Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:zosia no coz ci moge powiedziec
cierpliwosci
jeszcze kilka dni i bedzie wiadomo ale mocno trzymam kciuki
i nie testuj jeszczeja nawet 9 dni po zastrzyku mialam kreske widoczna
Jak się nie uda to sobie postawiłam taką granicę, że chciałabym tak z 3 razy podejść do inseminacji, chociaż nie powiem już to jeżdżenie do lekarza mnie męczy, jeszcze blisko to nie jest bo jedzie się tam przeszlo godzinę i jak tak trzeba trzy razy w tygodniu to jest to bardzo męczące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2021, 13:04
-
Zosia, trzymam kciuki Kochana ✊🤗
Ja wczoraj zaczęłam kolejny cykl🙂Zosia12345 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Baby, moja gin mówiła, że po drugiej @ już mogę, ze względu na wiek, zwłaszcza że z tymi cyklami różnie bywa...
A na pocieszenie powiem Wam, że koleżanka mojej znajomej mimo 43 lat właśnie jest w ciąży - we wrześniu ma termin🙂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:zosia kochana przeciez to nic nie znaczy
a dokladniej moze znaczyc wszystko
jutro moglabys juz testowacponoc do 10 dni sie utrzymuje
-
Zosia trudno mi powiedziec
mi 9 dni po jeszcze bylo widac kreske ale poszlam na bete 10 dni po i rozwiala moje watpliowsci
jak bardzo sie denerwujesz i chcesz wiedziec to zrob dzisiaj ale nie biez do serca bo jak porownasz z wynikiem z jutra rana to dopiero bedzie wiarygodne
bo tylko jak rano kreska bedzie ciemniejsza niz dzisiaj to super
a rano na bete nie masz szans ? bo to bedzie najbardziej wiarygodneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2021, 14:25
-
nick nieaktualnyBaby a wyszła Ci kreska widoczna gołym okiem czy musiałaś się przygladac żeby zobaczyc? Chyba zaryzykuję i dzisiaj zrobię ale tak jak mówisz wezmę to na chłodno ....Już się dość naplakalam przy robieniu testów więc sobie przyzeklam że już będę wszystko na chłodno brać 😉
A na betę stwierdziłam że pójdę jak test by pokazał druga kreskę, jakoś beta mnie bardziej stresuję od testów😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2021, 14:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny