Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny chciałam się przywitać.
Też jestem na etapie starań , w 2018 w czerwcu byłam w ciąży ale niestety poroniłam w 8 tyg.
Na dzień dzisiejszy wyniki badań mam ok , ale niestety moje cykle się rozregulowały i najpierw miałam problem z miesiączką która była wywoływana luteiną ( na szczęście tylko raz) , teraz cykle trwają ok 33-35 dni ( przed ciążą 28 dni zawsze).
Kolejny problem na ten moment to brak owulacji - cykle mam monitorowane i od piątku biorę Clostilbegyt na wywołanie ( od 5 dnia , 5 tabltek - 1 dziennie )
Byłam na usg wczoraj czyli w 8dc ale nie widać przewodniego pęcherzyka więc czekam znowu do czwartku na kolejne USG.
Trzymam za wszystkie mocno kciuki! -
Cześć Aggim!
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty
Coś na temat problemu z owulacjami i rozregulowanymi cyklami wiem
Zyczę Ci powodzenia i trzymam kciukiaggim lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Witaj aggim
Bardzo współczuję straty. Życzę Ci aby wszystko powróciło do normyaggim lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
AnZa wrote:Hej Dziewczyny, u nas też słonecznie, ale zimno, rano było -4. A już myślałam, że wiosna przyjdzie na stałe
U mnie dzisiaj 7 dc, wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę clostil i zobaczymy, ale nie nastawiam się, nie chcę się zawieść jak ostatnio. Staram się wgl nie myśleć o ciąży, chociaż jest to niesamowicie trudne (szczególnie gdzie Ci się śni).
Bibi Kochana będziemy z Tobą myślami, podczas zabiegu, nie martw się na zapas. Zobaczysz wszystko się uda i potem pochwalisz się tu pięknym testem ciążowym i zdjęciami fasolki
Cześć Anza, trzymam kciuki! Który to Twój cykl z clostilbegyt?
Ja od kolejnego cyklu zaczynam przyjmować od 2-6dc.
-
Hej hej i u nas nie za ciepło. Ale słonecznie
Cześć Aggim
Tak sobie myślę że nasza Pasqda się gdzieś zgubiła. Halo, co tam u Ciebie?
Bibi a kiedy zabieg masz? Będzie dobrze. Uda się później szybciej zajść w ciążę
Anza u mnie też durne sny!
Dziś jakieś badania mi się snily. Ehhh durnotyaggim lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u mnie słońca brak, ale ciepło w miarę
U mnie dzisiaj 22 dc, piersi bolą od jakiegoś tygodnia, co zauważyłam to to, w sobote czułam jakieś kłucie w prawym podbrzuszu, ale nie nastawiam się na nic, bo nie trafiliśmy w owulacje
Wejdę w nowy cykl w pozytywnym nastawieniu i zobaczymy czy to coś pomożeaggim lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Hej dziewczyny, u mnie słońca brak, ale ciepło w miarę
U mnie dzisiaj 22 dc, piersi bolą od jakiegoś tygodnia, co zauważyłam to to, w sobote czułam jakieś kłucie w prawym podbrzuszu, ale nie nastawiam się na nic, bo nie trafiliśmy w owulacje
Wejdę w nowy cykl w pozytywnym nastawieniu i zobaczymy czy to coś pomoże
-
U mnie śluz rzadki, i lekko lepki nie jest śnieżno biały-dość sporo go jest na papierze. Czyżby świadczył o zbliżającej się @??? Raczej nie mam żadnej infekcji.
Nigdy takiego nie miałam👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Lulaby wrote:Pamiętaj że plemniki też mają swoja żywotność
-
adaska wrote:U mnie śluz rzadki, i lekko lepki nie jest śnieżno biały-dość sporo go jest na papierze. Czyżby świadczył o zbliżającej się @??? Raczej nie mam żadnej infekcji.
Nigdy takiego nie miałam