Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Winter kiedyś masz usg??
Mysza ja zawsze jak chce kogoś pocieszyć w staraniach to mówię: lepiej starać się dłużej i urodzić zdrowe dziecko, niż tak jak ja zaszłam w ciążę w 1 cyklu i stało się jak się stało. Pierwsza połowa cyklu jest najlepsza bo to okres nadziei i chęci do działania, a potem zostaje już tylko czekanie.
Masia kurcze a lekarz nie dał ci nic na wysyłanie miesiączki?? Byłaś w lekarza??Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Olaa..32 wrote:
Nera a Ty już rozpoczęłaś nowy cykl czy nadal czekasz na @? Bo już się pogubiłam
oczywiście ,że rozpoczęłam - jak zwykle punktualna -od 1 dnia skoku 13dni i tadam 22.02
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Olaa..32 wrote:Kamila moim zdaniem ta beta została zrobiona za wcześnie, nadzieja jeszcze jest
Mishigami pozytywny owulak, więc działajcie
Winter te czekanie jest najgorsze, ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz swoją małą fasolkę na usg i poczujesz wtedy wewnętrzny spokój
Nera a Ty już rozpoczęłaś nowy cykl czy nadal czekasz na @? Bo już się pogubiłam
Dzięki Kochana.. Właśnie czekanie jest najgorsze:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 18:11
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Atyde wrote:Winter ja czuję się świetnie tylko plecy dają mi popalić, ale w pierwszej ciazy też tak miałam tak to nie czuje żebym w ciąży była zupełnie jak w pierwszej, to może dziewczynka będzie. A ty jak się czujesz??
Nera a ty masz trzy dziewczynki nie?? W każdej ciąży czułas się tak samo?? Bo słyszałam że jak kobieta czuje się tak samo w kolejnej ciąży to prawdopodobnie będzie ta sama płeć co wcześniej.
Ola a tobie jak idzie?,? Który masz dzień cyklu??
Mishigammi to wypróbujesz nowy narożnik
Mysza a u ciebie jak tam???
Ja się czuję nawet ok piersi bolą co jakiś czas to podbrzusze pobolewa senna jestem bardzo i to popołudniem zgaga trochę opuściła ogólnie ok:)34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Masia oby mam taką nadzieję że będzie wszystko w porządku
Atyde ja jak pisałam że miałam iść na 6 marca ale pójdę już w tym tygodniu bo chce być spokojna...34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dziewczyny u mnie 27 dc i zauważyłam beżowe plamienie, rozkręci się pewnie @ dzisiaj albo jutro, brzuch mnie nie boli na @, więc nawet bym się nie spodziewała, że @ tuż tuż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 18:19
-
Olaa ja miałam brązowe plamienia w 2 ciąży... Tzn. Tak się dowiedziałam że jednak ciąża że się zagniezdzilo jajeczko:)34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Winter oj nie rób nadziei kochana, bo zacznę się nakręcać
Ale czuje, że to jednak @, wejdę w nowy cykl z pozytywnym nastawieniem, do końca roku jeszcze dużo miesięcy przede mną, więc może do końca roku się udaWinter86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze nie byłam i nie wiem co robić... iść czy czekać cierpliwie... boje się ze znowu mi jakieś leki właduje a ja już nie chce bo przez to wszystko się bardziej nakręcam... ale jutro chyba do niego zadzwonię... a jeśli miałam faktycznie teraz w czwartek owulacje to on coś zobaczy?
-
nick nieaktualny
-
Masia - 4dpo będzie chyba widoczne ciało żółte.Gdzieś wyczytalam ,że wtedy ciałko żółte 4dpo osiaga największą masę ale ile w tym prawdy ... Inne źródła piszą ,że najlepiej 7-8dpo usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 18:44
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Masia nie znam się na monitoringu, ale może jakieś ślady po owulacji by zauważył czy była czy nie
Dziewczyny od jakiegoś tygodnia odczuwam takie uderzenia gorąca, miałyście tak przed @? Non stop praktycznie mi gorąco -
Masia powinien... Powiem tak... Ja miałam w tamtym roku monitoring i wszystko widać jak robią usg tzn. Lekarze widzą mówią co i jak... Ja tam za cholere nic nie widziałam warto pójść i sprawdzić...
Olaa mam nadzieję oby tym razem się udało... Trzymam kciuki w dalszym ciągu... Jeżeli nie to kolejna szansa w marcu ❤️34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Olaa ja miałam 2 tygodnie temu wieczorem albo w nocy.. Ze 3 dni pod rząd?34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera nigdy nie miałam objawów typowego PMS, żadnego rozdrażnienia, uderzeń gorąca, tylko piersi czasem bolą i w dzień @ brzuch delikatnie pobolewa i tyle i plamień zwiastujących też nie miałam, tylko miałam tak, że pobolewał mnie brzuch i w ten sam dzień przychodziła @
-
Teraz badałam szyjkę i mam dosyć miękką, taka powinna być przed @? Bo nigdy nie badałam szyjki przed @ i nie wiem jaka powinna być No i w środku oczywiście beżowy śluz, może w marcu się uda, bocian może przyniesie małą fasolkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 19:02
-
Witajcie Mam 32 lata i 5 letnia córkę razem z mężem stwierdziliśmy że chcemy jeszcze jedno dziecko . Starania zaczęliśmy na początku tego roku . Kochaliśmy się podczas owulacji ,oraz po . Od wczoraj strasznie boli mnie podbrzusze ,ostre gazy . Dziś gazy ustaliły jednak ból pozostał . Wieczorem miałam zawroty głowy i jednorazowe plamienie ze śluzem. Zastanawiam się czy to zagniezdzenie czy jakaś inna dolegliwość . Leżę i nie jestem w stanie wstać, straszne osłabienie totalnie padłam ... Może któraś z Was miała podobnie?
Pozdrawiam wszystkie staraczki -
Dor@ wrote:Witajcie Mam 32 lata i 5 letnia córkę razem z mężem stwierdziliśmy że chcemy jeszcze jedno dziecko . Starania zaczęliśmy na początku tego roku . Kochaliśmy się podczas owulacji ,oraz po . Od wczoraj strasznie boli mnie podbrzusze ,ostre gazy . Dziś gazy ustaliły jednak ból pozostał . Wieczorem miałam zawroty głowy i jednorazowe plamienie ze śluzem. Zastanawiam się czy to zagniezdzenie czy jakaś inna dolegliwość . Leżę i nie jestem w stanie wstać, straszne osłabienie totalnie padłam ... Może któraś z Was miała podobnie?
Pozdrawiam wszystkie staraczki