Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A i dziewczyny bardzo ważna informacja, lekarz potwierdził fakt że gdybym nie myślała że nie mam owulacji to bym nie wyluzowala i teraz nie byłabym w ciąży. Powiedział że w jego praktyce bardzo często spotyka się z takimi sytuacjami, para wyluzuje z przeróżnych powodów i zachodzi w ciążę. Także spróbujcie wyluzowac, co z własnego doświadczenia wiem jest ogromnie trudne..
EmiMama, Nera86 lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde cieszę się bardzo, że z żuczkiem wszystko w porządku
Święte słowa Edyta. Ogólnie to każda z nas wie, że powinna wyluzować, tylko jak?
Ja zamierzam trochę się ruszać, bo tym dzisiejszym wysiłku naprawdę mam lepszy humor.PCOS
Starania o pierwsze maleństwo.
3 cykl starań -
Attyde gratulacje !! Wyglada na to ze będziemy we dwie rodzic w październiku !
Właśnie się dowiedziałam w poniedziałek ze jestem w ciazy, w końcu się udało.
Byle teraz było wsyztsko dobrzeEmiMama lubi tę wiadomość
Starania od styczeń 2018
W maju i październiku poronienie (7tyg) -
Wciążczekam gratulacje
Lulaby to dobrze że już plamienie się skończyło, pamiętaj w pracy się oszczędzaj październik czy listopad na święta będziesz już piastować malenstwo
Dziękuję za gratulacje dziewczyny
No wiem wiem że trudno wyluzowac bo niedawno sama byłam na waszym miejscu i to wyluzowanie totalnie mi nie wychodziło.. Ale myślę że to tylko kwestia czasu i wszystkie będziemy w ciąży. Jedne wcześniej drugie później ale wszystkie zostaniemy wkoncu mamamiNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Lulaby wrote:Atyde w pracy ciezko... rozmawialam z lekarzem. Jak tylko bedzie wszystko ok za te dwa trzy tyg to wystawi.karte ciazy i L4Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ja w ogóle wam gadam i gadam...
W sobotę nie poszłam na tą bete. Ale @ dalej brak. A testy negatywne. Chyba musze się zmusić i pójść w poniedziałek.
Tylko jakos sie boję rozczarowania. Bo póki nie ma @ciagle mam nadzieję. A jak beta będzie mała to już będzie pewnosc.
Ehhh muszę iść w poniedziałek... A tak nie lubię pobierania krwi -
EmiMama wrote:Ja w ogóle wam gadam i gadam...
W sobotę nie poszłam na tą bete. Ale @ dalej brak. A testy negatywne. Chyba musze się zmusić i pójść w poniedziałek.
Tylko jakos sie boję rozczarowania. Bo póki nie ma @ciagle mam nadzieję. A jak beta będzie mała to już będzie pewnosc.
Ehhh muszę iść w poniedziałek... A tak nie lubię pobierania krwiNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Tak, nawet po ciąży cykle mam regularne. 29/30dni. A dziś się kończy 33dc.
Z tym że odstawiam małą od piersi i boję się że gdzieś mi się rozjechal cykl...
Po prostu codziennie idę siusiu i patrzę czy nie ma @. Tak naprawdę ja dużo marudze. A wystarczy iść na bete -
Ja robie bete dla swojego spokoju (zazwyczaj 8/9 dpo przypuszczanej) Po wyniku jest mi lżej (nawet pomimo że zawsze mam negatywny to jakoś tak wylozowuje i oczekuje na kolejny cykl bez spiny i stresu)
EmiMama lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Wiecie co kobitki? Dalej mam plamienie ale nie na wkladce czy przy siku tylko w środku. Tak zaczelam szperac w internecie i to plamienie moze byc tez po pobraniu wymazu na cytologie.. Wczoraj mi gin pobieral do badania.. Ehh zreszta sama glupia jestem bo mysle i mysle i sie zamartwiam.. wiec plamienie jest albo po implantacji albo po cytologii...
-
W pt pracowalam 16h dzisiaj 11 dnia widac wiec zmeczona jestem i wszystko wszystkie boli...
Podbrzusze pobolewa ale tak dziwnie.. ogolnie nie moge narzekać z badaniami sie wstrzymam tydzien.. nie bede ryzykowala kasy na wypadek gdyby... nie wyszlo..