Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim! Mamy już bete :p 💚
Wstałam o 6.30, byłam pobrać krew i poszłam spać dalej także dopiero budzę się do życiaOla👄, Klasia, Zosia12345, Nera, Mlodamezatka, Atyde, jagodowamery lubią tę wiadomość
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤
-
Chyba naprawdę bliźniaki nam się zakluly
Neeyenne, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola👄 wrote:Klasiu jakiej firmy masz wózek?
-
Witam się i Ja. Pogoda licha ale za to @ do wieczora się skończy bo już tylko plamienia malutkie. Więc i nastrój jest:) można wrócić do starań. Miositogyn GT jeszcze nie dotarł a miał być wczoraj. Neeynne super beta. Aż się zdziwie jak będzie ciąża pojedyncza:)
-
Ola👄 wrote:Nie znałam tej firmy,ale juz się będę zapoznawać 😁Jaki kolor wybrałaś
-
Neeyenne, megson91, Zosia12345, MisiaMonisia, Mlodamezatka, Atyde, jagodowamery lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, od wczoraj nie umiem sobie poradzić z jedną rzeczą
jak już myślę, że jest ok to dostaję bez uprzedzenia
Do sedna - wczoraj się dowiedziałam, że moja najbliższa koleżanka jest w ciąży. Koleżanka, która zawsze mówiła że na dziecko ma czas, jeszcze siebie nie widzi w tej roki i póki co nic nie planują w tym kierunku. Dodatkowo powiedziała że skończyła już pierwszy trymestr, że nie chciała mówić wcześniej bo „pierwszy trymestr jest ryzykowny”. Powstrzymałam się od skomentowania tegowiem, że powinnam się cieszyć ale bardziej doprowadza mnie ta informacja do płaczu
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
megson91, Zosia12345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anetko taka sama była moja reakcja 😍😍😍
-
nick nieaktualnyGula wrote:Cześć dziewczyny, od wczoraj nie umiem sobie poradzić z jedną rzeczą
jak już myślę, że jest ok to dostaję bez uprzedzenia
Do sedna - wczoraj się dowiedziałam, że moja najbliższa koleżanka jest w ciąży. Koleżanka, która zawsze mówiła że na dziecko ma czas, jeszcze siebie nie widzi w tej roki i póki co nic nie planują w tym kierunku. Dodatkowo powiedziała że skończyła już pierwszy trymestr, że nie chciała mówić wcześniej bo „pierwszy trymestr jest ryzykowny”. Powstrzymałam się od skomentowania tegowiem, że powinnam się cieszyć ale bardziej doprowadza mnie ta informacja do płaczu
Gula kochana musisz to " przetrawic " może źle to zabrzmi ale cieszyć się z jej ciąży tak bardzo jakbyś cieszyła się ze swojej . Kochana to pomoże Ci przetrwać ten czas starań. Nie pomogą za to dreczace myśli - dlaczego nie ja ? Dlaczego ona ?
Postaraj się dobrze myśleć. To jedyna moja rada abyś się nie zablokowalaGula lubi tę wiadomość
-
Gula na Ciebie też przyjdzie czas:) a na jakim etapie cyklu teraz jesteś
? Mam nadzieję że niedługo wszystkie będziemy z brzuszkami:) ja oczywiście będę się starała ale odpuszczam do marca. No uważam że bez badań tego mojego nic się nie zmieni. A On bierze witaminy w styczniu 3 miesiące. To i tak pewnie nie będzie odzwierciedlenia w tych badaniach w marcu jakie było nasienie przed styczniem. Więc może było słabe a witaminy których bierze dużo pomogą i wyjdzie całkiem dobre. Więc i tak w takim wypadku nie znali byśmy przyczyny czemu nie udało się 18 miesięcy. Bo 19 sty miesiąc starań trwa
Gula lubi tę wiadomość
-
Neyy ale przyrost! Pięknie. Będziesz jeszcze robić pojutrze?
Atyde, ależ żałuje ze nie ma mnie w Kentucky. Muszę się w końcu wybrać w rodzinne strony 😉
Klasia ale czad z tym wózkiem 😁
Tez bym coś pokupila ale mama, teściowa i bratowa już na mnie naskoczyly ze za szybko 🤦♀️ aż zaczęłam mieć wyrzuty sumienia ze w ogóle o tym pomyślałam
Cześć jagodowa! fajnie Cię widzieć 😉Klasia, jagodowamery lubią tę wiadomość
💙🧸&🧸💙 -
listek🍃 wrote:Neyy ale przyrost! Pięknie. Będziesz jeszcze robić pojutrze?
Atyde, ależ żałuje ze nie ma mnie w Kentucky. Muszę się w końcu wybrać w rodzinne strony 😉
Klasia ale czad z tym wózkiem 😁
Tez bym coś pokupila ale mama, teściowa i bratowa już na mnie naskoczyly ze za szybko 🤦♀️ aż zaczęłam mieć wyrzuty sumienia ze w ogóle o tym pomyślałam
Cześć jagodowa! fajnie Cię widzieć 😉
No właśnie nie wiem, chyba już się wstrzymam bo zacznę świrować za bardzo :p poczekam grzecznie do wizyty
Przyrost jest 185%, według kalkulatora to w normie :p👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤