Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka32 wrote:W sumie to już nie daleko , ciekawa jestem co powie lekarz . W sumie u Ciebie wszystko takie unormowane...
Faktycznie mnie na CLO mówiono że pół roku stymulacji to jest maks
Ale na 4 miesiącach odstawilam, bo po pierwsze owu miałam po drugie zamiast stymulować pęcherze to stymulowal miesniaka A po trzecie uposledzal endometrium . Nieiwem jak to jest z letrozolami - napewno endo wspierają ale ile można je brać 👀👀👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Możesz wkleić zdjęcie testu ciazowego? Kiedy miałaś ostatnia @ ? Była normalna taka jak zwykle ? Czy inna ?
-
Chcialam tylko napisac że dzis krotko po 10:00 pozegnalam najlepszego przyjeciela. Zasnął u mnie na rękach i jest juz w kocim niebie, gdzie nic go nie boli.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyZosia12345 wrote:Ostatnią miesiączkę miałam 29 listopada, wydaje mi się że była taka jak zawsze. W tamtym cyklu miałam plemienia od 17 listopada do wystąpienia miesiączki 29 listopad. Jak wkleja się tutaj zdjęcia bo nigdy tego nie robiłam.?
-
VianEthel2 wrote:Chcialam tylko napisac że dzis krotko po 10:00 pozegnalam najlepszego przyjeciela. Zasnął u mnie na rękach i jest juz w kocim niebie, gdzie nic go nie boli.Kubuś 30.08.2020 3250g, 54cm szczęścia. 💙
Mikołaj 2.01.2022 💙 -
nick nieaktualnyadaska wrote:Dlatego nie mam już siły 😔 mój organizm jest tak słaby ze łapie choroby jedna za druga. Jak nie stymulacja to nie wiem co mi zostanie ... Może inseminacja? Ale to tez jedna wielka niewiadoma. Dobija mnie to, ze ktoś jest od 3,4 miesięcy na stymulacji i BUM a ja czekam i czekam... i gowno z tego.
Tak na to nie patrz . Rozumiem zal ale to nie tak . Też byłam clo też brałam aromka i nic z tego nie było poza szkodami jakie wyrzadzilo clo. Myślę że skoro minął u Ciebie ten rok to należy szukać przyczyny gdzie indziej. A z drugiej strony przecież dopiero od niedawna masz tak dobrane leki ze wszystko działa jak należy
Główka do góry i nie nie mówi mi się to łatwo ale tak poprostu tak właśnie trzeba -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Na zapodaj . Tam masz opcję na forum . Dodajesz zdjęcie skopiujesz link i wklejasz tu
Dziękuję, oto mój test ciążowy( był robiony w godzinach popołudniowych)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 15:30
-
Ola👄, Mlodamezatka, Klasia, emdar, listek🍃 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Megson piekny wynik
mozesz troche odetchnac i umawiac sie na wizyte a pan od biochemicznej niech sie ugryzie
Zosia M046IKA jak dla mnie oba wasze testy sa pozytywne super
ZZosia u ciebie troche to skomplikowane wiec moze jednak bys bete zrobilla wtedy bylaby pewnoscmegson91 lubi tę wiadomość
-
babydust1 wrote:Megson piekny wynik
mozesz troche odetchnac i umawiac sie na wizyte a pan od biochemicznej niech sie ugryzie
ZZosia u ciebie troche to skomplikowane wiec moze jednak bys bete zrobilla wtedy bylaby pewnosc
Dziękuje baby 💜💜💜
Mam jeszcze jedno badanie bety wykupione 🙈
Gin powiedział (ten od biochemu) (on ogólnie uchodzi za strasznego gbura, ale jest uważany za najlepszego operatora w Krakowie, a ja chciałabym cesarkę u niego robić), że jak z betą będzie ok, to żebym w najbliższy czwartek 19.12 zadzwoniła do niego i umówimy się na konkretną godzinę na wizytę z USG na piątek 20.12. Więc pewnie zbadam betę w czwartek przed umówieniem wizyty 🧐06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
babydust1 wrote:Megson piekny wynik
ZZosia u ciebie troche to skomplikowane wiec moze jednak bys bete zrobilla wtedy bylaby pewnosc -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:Megson piekny wynik
ZZosia u ciebie troche to skomplikowane wiec moze jednak bys bete zrobilla wtedy bylaby pewnosc -
nick nieaktualny
-
Ola👄 wrote:Klasia hop hop odezwij sie!!!Jak się czujesz?
U mnie nic ciekawego oprócz tego że muszę dużo odpoczywać bo skurczy dostaje jak chodzę a tak po za tym dzidzi nie chce się pokazać bo plecami się odwraca 😂