Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera ja miałam takie plamienia dzień przed @ w przedostatnim cyklu pierwszy raz w życiu właśnie mieszanka śluzu z krwią jasno różowe i na drugi dzień przyszła....
Adaska no mam nadzieję, że chociaż mordka będzie ładniejszaNera86, adaska lubią tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
ja od wczoraj wieczora różowy rozciągliwy więc dziś ma się pojawić bo chcę zacząć już nowy
Mishigami moj cały jasny różowiutki - całkiem ładny ten kolor heheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 13:09
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualnyMy też w tym roku zaczynamy, od dopiero prawdopodobnie od kwietnia/maja, chociaż ja bym już bardzo chciała Akurat wypada owulacja za tydzień, ale wtedy gdyby udało się za pierwszy razem to na swoim ślubie byłabym w 16 tygodniu i mam obawy, że w suknie bym nie weszła
-
kamila2804 wrote:My też w tym roku zaczynamy, od dopiero prawdopodobnie od kwietnia/maja, chociaż ja bym już bardzo chciała Akurat wypada owulacja za tydzień, ale wtedy gdyby udało się za pierwszy razem to na swoim ślubie byłabym w 16 tygodniu i mam obawy, że w suknie bym nie weszła
Kamila, my mamy ślub pod koniec czerwca i jesteśmy w trakcie starań
Też miałam obawy ale teraz... nie ma o dla mnie znaczenia
Każda ciąża jest inna i każdej kobiecie inaczej zmienia się cialo podczas ciąży. Ja mam znajomą, która do 6 miesiąca wcale brzucha nie miała👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Dziewczyny ja też czekam na @ więc widzę że sporo nas czeka ma być dziś ale jakoś się nie zapowiada A jak tylko przyjdzie mam dzwonić do szpitala zapisać się na zabieg A ona jak na złość się nie pojawia
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyadaska wrote:Kamila, my mamy ślub pod koniec czerwca i jesteśmy w trakcie starań
Też miałam obawy ale teraz... nie ma o dla mnie znaczenia
Każda ciąża jest inna i każdej kobiecie inaczej zmienia się cialo podczas ciąży. Ja mam znajomą, która do 6 miesiąca wcale brzucha nie miała
Ja w połowie czerwca I bardzo bym chciała, bo wiem, że niekoniecznie musi się szybko udać. A lata lecą, bo w tym roku już 27 a mój przyszły mąż 31 i wiem, że nie ma już na co czekać
-
Większość z nas zacznie nowy cykl i na wiosnę pyk wszystkie w ciąży będą
adaska, EmiMama, Mishigami00, Winter86 lubią tę wiadomość
-
kamila2804 wrote:Ja w połowie czerwca I bardzo bym chciała, bo wiem, że niekoniecznie musi się szybko udać. A lata lecą, bo w tym roku już 27 a mój przyszły mąż 31 i wiem, że nie ma już na co czekać
Jedni mają to szczęście, że udaje się za pierwszym razem, a inni muszą się nastarać
Trzymam kciuki!
Olaa..32 wrote:Większość z nas zacznie nowy cykl i na wiosnę pyk wszystkie w ciąży będą👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Ooo to dziewczyny pięknych ślubów życzę włącznie z pogodą (aby dopisała)
Gadałam ze znajomą położna. Mówi żeby poczekać jeszcze kilka dni z wywoływaniem @. Ale jak nie przyjdzie to iść do ginka za parę dni. No to pójdę w przyszłym tygodniu. Nie chce mi się iść prywatnie i za wypisanie leku dawać 200zl
U mnie na pewno musi być to związane z faktem że odstawilam małą od piersi. Bo innego pomysłu nie ma co to się nagle porobiło...
Dziś 39 dzień przesada.
kamila2804, adaska lubią tę wiadomość
-
EmiMama może i tak być, że @ się spóźnia, bo odstawiasz małą od piersi, moja siostra jak odstawiła swoją córkę to też trochę czekała aż @ przyjdzie
-
nick nieaktualny
-
EmiMama wrote:Ooo to dziewczyny pięknych ślubów życzę włącznie z pogodą (aby dopisała)
Gadałam ze znajomą położna. Mówi żeby poczekać jeszcze kilka dni z wywoływaniem @. Ale jak nie przyjdzie to iść do ginka za parę dni. No to pójdę w przyszłym tygodniu. Nie chce mi się iść prywatnie i za wypisanie leku dawać 200zl
U mnie na pewno musi być to związane z faktem że odstawilam małą od piersi. Bo innego pomysłu nie ma co to się nagle porobiło...
Dziś 39 dzień przesada.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, ale już od jakiegoś czasu czytam forum i w końcu postanowiłam dołączyć my staramy się z narzeczonym drugi cykl dopiero, ale jakoś cały czas mam przekonanie że nam się nie uda w poprzednim cyklu miałam wrażenie, że coś jest na rzeczy bo czułam się inaczej, ale myślę że to raczej wytwór wyobraźni bo pierwszy cykl starań itp... Teraz jestem w 25 d.c i @ mam mieć za 11 dni. Teoretycznie jestem po owulacji, jednak takiej pewności nie mam. Starania były w dniach płodnych, ale to stwierdziłam tylko na podstawie śluzu... Temperaturę mam zamiar zacząć mierzyć od przyszłego cyklu po domniemanej owulacji bolało mnie podbrzusze przez 3 dni, najbardziej w nocy i sutki mam wrażliwe na dotyk, takie objawy zawsze miałam około tydzień przed @ więc sama nie wiem... Dzisiaj jednak ból brzucha ustąpił i czuję się tak nijako, więc pewnie znowu nic z tego
Winter86 lubi tę wiadomość
-
Adaska no tak, miałaś mi tam wyczarować
U nas za oknem słoneczko a tak naprawdę to mróz!
Wyszłam na chwilę i zmarzlam
Zaraz jakąś kawusie trzeba wypić.
Nie ma to jak "szłony" piątek. Mąż ma spotkanie, mała pójdzie spać pewnie o 19.
Co tu robić sama w chałupie -
Witaj kataryna objawy wczesnej ciąży i objawy @ często są podobne więc ciężko coś wywnioskować. Poczekaj do terminu @ postataj się jak najmniej o tym myśleć chociaż z własnego doświadczenia wiem że nie jest to takie łatwe.
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
katarynka9595 wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, ale już od jakiegoś czasu czytam forum i w końcu postanowiłam dołączyć my staramy się z narzeczonym drugi cykl dopiero, ale jakoś cały czas mam przekonanie że nam się nie uda w poprzednim cyklu miałam wrażenie, że coś jest na rzeczy bo czułam się inaczej, ale myślę że to raczej wytwór wyobraźni bo pierwszy cykl starań itp... Teraz jestem w 25 d.c i @ mam mieć za 11 dni. Teoretycznie jestem po owulacji, jednak takiej pewności nie mam. Starania były w dniach płodnych, ale to stwierdziłam tylko na podstawie śluzu... Temperaturę mam zamiar zacząć mierzyć od przyszłego cyklu po domniemanej owulacji bolało mnie podbrzusze przez 3 dni, najbardziej w nocy i sutki mam wrażliwe na dotyk, takie objawy zawsze miałam około tydzień przed @ więc sama nie wiem... Dzisiaj jednak ból brzucha ustąpił i czuję się tak nijako, więc pewnie znowu nic z tego
Hej miło że dołączyłaś.
Grunt to dobre nastawienie
Na spokojnie :* wiem ze ciężko ale trzeba sobie samej duuuuzo tłumaczyć ja od tygodnia dzień w dzień sama siebie w myślach strofuje
-
katarynka9595 wrote:No właśnie u mnie z tym ciężko, bo cały czas o tym myślę i się nakręcam, doszukuje się objawów jakoś cały czas mam wrażenie że coś z nami nie tak
Eeeee wszystko z wami dobrze na spokojnie.
Ja sama obsikalam tyle testów w tym miesiącu że lepiej nie pytaj
No ale cóż... Głowa ma to do siebie że lubi dużo myśleć
Opowiedz nam coś o sobie -
Coś o mnie hmm... mam 24 lata, ślub mamy zaplanowany na czerwiec 2020 dopiero ale chcieliśmy dzieciątko wcześniej, chciałam być młodą mamą ale zobaczymy co z tego wyjdzie ogólnie jestem osobą dość zakręconą i zawsze powtarzałam że nie chcę mieć dzieci i teraz obawiam się że jak chcę to może być ciężko wiem, że rok to taka norma ale wiadomo że chciałabym wszystko od razu