Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola ja tak poprzednio próbowałam i nie pykło Ale może to był cykl bezowulacyjny.. wolę żeby tak było niż to że z nami jest coś nie tak...28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:Ola ja tak poprzednio próbowałam i nie pykło Ale może to był cykl bezowulacyjny.. wolę żeby tak było niż to że z nami jest coś nie tak...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 11:03
Mishigami00 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Hej Dziewczyny
u mnie dzisiaj 9 dc, ale dzisiaj będą przytulanki bo rocznica w sumie też mam zamiar robić testy owulacyjne w tym cyklu, ale nie będę się sugerować mocno ich wynikami, tylko co 2 dni będę serduszkować z Mężem
w sumie u nas przez ostatnie 3 dni posucha w łóżku, więc chyba plemniki się zregenerowały :p ale w sumie i na mnie odbija się ten 3 dniowy brak seksu, bo takie sny mam że hahhaNera86, Mishigami00, Winter86 lubią tę wiadomość
PCOS
Starania o pierwsze maleństwo.
3 cykl starań -
Mishigami ja też próbuje sobie wmawiać, że nie udaje się, bo np nie trafiamy w owulacje (mój partner przyjeżdża tylko na weekendy) niż myśleć, że coś jest nie tak ze mną czy z nim, bo jesteśmy jeszcze bardzo młodzi, więc nie chce myśleć, że w młodym wieku mogę mieć już problem, dlatego uspokajam się tym, że po poprostu owulacje mogę mieć w tygodniu
Nera86, Mishigami00, AnZa lubią tę wiadomość
-
Ja też praktykowalam w dniu spodziewanej owulacji co dwa dni myślę że to jest takie najbardziej optymalne, bo plemniki potrzebują czasu żeby się zregenerować. Nie wiem teraz czy 48 h czy 72 h. I fakt faktem przy częstym współżyciu też zauważyłam inny wygląd spermy.
Nera86, Mishigami00, Winter86 lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
AnZa naprawdę przy nich się nie da (2 na 3 cykle stracone ) Jedynie kiedy możemy to w tygodniu od rana Szansa jest gdy owulacja pojawi się wcześniej o 2-3 dni albo o 4 później musze telepatycznie przesunąć owulke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 12:27
Lulaby życie lubi być niesprawiedliwe. Ja chciałam być w ciąży (ale nie mogłam zacząć starań ze względu na Chorobę). Koleżanka zaszła z mężem "przypadkiem" i cały czas opowiadała głupoty na temat tej ciąży. Nie mogłam słuchać. Na szczęście jak zaczęliśmy się starać to udało się od razu.
Nera to w nocy na śpiocha dorwij męża -
Oooo to faktycznie macie pod górkę
A nie da się sprzedać dzieci komuś albo niech najstarsze popilnuje chwilę młodsze? Hehe
Śmieje się. My mamy jedno a czasem trzeba kombinować
Najgorzej jak sobie coś z mężem zaplanujemy a młoda kiepsko śpi i trzeba z nią siedzieć albo lulacNera86 lubi tę wiadomość
-
Nera nie będzie stracony, jakoś dacie radę A może owulka nie wypadnie wcale w weekend tylko jakoś w tygodniu, bądź dobrej myśli
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że jej to przejdzie i zacznie spać u siebie ale póki co -jest taka malutka dla mnie ,ze nie mam sumienia jej wyrzucać z łóżka (pomijajac ,ze wtedy musiałabym co chwila do niej latać bo tysiąc razy by wołala)W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Nera a ile malutka ma?
-
To duża dziewucha już Powinna już sama ładnie spać Powinnaś ją przyzwyczajać, z kilka nocy spać z Nią u Niej w pokoiku a po czasie wychodzić jak już zaśnie, wtedy na pewno się przyzwyczai
-
Nera Dzieci do rodziców, dziadków, teściów, siostry
Itp podrzuć Nera przepiękne zdjęcie sobie teraz dałaś jako ikonkę
Emi mama niestety życie jest niesprawiedliwe i na codzień musimy z tym walczyć, ale co nas nie zabije to nas wzmocni więc jak żyjemy to jest jeszcze dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 13:52
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ola to nic nie da - wraca nie chce spać z dziewczynami . A najczęściej jest tak,że zasypia u siebie a budzimy się z Nią ale widocznie jeszcze potrzebuje bliskości .Moje starsze same z siebie zaczęły spać same .Ogólnie to lęk seperacyjny jej się chyba pojawił bo nawet bawi się jeśli sama nie jest w pokoju a już ładnie 3 lata spała w swoim łóżku .Od listopada ją tak wzięło .Chyba coś wyczuwa bo Ona nie chce mieć rodzeństwa
Atyde - w tamtym cyklu i w tym daliśmy to owulacja w tygodniu wypadła ale spoko da się rade a jak nie to kwietniowy .Generealnie to chciałabym na monitoring ale,że komunia w maju to ni huhu nie mogę sobie pozwolić niestety bo obawiam się ,że finanse mnie zjedzą
Dziękuję - ikonka teraz taka wiosennaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 14:19
2.05.2016 poronienie 6/7tc