Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko Ada popłakałam się!! Rozumiem Twoje nastawienie miałam takie samo życzę żeby wszystko się udało tak jak sobie marzysz
Zielona herbata trzymam kciuki! Zrób sobie za dwa dni znowu. Ogólnie to moje cory są z późniejszej owulacji, i początkowo kreska jasniutka
Resztę nadrobię później, najważniejsze przeczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 17:59
adaska, Ola👄, ZielonaHerbata, Jeżynka lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Koleżanka mi napisała, że najwyraźniej aniołek czegoś zapomniał i odszedł ale już wrócił
Ola👄, Jeżynka, Neeyenne, megson91, Masia2, Anetka32, Zosia12345 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Anetka32 wrote:No usmiechy to ona wali ze ho ho !
A dziewczyny jak ona zaczęła gaworzyc ! To jest niesamowite , dziś wyzalila się babci za wszystkie czasy -
Ojej ale tutaj się dzieje!
Oby było dobrze 🙏 i nic innego póki co nie napiszę .ŁAsica, Jeżynka, adaska, Ola👄, Anetka32 lubią tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
A u mnie właśnie pojawił się jakiś taki śluz koloru jakby brzoskwiniowego ?🤔🤔co to się w ogóle dzieje u mnie z tym cyklem,nigdy czegoś takiego nie miałam. Zawsze mialam okres i już. Nie było wcześniej żadnego zabarwionego śluzu. Zastaniwam się ,czy sprawcą jest faktycznie Inofem i czy aż tak mógł zamieszać.
-
Ada, po cichutku gratuluje!! 😘😘😘💜💜💜🥰🥰🥰
adaska lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Anetka no normalnie Hanulek-Słodziulek ❤️ Oj z tym gaworzeniem to jest bomba! Szczególnie o 4 nad ranem jak się przypomni bobasowi, ze potrafi 😂
Ada rozumiem Cię! Mam nadzieje, ze ten dystans teraz pomoze Ci się ucieszyć za kilka dni! ❤️ A tak na serio to się ucieszysz jak urodzisz 😁 (wiem z doświadczenia)
ZielonaHerbata zazwyczaj tak jest 😁 jak się nie starałam to w ogóle nie zwracałam uwagi jak moje cykle wygladaja 😁 a później przy staraniach nagle zaczęłam zauważać wiele rzeczy, bo przygladalam się baczniej, żeby wyłapać pierwsze objawy ciazy 😁 ja piłam inofolic, ale oprócz bardziej regularnego cyklu nie zauwazylam żadnych zmian może u Ciebie to te objawy świadczące ze coś sie dzieje
Mlodamezatka życzę Ci żeby w wakacje fasolka się już w Tobie ulokowała z całego serca ❤️❤️❤️
Ciężarówki jak Wasze samopoczucie?? 😘
Babydust jak się czujesz kochana? ❤️adaska, megson91, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Adaska mam nadzieje ze ta kreska to TA kreska trzymam kciuki
Masia2 podczytuje was po cichu .. nie mam nastroju
w sobote zmarl nagle na zawal maz mojej przyjaciolki ten tydzien to kolejny straszny tydzien w tym roku dla mnie jezdzilam z nia zalatwiac rzeczy potrzebne na pogrzeb i codziennie staram sie ja wspierac mimo ze sama jeszcze nie doszlam do siebie do konca
nie wyobrazam sobie siebie na cmentarzu w piatek na pogrzebie to zaledwie miesiac po pogrzebie mojego synka
-
Masiu, u nas chyba dobrze 🙈
Co raz bardziej doskwiera mi wielkość brzuszka, czuje się taka ogromna i wszystkie codzienne czynności zaczynaja mi sprawiać trudność 🙈 Codziennie zaczyna mi dokuczać zgaga, mam spalone całe migdałki 🙈
Wczoraj popłakałam się na reklamie pieluszek 😂😂😂
Połówkowe mam dopiero w piątek, aż tyle po terminie ze względu na 👑🦠 🥴 mam nadzieje, że u malutkiej jest wszystko w porządku, po badaniu w końcu będę spokojniejsza...06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Kciuki zaciśnięte dziewczyny! 🙈❤️
Ale te nasze forumowe dzieciątka przesłodkie!
Megson.. na zgagę w ciąży polecam Ci Maalox. Mi co prawda dokuczać zaczęła dopiero od tygodnia ale wiem co to za cholerstwo. Żywy płomień w rurze! I nie stresuj się. Wszystko już do tej pory przecież lekarz sprawdził 😉 mój brat mnie tak pocieszał przed połówkowymi ze jeśli miałoby coś wyjść to już by do tej pory wyszło.
Martwi mnie tylko jak Ty dasz radę pod koniec skoro już Ci ciężko 🙈
My niedawno wróciliśmy z zakupów i to chyba był mój ostatni raz przed rozwiązaniem... męża będę wysyłać samego (trudno, musi się nauczyć odróżniać ricotte od mascarpone 🤷♀️). Ale kurde... kręgosłup którego reakcji bałam się przed zajściem w ciąże waśnie zaczyna się odzywać i... jakby to napisać... dziwnie mnie pobolewa miedzy nogami jak dłużej chodzę jakby mnie coś rozsadzało 😑 jak sobie usiądę albo się położę to przechodzi. W domu jeszcze wszystko robię bo brzucha nie mam ogromnego tylko ten ból jakby w miednicy 🤔megson91 lubi tę wiadomość
💙🧸&🧸💙 -
nick nieaktualnyHej
Babydust , bardzo Cie rozumiem nie byłam nigdy w takiej sytuacji ale mogę sobie tylko wyobrazić jak się czujesz i na sama myśl robi się człowiekowi przykro
Dobrze ze choć troszkę maz wspiera , tule mocno !
Aniu juz po miesiącu mieliśmy plemniki jak dobrze pamiętam 39 mln wiec juz było z czym działać . Za pierwszym razem zaszłam po 6 miesiącach po odstawieniu . Za drugim po 4 ( badanie na 3 miesiąc po odstawieniu juz było lepsze chyba 69 mln
Adaśka sikałaś ?
Masia o tak , co prawda jeszcze nie było tak żeby rano sobie gaworzyla ale juz i z karuzela rozmawia , te miny jakie ona do tego robi to jest tak slodkie ze bym ja zladla
Wczoraj przezylam horror , jak pisałam mala cały dzień nie spala od 5 . Tylko raczki i raczki jak zasypiała to na 5 minut . Chyba moja wina . Miesiąc temu dostala debridat na kolki . Odstawiłam bo ile mam ja futrowac . Pytalam lekarza mówiła że jak chce , jeśli jest różnica to brać jeśli nie to odstawić. Czy różnica była ? No napewno ale ile ona ma to brać ? No musialam sprawdzić czy bez tego juz jest coś lepiej no i sprawdzilam🙄🙄. Dziecko juz było tak wykończone ze w przerwach lezala i patrzała w jeden punkt unieruchomiona a mnie się serce krajało ze pozwolilam na to żeby tak cierpiała. Chcialam dobrze, niechce jej tak faszerować lekami
Wieczorem syrop powrócił
Dzis od rana spi , ale jest mega niespokojna co jakiś czas się wybudza prezy wygina cisnie i znów zasypia
Och co mi strzeliło do głowy -
nick nieaktualnylistek🍃 wrote:Anetka, ale po prostu w nocy mała nie śpi a w dzień tak? 🤔
Nie , w dzien nie spi . W nocy normalnie z przerwa na karmienie
O ile jestem w stanie zrozumieć że im starsza tym mniej snu potrzebuje o tyle wiem ze cały dzień bez snu to przesada . Gdybym wiedziała że jej nie potrzeba tego snu to ok , ale ona płakała wiła się prężyła i zasypiała na kilka minut po czym budzila się z krzykiem -
Cześć dziewczyny
Sikałam i nie ma drugiej kreski. Wczoraj musiał być jakiś błąd czekam na okres i lecimy z fostimonem ✊🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 08:24
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Jeb , ale wał
Badalas może hcg po poronieniu ?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021