczął się psychicznie blokować? -
OlaaM wrote:wyniki 16/17
Kciuki 🍀🍀86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Anetka dupka odstawiłam 10/11
09/11 test negatywny
11/11 test negatywny
14/11 test negatywny.
Klasia nie stresuje się bo nie mam czym, a gdyby tak było to już bym dawno leciała na betę, czy robiła rano test
Zrobiłam wczoraj test (16dpo) bo okresu nie było a mam w głowie przypadek Anetki, której test wyszedł później.
Stresowałam się kiedyś. Teraz nie mam na to głowy bo nie chce znowu trafić do psychologa.
A mąż ma badania w piątek. Czy ma blokadę? Wątpię.
Dużo rozmawiamy na ten temat i on wie jaka jest sytuacja. Serduchowalismy w tym cyklu kiedy mieliśmy ochotę a nie kiedy trzeba było.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
OlaaM wrote:Adaska może nie wszystko przesadzone.
Trzymam kciuki. Będziesz testować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 07:37
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
adaska wrote:Stresowałam się kiedyś. Teraz nie mam na to głowy bo nie chce znowu trafić do psychologa.
A mąż ma badania w piątek. Czy ma blokadę? Wątpię.
Dużo rozmawiamy na ten temat i on wie jaka jest sytuacja. Serduchowalismy w tym cyklu kiedy mieliśmy ochotę a nie kiedy trzeba było. -
nick nieaktualnyAdaśka czyli 12 .11 i 13.11 ten wodnisty śluz był według mnie oznaka spadku proga
No nic kochana
Ja mimo wszystko życzę Ci więcej wytrwałości w dążeniu do celu no i przedewszystkim więcej wiary 😘😘😘
Oj tam dziewczyny nacisk naciskiem ja mojemu chłopu mówiłam tak " od dziś dni płodne test pozytywny " kladlam się do łóżka dupa odwracalam i szłam spać 😂😂🤷♀️ . Mąż atakował 😁😁
Dziś mi mówi- kto się starał to się staralmegson91, Mlodamezatka, Tysia150 lubią tę wiadomość
-
Klasia wrote:Żeby się stresować nie musisz od razu latać na bety. A mąż? Myślisz że jak z nim rozmawiasz to on w głowie nic nie knuje? On jak narazie mimo że kiedy chcecie to sex, ma w głowie "dziecko". Wiem że to może się wydawać nie możliwe ale jednak każde z nas nie wie co dokładnie i jak odczuwa nasz organizm.
Mój mąż mówi mi o wszystkim.
Nawet o tym jak do niego była napisała. 😂
Jak ma problem to siada obok mnie i mówi co mu na sercu leży. Wiec tutaj nie czuje żeby coś „knuł”
Anetka dziękuje👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Anetka a jeżeli śluz jest kremowy jak budyń to dobrze? Tzn ze progesteron działa?
Rano szyjka bardzo miękka i wysoko a wieczorem twarda średnio wysoko.
Kurczę jak beta będzie pozytywna to od razu włączam dupka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 07:58
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Anetka a jeżeli śluz jest kremowy jak budyń to dobrze? Tzn ze progesteron działa?
Rano szyjka bardzo miękka i wysoko a wieczorem twarda średnio wysoko.
Kurczę jak beta będzie pozytywna to od razu włączam dupka.
A jaki ogólnie miałaś zawsze progesteron te 7dpo ?
Tak mleczny śluz to praca progesteronu:-)
Szyjka może być i twarda i miękka może być też rozpulchniona najważniejsze by była zamknięta. Z czasem będzie twaaaarda 😁 i tylko twarda
Myślę Olu że u Ciebie dzisiejsza beta to potwierdzenie testu który widzialysmy, kolejna w poniedziałek- to najważniejsze sprawdzić choć raz przyrost:-) -
adaska wrote:To czemu uważasz, ze się stresuje?
Mój mąż mówi mi o wszystkim.
Nawet o tym jak do niego była napisała. 😂
Jak ma problem to siada obok mnie i mówi co mu na sercu leży. Wiec tutaj nie czuje żeby coś „knuł”
Anetka dziękuje
On nawet może nie być świadomy co mu w głowie siedzi. Nie piszę o nim jako o całej osobie tylko o jego głowie. -
kurde nie na darmo sie mowi ze kobiety w ciazy nie powinny za duzo czytac internetu
dzisiaj z ciekawosci wlazlam na ovufriend lipcowe mamusie
i przelecialam kilka ostatnich stron
znalazlam post dziewczyny ktora w 10dpo miala bete 112 i sobie pomyslalam o wow , u niej musi byc super dobrze z taka beta ja w 10dpo mialam 53 i sie mega cieszylam
a ona po kilku stronach pisze ze zrobila powtorke bety 12dpo i ma 73 i czeka na poronienie
no masakra
jade na ta bete dzisiaj bo jajo zniose
tym bardziej ze te moje cycki do placzu doprowadzaja
raz sa jasno rozowe jak zwykle raz ciemnosliwkowe jak wtedy gdy w ciazy jestem ...
do tego plecy mnie dzisiaj nawalaja w krzyzu a tego nie lubie w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 08:14
-
Anetka32 wrote:A jaki ogólnie miałaś zawsze progesteron te 7dpo ?
Tak mleczny śluz to praca progesteronu:-)
Szyjka może być i twarda i miękka może być też rozpulchniona najważniejsze by była zamknięta. Z czasem będzie twaaaarda 😁 i tylko twarda
Myślę Olu że u Ciebie dzisiejsza beta to potwierdzenie testu który widzialysmy, kolejna w poniedziałek- to najważniejsze sprawdzić choć raz przyrost:-)
w tym cyklu co prawda był pecherzyk i dostałam zastrzyk ale nie robiłam z tym żadnych nadziei. Kochaliśmy się tylko dwa razy..
Chyba nawet Wam się tutaj żaliłam -
babydust1 wrote:kurde nie na darmo sie mowi ze kobiety w ciazy nie powinny za duzo czytac internetu
dzisiaj z ciekawosci wlazlam na ovufriend lipcowe mamusie
i przelecialam kilka ostatnich stron
znalazlam post dziewczyny ktora w 10dpo miala bete 112 i sobie pomyslalam o wow , u niej musi byc super dobrze z taka beta ja w 10dpo mialam 53 i sie mega cieszylam
a ona po kilku stronach pisze ze zrobila powtorke bety 12dpo i ma 73 i czeka na poronienie
no masakra
jade na ta bete dzisiaj bo jajo zniose
tym bardziej ze te moje cycki do placzu doprowadzaja
raz sa jasno rozowe jak zwykle raz ciemnosliwkowe jak wtedy gdy w ciazy jestem ...
do tego plecy mnie dzisiaj nawalaja w krzyzu a tego nie lubie w ciazy
Ja czytałam to na wątku listopadowego testowania 😞 mega przykra sytuacja 😞
Baby u Ciebie będzie wszystko w porządku Kochana😘💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
OlaaM wrote:Anetka ja nigdy nie sprawdzałam proga bo u mnie nigdy nie udało się wywołać owulacji. Potwierdzane monitoringiem. Pomimo stymulacji od lutego...
w tym cyklu co prawda był pecherzyk i dostałam zastrzyk ale nie robiłam z tym żadnych nadziei. Kochaliśmy się tylko dwa razy..
Chyba nawet Wam się tutaj żaliłam
Olu, trzymamy kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻💜💜💜
Daj znać jak tylko będziesz miała wyniki 😘😘😘06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Klasiu
Klasia wrote:Ada bo ty piszesz że niby na luzie ale co do czego przychodzi to się stresujesz i piszesz że i tak nic z tego.
Mi chodziło o to, ze uważasz, ze to JA się stresuje
Następnie zapytałaś mnie czy nie uważam, ze MĄŻ może coś knuć wiec grzecznie ci napisałam, ze rozmawiamy o wszystkim.
Spokojnie kochana, nie denerwuj się
Miłego dnia.
Ola kciuków nie puszczam. 💚👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️