Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Waśnie się zbieram
Jeszcze nie chce się cieszyć bo te kreski są słabe ale widoczne gołym okiem.
Co ma być to będzie..
Olu kochana . Moja kreska w 32dc wyglądała podobnie, w 34 dc też się nic nie zmieniła- liczyłam na fajną grubsza
W 10 tygodniu może była lekko grubsza ale też nie tak wyraźna jak kontrolna . Testami się nie sugeruj , kreski są- wychodzi na to że clearblue najczulszy bo pokazał ładna wyraźna kreche:-)
Cichuuuutko gratuluje 😊😊😊
Adaśka nawet nie wiem co mam Ci napisać. Chyba nic nie napisze ... Bo co myślę to wiesz , i żaden spadek 0.2 mnie nie interesuje...
-
nick nieaktualnyBabydust , jedź gdzie bliżej bo tu zapewne powtarzać będziesz znów- tylko kochana! Pamiętaj
Mnie beta wyszła 9803 , żeby dwa dni późnej w innym labo było 9436. Takze może przy takich wartościach nie powinna Ci spaść ale musisz wiedzieć że może to być nie miarodajne . Może A nie musi -
adaska wrote:No tak. I to prawie o 0,30
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Babydust , jedź gdzie bliżej bo tu zapewne powtarzać będziesz znów- tylko kochana! Pamiętaj
Mnie beta wyszła 9803 , żeby dwa dni późnej w innym labo było 9436. Takze może przy takich wartościach nie powinna Ci spaść ale musisz wiedzieć że może to być nie miarodajne . Może A nie musi -
Monisia tak ja na ciebie czekam 😂
Ola kciuki mocno zaciskam jak cholera! 😁✊🏻💚💚💚
Baby jedz może tam gdzie szybciej bedziesz miała wyniki bo jak znowu będziemy tyle czekać to na zawał wszystkie zejdziemy 😂
Anetko możesz się złościć ale ja znam swój organizm i wiem ze dzisiaj okres przyjdzie. Spadek jest duży i gwałtowny.MisiaMonisia lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyadaska wrote:No tak. I to prawie o 0,30
Ale zapewne nie poniżej lini
Przypomnę odstawiłam lutke i spadała mi przez 3 dni A w ciąży byłam- jak wzięłam proga na szczęście odbila . Niewiem co by było gdybym nie zatestowala...
Nera ! 😘😘😘megson91 lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Babydust , jedź gdzie bliżej bo tu zapewne powtarzać będziesz znów- tylko kochana! Pamiętaj
nick nieaktualnyAdaśka ja się nie zloszcze nie odbieraj tego tak:-(
Ja się poprostu nerwuje bo mam najgorsze przed oczami...
Będę szczera - napisze wprost mam nadzieję że nie wyrządze Ci tym przykrości. Ale tym sposobem prędzej doczekasz się ciąży bochemicznej o której nawet wiedzieć nie będziesz...
Nie pisalabym tego gdybyś nie brała Dupka serio nie naciskalabym tak . Ale musicie wiedzieć dziewczyny i psychicznie się nastawić że biorąc wspomagacze trzeba testować czy się chce czy nie- do 100 % pewności!
Lekarze nie fortunnie od dobrych lat przewidują progesteron według schematu książkowego 16-26dc . Owszem może to się sprawdzić ale przy owulacjach 14dc - i to też nie zawsze . Jeśli ktoś ma Problem z druga faza to powinien odstawiac tabletki razem z negatywną beta lub testem przynajmniej 15-16 dni po .
Jesteście uparte boicie się tych testów A przecież chodzi o zdrowe ciążę?
Nie rozumiem trochę tego podejścia znam swój organizm wiem jak to jest. Organizm lubi platac figle , dwa razy byłam w ciąży i za każdym razem miałam zupełnie inne objawy plus teraz ten , ze spadajaca temperatura czego nie da się wyjaśnić inaczej jak tym że odstawiłam proga i jestem pewna że ciążę bym straciła. Tylko że ja ostatnia tabletkę wzięłam 13 dpo 14 dpo testowałam żeby wiedzieć czy brać dalej - były cienie nikt nic nie widział to odstawilam i gdyby nie NERA dziś w ciąży nie jestem. Bo testować bym już nie testowała. Śluzu zero sucho , potem mleczny potem rozciagliwy ( co sugeruje spadek progesteronu ) spadek temperatury - objawów żadnych więc?
Ale tak z Wami jest co miesiąc i co ja mogę...
To są wasze decyzję -
babydust1 wrote:Nera opowuadaj udalo sie pogrzeb odbyc ?
Zaczęliśmy od greya, ale że było za głośno to wróciliśmy do pogrzebu ,standardowo słyszymy wiercenie się w łóżku ...my teges majonez ,najstarsza się obudziła. Mój się ubrał i zawinął na swoją stronę ,ja adhd zaczęłam kłapać cicho gębą-no to dupa z serducha ,trudno - może za miesiąc się uda ,na co mój -a czemu za miesiąc? Bo przecież Julka . Na co mój mąż- misia ,ale przecież ja doszedłem . (Nie poczułam 🤦♀️🤦♀️ )
Dzień dobry
Ola trzymam kciuki ♡
Adaska głowa do góry :*
Mlodamezatka lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
babydust1 wrote:Nera to jednak pogrzeb bo ty nie doszlas 😎🤣🤣 ale najwazniejsze ze sie udalo 💪
Na brzuchu lezalas ? Nie wstawalas pozniej ?
Nie wstawałam, zasnęłam na brzuchu🙄
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN