jagodowaaa wrote:
Hej dziewczyny, dzień dobry. Ależ tu cisza 🤐 zapadła.
Jeżynko i jak tam udało Ci się wysępić skierowanie na badania? Jak się czujesz?
Misia jak u Ciebie? Problem z Olusiem rozwiązany?
Mam do Was pytanie dziewczyny, jakie testy owulacyjne polecacie? Takie w „miarę wiarygodne”, bo wiadomo USG potwierdzi w dużej mierze. Muszę robić chyba codziennie od końca miesiączki, więc potrzebuje duże ilości. Mam bardzo rozregulowany cykl mimo metforminy. Przeszłam teraz prawie miesiąc temu na Siofor, więc zobaczymy jak na nim będzie. A potrzebuje robić testy, bo będziemy zaczynać starania i chcę sprawdzić, czy w ogóle jest jakaś szansa na naturalną owulację ze strony mojego organizmu.
Ja przy staraniach o Nikosia używałam zwykłych tanich paskowych z allegro. Dla mnie były wiarygodne. Zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań. Ale to było w 2014r. 🫣
Jak to dzisiaj wygląda z tymi paskami to nie wiem....
Gratuluję podjęcia decyzji odnośnie starań i trzymam mooocno kciuki żeby się udało 🥰 Mój "brzuszek" dalej wisi w powietrzu i czeka na przekazanie
Co do mojego Olka, to tak, poprawiło się jeśli chodzi o refluks. Choć dalej podajemy to mleko antyrefluksowe.
Bóle brzuszka poszły już w niepamięć. Dostawał Espumisan.
W zeszłym weekend o mało nie wylądowaliśmy w Szpitalu.
Dwa dni robił zieloną kupę😳 Lekarz nie wiedział od czego. Twierdził, że powodów może być kilka. Że od mleka, że po Espumisanie, że to może być rotawirus ...
Mówiła że jak do soboty Mu nie przejdzie to mamy się zgłosić do Szpitala. Na szczęście przeszło

Także nie wiem od czego to.
A ogólnie to Kochany Bobas 😍 Noce przesypia, na mleczko budzi się tylko 2 razy. Także w końcu jestem wyspana 🙃
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Oluś urodzony 1.06.2026r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
💊 Euthyrox N125
💊 Metocard